Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 20.03.09  00:24

« Re: chlapci

Ani mi nehovor, lebo nezaspím. Snívam o superšporte s telom a povahou komfortnej limuzíny. Aj keď, ja by som dal asi prednosť Audinke RS-6tke. Známi ma previezol v staršej verzii r.v. 2005 a odvtedy si askosi neviem zvyknúť na slabšie... ;-\ Hm, to mi pripomína, hor sa za knihy aby som si raz také mohol sám dopriať :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.03.09  00:17

Slayer tiež občas môžem. Ale ty budeš tvrdšia škola ako pozerám. Kedysi bolo obdobie Metaliky, Deep Purple atak. Potom prešlo do Slovenskej hudby... a na začiatku bol Queen, a asi aj ostane na furt tak v pozadí.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.03.09  00:15

No tak "iba" preto, lebo potenciál preplňovaného 5,5 litra je predsa len inde. To sú len také kozmetické veci do 550 koní...
    No zážitok, to je, kým sa neprekalibruješ. V poslednej dobe chodím celkom rýchlo, ale ani mi to nepríde. V tom je istá záludnosť, lebo si zvykneš že normálka je okolo 180-200 a to auto je úplne v kľude, tak prečo ísť 140 a zaspávať alebo vŕtať sa v nose?

Brzdy sú na to stavané, ale keď im dáš tak 5-6 krát (nerátal som to presne) také 230-90 naplno, tak sa prehrejú a svieti displej a treba potom chladiť pohoda jazdou 10 minút. Inak OK. No a počas toho brzdenia visí spolujazdec na pásoch, aj sa zapieram do volantu a obaja cítia, ako sa krv nahrnula do prednej časti tela, hlavne tváre, cítiš tlak krvi v lícach a rukách a nohách. Potom keď pustím brzdu tak sa krv vráti do zvyšku tela a je to veľmi zreteľne cítiť >:-[] :-!
    Pekný zážitok...tiež ked sa rútiš zákrutou (alebo výjazdom z diaľnice, vonkajší pruh) a tlačíš na hranu až sa začnú sunúť pneu mierne zo stopy a auto začne pracovať "telom" kým zasiahne ESP, to je tiež super. Také posunutie hraníc možného... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 20.03.09  00:03

jasne, že motorvá hlava nejde v kuse, treba ju občas preložiť slayerom alebo niečím veselším, napr. čornýýý hrááád
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 19.03.09  23:57

Iba 530 Hp >:D , no tak keď vravíš. Ale sú tie videá fakt drsné. Nedávno som sa stretol s Jozefom, bol v PP s priateľkou, a mi rozprával ako si mu dal povoziť sa. Musí to byť riadny zážitok.
    Ale tebe to už asi ani nepríde, si zvyknutý >:D . Ešte otázka, ako znášajú takúto záťaž brzdy, to spomalenie z 220(230) na 90 je fakt mamutie. Po niečom takom musíš mať na hrudi červené odtlačky úplne pravidelne >:D . Inak díky za odpoveď v SZ. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 19.03.09  23:52

« Re: BMW M6 či 650i?

Ahoj. Pokud do toho můžu "kecat" tak M6 to nebude. Spíš ta upravená 650i......od M6 se zezadu dost liší. Malý difuzor pod SPZ, výfukové koncovky, označení, mírně střecha, kola eMkové 19-tky, asi jo........No jak to tak čtu tak si to vlastně všechno popsal >:D :yes:

Jinak pěkný úlovek .....
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 19.03.09  23:48

už tam to BMW jesto...

No posledné asi nie je, ale aké budú ďalšie to neviem zatiaľ. Ak dostane Kleemanna tak budeme porovnávať, ale to bude ktovie kedy, možno až na zimu, keď skončí záruka (1.11.2009). Záruka ostáva len pri Brabuse, a to je iba do 530 koní... A mne tam blbne navigácia, tak to nechcem platiť, radšej si počkám.

A že kde som točil...SZ
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 19.03.09  23:45

Lemmi Kilmister - môže byť ;-) ale zase furt dokola tiež nie.
    Mentálne schopnosti je inak jedna vec a skúsenosti a rozhľad zase druhá. Takže neskúseného chytráka aj tak preštíš...
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 19.03.09  23:43

« BMW M6 či 650i?

Som sa dnes naháňal s niečím, čo sa snažilo vyzerať ako BMW M6, ale asi to bolo len upravené (aj motoricky, inak by som s ním pozametal) 650i s M paketom a výfukmi, lebo som bol o trochu rýchlejší v akejkoľvek rýchlosti (160-250).
    Matematika hovorí, že M6 vďaka otáčkam a SMG prevodovke bude rýchlejšia, vyšší točivý moment AMG by to samotný nezvládol, aj keď rozdiel v rýchlosti nebol veľký.
    Bolo to ujačané, ale nebol to typický V8, skôr ako vytočená V6 (s kompresorom/turbom?)...alebo V10???
    Tú V10 som naživo nepočul, tak neviem posúdiť...ale bolo to fajn. Foto BMW v galérii. Viete to niekto rozlíšiť? Spredu mala M-spojler, dolu neboli hmlovky, čo je inak rozlišovací znak medzi M5 a 5xx s M-paketom (M5 ich nemá, M.paket áno). Kolesá vyzerali eMkové 19-ky, kotúče som si nestihol pozrieť. Výfuky - pokiaľ viem, M5 (aj M6?) má proste 4 okrúhle rúry, tento mal ako dve písmená D chrbtom k sebe, resp. na polovicu rozdelený ovál - viď foto.
    Poraďte...
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 19.03.09  23:38

Ahoj, videl som všetky časti high-speedu a musím povedať že super. Kde si to vlastne natáčal? Slovensko či nejaké zahraničie?
    Všimol som si že je to posledná časť ale dúfam že len na teraz. ;-) Ide leto, snáď niečo vymyslíš a natočíš. A inam foto toho "kvázi" M6 BMW v galérii zatiaľ nie je :-)
  • 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 19.03.09  23:26

« chlapci

motorhead neurazí v žiadnej situácii ani v žiadnom veku :-)
    a ktomu vrcholu mentálnych schopností... nie je vrchol ako vrchol :)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 19.03.09  23:24

« Re: dzordz majkl

jacko má pár dobrých vecí ;-) ale musí byť na ne nálada.
    Katka K má iba jednu dobrú vec a Jana K, Beyoncé...mne sa nepáči rádio ako princíp. Neexistuje aby hrali také čo sa ti páči. Dajú jednu dobrú vec a potom musíš prečkať ďalších 10 hnusných/nezaujímavých kým príde niečo normálne. A preto iPod. Rádio = súčasná muzika a už je to pre mňa nezaujímavé, zamrzol som v takom inom štýle, ako Dežo Ursíny, Paľo Hammel, starý Elán, Pink FLoyd, Queen. starnem.

A inak aj ty starneš. To sa nedávno dokázalo, že vrchol mentálnych schopností je medzi 22 a 27 rokom a potom dole vodou v niektorých ohľadoch, iné zase ostávajú na úrovni pár dalších rokov, ale na sebe pozorujem, že naozaj po 25...zabúdam niektoré slová, schopnosť multitaskingu je skoro preč, a tak...
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 19.03.09  23:10

« Re: Nove video

:-)
  • 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 19.03.09  22:34

« Nove video

Damy a pani, uz davno nepribudlo nove video... Akosi sa nan pozabudlo :*) Dnes som uploadol posledne z minulorocnej serie AMG Trip, stoji za pozretie. Pre rypakov - vtedy u nas este platili 60ky, dnes uz by sme sli samozrejme okruhlych 250 (teda 50...).

Link
    [odkaz]

Enjoy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 19.03.09  22:33

Ja okamzite vypinam Beyonce, to neznesiem v akejkolvek podobe 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 19.03.09  19:02

hmm, mna celkom vcera vecer potesilo careless whisper od georga michaela... ale nechapem to. normalne pocuvam komplene ine pesnicky.
    ide to so mnou dole vodou. tento tyzden mam idealnu pesnicku do auta od jacksona give in to me... asi starnem. alebo som kdesi zalozil cd s onyxom, rytmusom alebo mansonom...
    a slovenske az na uvedeneho autora velmi nemusim. hlavne katka K, a jana K ma neskutocne se*ru, lebo idu stale dokola na vacsine radii. najvacsi des bol, ze to zacali hrat na fun, prepol som na vivu, tam druha a na exprese znova to iste 8-s

a taktiez ma nesmierne vytaca pesnicka, kde sa spieva: are we human, or are we dancer. to prepinam asi tak skoro ako tomasa bezdedu.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 19.03.09  07:00

« Re: Smatanová

Cha! Vidíš...a zrovna tohle vymýšlení se mi líbí. Však já s ní nekráčím, tak co bych se s tím kráčejícím ztotožňoval..... >:D
    Když jsem slyšel tu písničku poprvé, říkal jsem si copak řekne na to kráčení vedle....he! No rozhodí rukama, dostane pěstí!... >:-[] No nic....ona byla ta písnička hodně slavná u vás, každý hit, co do tebe perou horem dolem se člověku znelíbí. Holky z naší školky taky už nemusím.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 19.03.09  00:19

« Re: nové Éčko

jmurjr: ale veď to aj v rádiu hovorili ako reklamu, že v piatok po celom Slovensku sú jazdy, normálka tam choď. Alebo prídi do NR ;-) aj sa najeme v MB >:D 8-s a budeme ich všetkých naháňať na Šarkanovi, aby videli že nie je všetko nové hneď aj lepšie >:-[]

Okrem toho mi poslali aj pozvánku na ples do PKO v BA, na zajtra večer, ale nemám na to čas. Aj som chcel niekomu ponúknuť, ale normálne ma nenapadlo že na MACZ to hodiť do pléna...
    A ešte to isté aj z Prahy, kde som šarkana kúpil...no na všetky plesy sa ja môžem...ale kto nemá čo robiť, môže to byť fajn. Len mu nesmie byť zle z tých zdúvajúcich sa páprdov narcistických, čo len kukajú, kto na nich nebodaj obdivne pozrie, vyvyšujú sa s odutým ksichtom. Pár takých miestnych tu poznám a pri inej príležitosti sme s jedným mali výmenu názorov. Celý bol besný že ako si mladý dovoľuje, mal tendenciu správať sa ku všetkým ako k poskokom, až som naňho nakričal. Skoro ho rozdrapilo. Taký som bol potom prespokojný... :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 19.03.09  00:12

no tak táto Smatanovej pesnička ma odjakživa sr*ala: nič jej nie je dosť dobré - nemáš hentam kráčať, ani tam kráčať, ani tuto ani tam...no choď do pr*dele, čo mi tu budeš dirigovať kade mám chodiť 8-s :-!

to iné jej veci - najmä tá ako "poďme do krajiny kde sa neumiera, dokopeme samotu a nech si v kúte odumiera" - tá je super :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 19.03.09  00:02

Neboj, když budeš tak pilný jako doposud, taky tě pozvou.... ;-)
    Já jak poslouchám každé ráno Fun radio, tak dneska tam zase hráli tuhle písničku od Smatanové, není už nejnovější, ale mě se moc páči.....[odkaz] :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…