Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 15.03.09 23:32
« Re: Ale proč???
to je jednodché:
- AMG/Éčko pre mňa
- ML pre manželku (občas pre mňa)
- Áčko - bývalé manželkine auto, pôjde čoskoro mojej mame (zmizne spred domu k rodičom)
- Céčko pre môjho otca (parkuje u rodičov)
Susedia vidia síce momentálne 3, ale donedávna iba 2 a zakrátko zase len 2 Mercedesy. To je normálka, proste máme 2 wágeny, ako každá druhá rodina.
Susedov a ich prípadnú závisť neberiem do úvahy pri výbere značky a už vôbec si nekupujem autá kvôli nim. -
borovička pivo ako je tu živo 15.03.09 14:48
« Re: 2K
hovorím, že OR kecá, iba jedna je moja (aj tú mám iba kvôli autám, resp. odpisom), ostatne už patria dobrým cudzím ľuďom, pretože som ich predal a už mi iba bežia kontrakty. Ako som povedal, jozef mak, človek milión, chudobný študent
Však ono treba rozlišovať medzi majiteľom a konateľom a neveril by si ale tie TLC si na seba zarobili prácou (myslím to tak, že naozaj bolo treba také auto) a jazdili presne tam kde by iné auto nejazdilo a keď motyka vystrelí a tak z tej práce bude mať úžitok "celý národ" -
borovička pivo ako je tu živo 14.03.09 18:29
« Re: 2K
OR toho nakecá, ja som jozef mak človek milión
mám Ti odfotiť tú garáž? :-) Neboj, dáme mu ešte nejaké kilometre, prepneme to do I (aby si sa nezabil :)) a povozíš sa. Prípadne, keď sa Ti to bude páčiť stratím za Teba slovko v brne a budeš to mať "za hubičku"