Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
rasto111 08.03.09 19:30
« Re: C200 a C220 cdi
Ahoj, chcel by som sa Ta opytat na jednu vec. Pisal si tu v oktobri, ze mas zaujem kupit C200CDI a dat ho chipnut. Chcem sa len opytat, ci si to urobil? Lebo aj ja som v ramci tej koncorocnej akcie kupil C200CDI a bolo mi luto dat 160tis SK za verziu C220CDI. Radsej som si za tie peniaze kupil vybavu a teraz rozmyslam nad tym chipom. Nie ze bu bolo to auto vyslovenie lenive, ale chyba mu taka akasi iskra. Chcem sa len opytat, co si urobil Ty, ci si isiel do toho chipu a ako to dopadlo... -
borovička pivo ako je tu živo 08.03.09 18:54
« Re: Dobry skutok
teda neviem ako ste dostali do tej corsy tú 1.9 :-) ale možno to je tým, že tam taký motor (ak ma pamäť neklame) nebol. Nie je to nejaký super kauf, skladačka lego opel/škoda? :-)
A teraz je šrotovné, doktor fico zariadil aby sme si mohli vymeniť krpaté staré autá, za krpaté nové autá takže hor sa do toho. >:D -
jpor (RSKa) 06.03.09 23:47
no s tým šrotovným sa to možno blíži hodnote Corsy >:D
Ale zabudol som jednu príplatkovú výbavu - Corsa má balík "masážne auto". Nie sú to masážne sedačky, lebo na voľnobeh tak vibruje celé auto, že displej sa zzdá byť rozmazaný, volant viditeľne kmitá, v spätnom zrkadle nevidíte vďaka kmitaniu vôbec nič. Akoukoľvek časťou tela sa môžete dotknúť akejkoľvek časti auta - a ono vám ju namasíruje >:D >:D >:D -
jpor (RSKa) 06.03.09 23:43
« Re: zkusebni jizda
tak to je podozrivé. Ked som skúšal jazdenú 55-ku v Bratislave, bez problémov skúšobná jazda v mojej réžii a pekne cez 200 km/h.
Od toho radšej ruky preč, smrdí to... A ked má strach, nech nepredáva autá, alebo to skúsi bez predvádzačiek -
Dylan McKay 05.03.09 23:17
Pozor! Zmohl jsem se na digitál, takže až mi přijde, budu vážný adept na vítěze foto soutěže "auto a čínská tržnice"! Takže výhru mi schovej, můj letitý Pochee Čínaenne už potřebuje nový baterky, tak bych jim ho vrátil, a Corsa 1,9D- panečku! :yes: -
jpor (RSKa) 05.03.09 23:12
páni, viete ako zažehnáme krízu? Budeme kupovať nové autá, hlavne Mercedesy, ako dary za naše nevhodné výroky, ceny pre víťazov fotky mesiaca a tak podobne.
Začínam ja: máme doma novú 10-ročnú Corsu 1,9D, ale jazdí jak Mercedes >:D >:D >:D komu dáme, za čo? Hlási sa niekto? Najprv dobrovoľne... -
Vette 05.03.09 21:55
Jmurjr: Mozno v dalsom kole prida Jpor cenu aj do sutaze o fotku mesiaca ;-) Teraz je cielom spravit radost vytrvalemu uzivatelovy a ospravedlnit nase nevhodne spravanie na MACZ. Dufam ze nas Jpor takto vykupi. Ty by si mohol doplnit do vybavy ventilky a ja vonavy stromcek :-( -
Vette 05.03.09 21:46
Tie prispevky musime krotit, co ak nahodou predbehnes kanyska :-)
Som rad ze som ta zase spravne odhadol a ty uz na tom tajne pracujes. velka vyhoda je ze sem ku tebe chodi malo ludi a nikto to urcite ani nebude tusit ked sa to prevali ;-)
Ten Kleemann je dobry napad, trochu som ta pri prvotnom navrhu podcenil. Myslim ze ked k tomu pridas origo siltovku a klucenku bude to na TOP1. S-Mike je tamna vrchole uz moc dlho. -
jpor (RSKa) 05.03.09 21:37
Ty Vette ale veď ja už naň šetrím! Len som to tu nechcel rozširovať, lebo sa bojím obvinenia, že to nechcem darovať nezištne, ale len kvôli tej "sláve" na internete potom.
A ked už na túto tému - povedz, môžem do tej GL500 (chrochtáka ani za svet!) dať namontovať aj kompresorový kit Kleemann, bude z toho 505 koní a 660 Nm a nádhera zvuk. Len som si nie istý, či by to ocenil alebo by mi vynadal, že sa chcem vyťahovať alebo niečo také, vieš, či by som mu ulahodil.
A vďaka za príspevky, vieš ako každý večer zúfalo počítam prírastky do diskusie pod Šarkanom >:D >:D >:D -
Vette 05.03.09 20:43
« Dobry skutok
Jpor: Idem sem k tebe do diskusie, nech to zije trochu aj tu. Cital som, ze si jeden uzivatel spomenul na tvoje dobre skutky od vianoc. Co keby si naozaj vypocul jeho poznamku, a spravil dalsi dobry skutok? Spojis pre teba prijemne s uzitocnym.
Co tak obdarovat jedneho aktivneho uzivatela dalsim bielym Mercedesom? Uz stym mas dobre skusenosti, poznas predajcov a celkovu ponuku. Co tak vybrat GL, sedem miest, plna vybava? Nevyberaj zase trapny chrochtak, ale poriadny benzinovy motor. Verim, ze tym niekomu spravis velku radost. Ale musis to riesit potichu, aby si ho potom mohol prekvapit ;-) -
jpor (RSKa) 05.03.09 17:14
« Re: prodejce
hovadina, moje neťahá. Alebo na tom neskúšali Conti SC2. Ani tie Pirelli neťahajú tak ako BMW, ani zďaleka. ALEBO to moje má dobrú geometriu >:D :-!
No a s tou skúšobnou jazdou to ani nech neskúšajú. Skús ich ešte raz ale priprav si aj niečo iné a tam sa vopred dohodni že bez jazdy nehrozí a nech to ani neskúšajú. E55 nie je až taká vzácnosť aby si nenašiel dobrý kus. Po dedkovi čo na tom chodil do kostola a do LIDLu >:D >:D >:D ale zato 200-kou >:-[] to ešte znesie v poho :-!