Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 15.03.09  00:04

« Re: 2K

no veď vravím, na Jozefa Maka sú v OR 4 firmy >:D :-!
    A robí predsedu Poľnohospodárskeho družstva v Telgárte. Zato tie Landcruisery - kontrolovať na pole ako makajú >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 14.03.09  21:23

>:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.03.09  19:03

ak mas rad fotky garaze, odfotim ti bratovu garaz >:D Stava dom tak tam ma bordel ako v tanku
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 14.03.09  18:50

tak foto garage si pozreim vždy rád :-)
    A v Brne mám niekomu dať "hubičku"? Nie som si istý či by sa to komu páčilo... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 14.03.09  18:29

OR toho nakecá, ja som jozef mak človek milión
    mám Ti odfotiť tú garáž? :-) Neboj, dáme mu ešte nejaké kilometre, prepneme to do I (aby si sa nezabil :)) a povozíš sa. Prípadne, keď sa Ti to bude páčiť stratím za Teba slovko v brne a budeš to mať "za hubičku"
  • « 00 Reagovat !

foto marekkk

marekkk 14.03.09  16:36

« Re: AMG Academy

ROBEROO Ty si z martina??????? kde byvas aj ja som
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 14.03.09  15:12

« Re: Král silnic a Král okresek...

Já na ty nápady chodím na procházku..... >:D A škoda, že musíš vyrábět peníze, za polárním kruhem by byla zábava! Něco bys nafotil, potykal si s ledním medvědem..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 14.03.09  14:43

« Re: AMG Academy

dostal som tiež pozvánku, ale je to na 4 dni za polárnym kruhom či kde to, zima tam bude, moc sa mi tam nechce. Aj keď to jazdenie musí byť super :-!
    V tom čase asi budem mať iné starosti - nový projekt...ale to je ďaleko, uvidíme.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 14.03.09  14:40

fakt milé...kde ty na tie nápady chodíš?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 14.03.09  14:38

skdd: jasné že si chudobný študent. Aj orsr.sk to tvrdí... ;-)

Inak pohoda, ak nie je tvoje...a čo čierne to potom malo vyliezť z akej garage?
  • 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 14.03.09  11:36

« AMG Academy

Jpor,nejdeš skúsiť AMG Academy?Teraz sa začali prijímať registrácie na 09/10.Skúsenosť celkom zaujímavá. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 14.03.09  11:09

:-) Já se jen chci vnutit k jporovi s novou fotkou....[odkaz] ;-)
  • « 00 Reagovat !

borovička pivo ako je tu živo 14.03.09  10:52

nie, nie je moje, ja som chudobný študent, ja nemám nič. :-!
    Ale občas sa nájdu dobrí ľudia, čo mi sem tam nejaké auto požičajú...
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 14.03.09  08:15

Pozeram ze tu sa pripravuje certovske stretnutie >:D Krat dialnic spolu s kralom okresiek :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 14.03.09  01:54

aha, no teraz som si otvoril tvoje Legacy a pozrel recenziu a hlavne galériu: je tam cvaknuté nové STi. Starec - to je tvoje? foto z techničáku je tam tiež k nej :yes:
    Tak konečne by bola zámienka sa stretnúť, povoziť, vzájomne si autá opáčiť >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 14.03.09  01:36

no veď sa mi to aj zdalo divné, že ma posielaš do Mikony...až teraz som si to pozrel znovu a vidím "ako žart..." 8-s >:D >:D >:D
    Ale to čo píšeš sú fakt perly >:D

Diesel už som kúpil, tak neviem či by to zmazalo moje viny...a tá hračka by sa z ktorej garage mala vynoriť?
  • « 00 Reagovat !

borovička pivo ako je tu živo 14.03.09  00:30

aj keby ju mali, pochybujem, že Ti ju požičajú, to je tá tragédia. Preto som ťa tam posielal, či sa dozvieš to čo iný ľudia, že STi netreba skúšať, že kto to chce ten vie čo chce :-) :-) :-) alebo podobné perly.
    Ale keď budeš dobrý a budeš poslúchať a každý večer 100x napíšeš ručne perom na papier, že už v živote nekúpiš dieselové auto (a budeš to robiť 2 týždne), možno sa z garáže vynorí čierna hračka a povozí Ťa. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 13.03.09  22:55

skdd: 700 koní dostaneš z S/CL/SL65 AMG po miernom tuningu

A vieš čo? Tú STi si pôjdem skúsiť. Nevieš či ju majú ako predvádzačku v Mikone v BA?

Fastestlaps mrknem...
  • « 00 Reagovat !

borovička pivo ako je tu živo 13.03.09  08:45

ako žart by som Ťa poslal do nejakej predajne mikony (=subaru) aby si si šiel pozrieť STi a povoziť sa na ňom :-) určite prídeš plný zážitkov >:D a praktických rád
    ale ak chceš luxusných 700koní to STi nebude a k tým číslam na fastestlaps v diskusii pod STi máš nejaké odkazy na články a na iné čísla.
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 13.03.09  07:37

Jpor: A cudujes sa? Taky sok co si mi spravil ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…