Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 18.03.09 23:18
« nové Éčko
kto ide v piatok na predvádzacie jazdy novej E-klasse?
Manželka videla na ňu inzerát v ženskom časopise, a vraj "toto mi kúp, ale v tejto farbe!". Bol tam sedan, 6-lúčové 17" AMG disky, hnedá metalíza s premenlivým efektom, bola z toho paf.
"Robí sa to aj bez strechy?" - áno aj kabriolet bude po rokoch. "Tak to je pre mňa to pravé. S ML-kom chodím ako sedlaňa a potom sa nezmestím do podzemného parkingu..." >:D >:D >:D
"Ale mne ten kabriolet stále vychádza na Boxster S, samosvor, keramické brzdy a tak, vieš? Éčko už máme a nechceš na ňom chodiť (ako dobre...)" - nadvihnuté obočie, kyslý ksicht... 8-s >:-[] >:D :-! -
jpor (RSKa) 18.03.09 01:40
« Re: 2K
no ja nemám telku doma, takže som ušetrený spústy volovín a masáže médií...
Spomínaš na prejavy komunistických simplexných mozgov, ako vedeli hodiny hovoriť o ničom? Už vtedy som si robil také cvičenia, že som sa do toho pozorne započúval a snažil sa porozumieť tomu čo hovoria, lebo mi prišlo zaujímavé, ako vytrvalo trepú voloviny, tak že či sa za tým aj niečo skrýva alebo sú to len voloviny.
Takže čo sa za mladi naučíš... -
jpor (RSKa) 17.03.09 23:55
no ja som si sám nie celkom istý ako tomu mám rozumieť, ale slovne sa to hodilo.
vieš snažím sa prestať byť neurotický a starať sa o také zbytočnosti ako je rozumieť tomu čo hovorím, hovoriť to čomu rozumiem, starať sa o to, kam letí dané lietadlo skôr než doňho nastúpim a podobné malichernosti >:D :-! -
jpor (RSKa) 15.03.09 23:40
skdd: starký, nechcel som nejako rýpať a tú srandu s OR som asi nemal vyťahovať. Keď už sa stalo, dúfam že ti to nevadí...
Celý národ aby mal úžitok z práce TLC - to je odbre že stavajú nový plynovod. Ukrajina je blbý článok medzi nami a Putinom :-) -
jpor (RSKa) 15.03.09 23:32
« Re: Ale proč???
to je jednodché:
- AMG/Éčko pre mňa
- ML pre manželku (občas pre mňa)
- Áčko - bývalé manželkine auto, pôjde čoskoro mojej mame (zmizne spred domu k rodičom)
- Céčko pre môjho otca (parkuje u rodičov)
Susedia vidia síce momentálne 3, ale donedávna iba 2 a zakrátko zase len 2 Mercedesy. To je normálka, proste máme 2 wágeny, ako každá druhá rodina.
Susedov a ich prípadnú závisť neberiem do úvahy pri výbere značky a už vôbec si nekupujem autá kvôli nim. -
borovička pivo ako je tu živo 15.03.09 14:48
hovorím, že OR kecá, iba jedna je moja (aj tú mám iba kvôli autám, resp. odpisom), ostatne už patria dobrým cudzím ľuďom, pretože som ich predal a už mi iba bežia kontrakty. Ako som povedal, jozef mak, človek milión, chudobný študent
Však ono treba rozlišovať medzi majiteľom a konateľom a neveril by si ale tie TLC si na seba zarobili prácou (myslím to tak, že naozaj bolo treba také auto) a jazdili presne tam kde by iné auto nejazdilo a keď motyka vystrelí a tak z tej práce bude mať úžitok "celý národ"