Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jmurjr (H22A7) 19.03.09 19:02
« Re: dzordz majkl
hmm, mna celkom vcera vecer potesilo careless whisper od georga michaela... ale nechapem to. normalne pocuvam komplene ine pesnicky.
ide to so mnou dole vodou. tento tyzden mam idealnu pesnicku do auta od jacksona give in to me... asi starnem. alebo som kdesi zalozil cd s onyxom, rytmusom alebo mansonom...
a slovenske az na uvedeneho autora velmi nemusim. hlavne katka K, a jana K ma neskutocne se*ru, lebo idu stale dokola na vacsine radii. najvacsi des bol, ze to zacali hrat na fun, prepol som na vivu, tam druha a na exprese znova to iste 8-s
a taktiez ma nesmierne vytaca pesnicka, kde sa spieva: are we human, or are we dancer. to prepinam asi tak skoro ako tomasa bezdedu. -
Poustnik 19.03.09 07:00
« Re: Smatanová
Cha! Vidíš...a zrovna tohle vymýšlení se mi líbí. Však já s ní nekráčím, tak co bych se s tím kráčejícím ztotožňoval..... >:D
Když jsem slyšel tu písničku poprvé, říkal jsem si copak řekne na to kráčení vedle....he! No rozhodí rukama, dostane pěstí!... >:-[] No nic....ona byla ta písnička hodně slavná u vás, každý hit, co do tebe perou horem dolem se člověku znelíbí. Holky z naší školky taky už nemusím.... >:D -
jpor (RSKa) 19.03.09 00:19
« Re: nové Éčko
jmurjr: ale veď to aj v rádiu hovorili ako reklamu, že v piatok po celom Slovensku sú jazdy, normálka tam choď. Alebo prídi do NR ;-) aj sa najeme v MB >:D 8-s a budeme ich všetkých naháňať na Šarkanovi, aby videli že nie je všetko nové hneď aj lepšie >:-[]
Okrem toho mi poslali aj pozvánku na ples do PKO v BA, na zajtra večer, ale nemám na to čas. Aj som chcel niekomu ponúknuť, ale normálne ma nenapadlo že na MACZ to hodiť do pléna...
A ešte to isté aj z Prahy, kde som šarkana kúpil...no na všetky plesy sa ja môžem...ale kto nemá čo robiť, môže to byť fajn. Len mu nesmie byť zle z tých zdúvajúcich sa páprdov narcistických, čo len kukajú, kto na nich nebodaj obdivne pozrie, vyvyšujú sa s odutým ksichtom. Pár takých miestnych tu poznám a pri inej príležitosti sme s jedným mali výmenu názorov. Celý bol besný že ako si mladý dovoľuje, mal tendenciu správať sa ku všetkým ako k poskokom, až som naňho nakričal. Skoro ho rozdrapilo. Taký som bol potom prespokojný... :-! -
jpor (RSKa) 19.03.09 00:12
« Re: nové Éčko
no tak táto Smatanovej pesnička ma odjakživa sr*ala: nič jej nie je dosť dobré - nemáš hentam kráčať, ani tam kráčať, ani tuto ani tam...no choď do pr*dele, čo mi tu budeš dirigovať kade mám chodiť 8-s :-!
to iné jej veci - najmä tá ako "poďme do krajiny kde sa neumiera, dokopeme samotu a nech si v kúte odumiera" - tá je super :yes: -
jpor (RSKa) 18.03.09 23:18
« nové Éčko
kto ide v piatok na predvádzacie jazdy novej E-klasse?
Manželka videla na ňu inzerát v ženskom časopise, a vraj "toto mi kúp, ale v tejto farbe!". Bol tam sedan, 6-lúčové 17" AMG disky, hnedá metalíza s premenlivým efektom, bola z toho paf.
"Robí sa to aj bez strechy?" - áno aj kabriolet bude po rokoch. "Tak to je pre mňa to pravé. S ML-kom chodím ako sedlaňa a potom sa nezmestím do podzemného parkingu..." >:D >:D >:D
"Ale mne ten kabriolet stále vychádza na Boxster S, samosvor, keramické brzdy a tak, vieš? Éčko už máme a nechceš na ňom chodiť (ako dobre...)" - nadvihnuté obočie, kyslý ksicht... 8-s >:-[] >:D :-! -
jpor (RSKa) 18.03.09 01:40
« Re: 2K
no ja nemám telku doma, takže som ušetrený spústy volovín a masáže médií...
Spomínaš na prejavy komunistických simplexných mozgov, ako vedeli hodiny hovoriť o ničom? Už vtedy som si robil také cvičenia, že som sa do toho pozorne započúval a snažil sa porozumieť tomu čo hovoria, lebo mi prišlo zaujímavé, ako vytrvalo trepú voloviny, tak že či sa za tým aj niečo skrýva alebo sú to len voloviny.
Takže čo sa za mladi naučíš... -
jpor (RSKa) 17.03.09 23:55
no ja som si sám nie celkom istý ako tomu mám rozumieť, ale slovne sa to hodilo.
vieš snažím sa prestať byť neurotický a starať sa o také zbytočnosti ako je rozumieť tomu čo hovorím, hovoriť to čomu rozumiem, starať sa o to, kam letí dané lietadlo skôr než doňho nastúpim a podobné malichernosti >:D :-! -
jpor (RSKa) 15.03.09 23:40
skdd: starký, nechcel som nejako rýpať a tú srandu s OR som asi nemal vyťahovať. Keď už sa stalo, dúfam že ti to nevadí...
Celý národ aby mal úžitok z práce TLC - to je odbre že stavajú nový plynovod. Ukrajina je blbý článok medzi nami a Putinom :-)