Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
borovička pivo ako je tu živo 14.03.09 18:29
« Re: 2K
OR toho nakecá, ja som jozef mak človek milión
mám Ti odfotiť tú garáž? :-) Neboj, dáme mu ešte nejaké kilometre, prepneme to do I (aby si sa nezabil :)) a povozíš sa. Prípadne, keď sa Ti to bude páčiť stratím za Teba slovko v brne a budeš to mať "za hubičku" -
jpor (RSKa) 14.03.09 01:54
aha, no teraz som si otvoril tvoje Legacy a pozrel recenziu a hlavne galériu: je tam cvaknuté nové STi. Starec - to je tvoje? foto z techničáku je tam tiež k nej :yes:
Tak konečne by bola zámienka sa stretnúť, povoziť, vzájomne si autá opáčiť >:-[] -
jpor (RSKa) 14.03.09 01:36
no veď sa mi to aj zdalo divné, že ma posielaš do Mikony...až teraz som si to pozrel znovu a vidím "ako žart..." 8-s >:D >:D >:D
Ale to čo píšeš sú fakt perly >:D
Diesel už som kúpil, tak neviem či by to zmazalo moje viny...a tá hračka by sa z ktorej garage mala vynoriť? -
borovička pivo ako je tu živo 14.03.09 00:30
aj keby ju mali, pochybujem, že Ti ju požičajú, to je tá tragédia. Preto som ťa tam posielal, či sa dozvieš to čo iný ľudia, že STi netreba skúšať, že kto to chce ten vie čo chce :-) :-) :-) alebo podobné perly.
Ale keď budeš dobrý a budeš poslúchať a každý večer 100x napíšeš ručne perom na papier, že už v živote nekúpiš dieselové auto (a budeš to robiť 2 týždne), možno sa z garáže vynorí čierna hračka a povozí Ťa. >:-[] -
borovička pivo ako je tu živo 13.03.09 08:45
ako žart by som Ťa poslal do nejakej predajne mikony (=subaru) aby si si šiel pozrieť STi a povoziť sa na ňom :-) určite prídeš plný zážitkov >:D a praktických rád
ale ak chceš luxusných 700koní to STi nebude a k tým číslam na fastestlaps v diskusii pod STi máš nejaké odkazy na články a na iné čísla.
A robí predsedu Poľnohospodárskeho družstva v Telgárte. Zato tie Landcruisery - kontrolovať na pole ako makajú >:-[] :-!