Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 12.03.09 23:18
« Re: 2K
Vette: no vieš, keď si začal do telefónu habkať, že čo to, ako to, a či to môžeš prijať vôbec...tak som to radšej prehodnotil :-! Šarkan má talent veci občas skomplikovať ;-)
Chcel som jednu 700-koňovú luxusnú beštiu miesto Šarkana, ale takto si budem musieť počkať, kým ho dojazdím a potom...
DVD "budou" ;-) -
jpor (RSKa) 12.03.09 23:13
skdd: áno to je Šarkan, porovnanie s Imprezou poteší, nebudem tajiť. Na okruhu som počítal že bude STi lepšia vďaka zákrutám.
Na okreskách počítam že nižšia hmotnosť Imprezy a trakcia štvorkolky na výjazdoch bude výhodou. Rád by som si to overil v praxi, ale zatiaľ neviem ako. Požičať si STi na pol dňa na známe okresky... -
borovička pivo ako je tu živo 12.03.09 15:39
no práveže STi je skôr do 180kmh potom už tak brutálna zábava nehrozí, je to predsa len sprevodované inak. STi nie je auto na zrýchľovanie 180 na 240, tam už budú mať navrch iné autá.
Ale povedzme si pravdu, keď sa s tým vie (a ja s tým moc neviem) málo áut (bežne predávaných) v bežnom okreskovom profile má navrch.
Neviem či toto je Tvoje E55 ale porovnanie hovorí samo za seba: [odkaz]
do určitej rýchlosti je to papierovo zhodné. -
Vette 12.03.09 00:38
Tak konecne som sa dostal do normalu, musel som sa po vytazstve trochu spametat. Jpor ma dnes poriadne cez telefon zaskocil ;-) To ze mi ponukne Sarkana som vazne necakal. Urcite ma pripravene nieco poriadne do zalohy, ked ma chce takto stedro obdarit. Nechajme sa prekvapit. Teraz uz len manzelku spracovat aby prijala do rodiny dalsie auto. Uz teraz musime dve auta parkovat vonku, kam zaparkujem dalsie neviem. Bojim sa tiez, aby moje okolie nezacalo negativne vnimat moje dalsie auto :-( Na zakaznikov by to mohlo v case krizy posobit ako provokacia :-( Situacia, ktora by sa za inych okolnosti lahko riesila je zrazu az moc komlpikovana. Mozno bude jednoduchsie ak to nechme pri tom DVD :-( :-( :-( -
jpor (RSKa) 12.03.09 00:16
No ako to tu čítam aby som tú STi fakt šiel opáčiť :-!
Inak s tou 4-kolkou to je taká pracovná verzia, ak náš projekt vypáli tak, že objekt ktorý hľadáme bude nakoniec normálne prístupný bežným autom (o to sa snažíme), tak tá 4-kolka by teoreticky bola len kvôli zime. A to by sa dalo v princípe riešiť aj neskôr...počítam že nejaký čas postačí aj normál predokolka. A taká mi akurát vystáva vo firme - Focus kombi 1,8 TDCi vo výbave...uvidíme. Nájdu sa aj jazdené Oktávky 4x4 alebo podobný wágen, nemusí to byť nové. -
NoSwear 11.03.09 22:14
Sti je super, da se s tim i dal ;-) :-) nejdal sme s nim tedy jeli asi tak 230km, což bylo po okreskach, ale opravdu vpohodě a ty chvile, když se na to šlapne a ostatni sou pryč prostě potěší :-) :-) jen bych se bal světlé výšky...už 2x sme zapadli za tuto zimu a nebylo to přijemne, ovšem pokažde sme jeli blbnout na pole a asi špatně odhadli sněhovou nadilku no >:D >:D :yes: -
jpor (RSKa) 11.03.09 00:17
Vette, akú ti odmenu? Donútime Šviháka aby sa ti ospravedlnil >:D >:D >:D
No, nejako ma narýchlo nič nenapadá...kvetiny? >:D >:D >:D Máš na DVD film LeMans? alebo Bullitov prípad? mám origo oboje... okrem toho na DivX aj Vanishing Point (samý Charger...) -
jpor (RSKa) 11.03.09 00:11
« Re: Dobry skutok
skdd: no zase tak ťažký terén nepredpokladám, ale to sa vyjasní a potom v prípade potreby kúpime niečo zodpovedajúce. Ale Jimny má dobrú povesť, o tom viem.
Impreza STi môže byť super auto ale tak pre radosť. Na dlhé trasy a pohodlie to nebude počítam... Preto to Éčko - že je to luxus a pohodlie a keď dostanem chuť tak sa aj vybesníme >:-[] -
borovička pivo ako je tu živo 10.03.09 08:39
« Re: Dobry skutok
ak s tým malým 4x4 chceš jazdiť po necestách vulgo v blate tak ber niečo čo má uzávierku, napr. jimny. To auto sa dá slušne upraviť, nie je to síce trhač asfaltu ale je to preverené auto, ľahké, v teréne neuveriteľne agilné, so spústou doplnkov na ťažšie jazdenie.
a k tomu STi, choď si to pojazdiť a myslím, že nebudeš váhať ani chvíľu a miesto tých expreminetov s éčkom máš rozhodnuté.