Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 21.03.09  12:45

« Re: BMW M6 či 650i?

jpor inac nas policajny el prezidente ma RS6 >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 21.03.09  12:44

My ich stretavame docela casto mame smolu ;-\ ale pokutu sme este poklopat neplatili ;-) no nevedia ale ked ta uz budu nahanat tak radsej zastav lebo ti ten rodny vazne zoberu >:D a inac poznal som teraz uz byvaleho majitela M5 ...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.09  12:29

« Re: Podobnost tam s M je...

Taky si myslím, že to M6 není. Který majtel by si nechal sundat logo M6 :-| A ty koncovky výfuku nejsou origo, snad jak říkáš AC nebo od někoho jiného. A zdá se mi že lemy má trošku užší, než M6. Ale i tak vypadá dobře :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.03.09  11:54

« Podobnost tam s M je...

I ked myslim si podla opisu to asi 10valec nebol mozno nejaky Mpacket s komplet naraznikmi a diskami M6 ma velmi pekne koncovki vyfukov v originale [odkaz]
    tieto mi skor pripominaju upravu od AC Schnitzer [odkaz] ale mohla to byt aj upravena dieslova verzia alebo to mohla kludne komplet uprava od tohto tunera vo verzii 650 doplnena nejakym dopingom

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 21.03.09  10:28

« Re: AMG

>:D >:D >:D aj sa mi občas zdá že sa mi trochu mihá pred očami 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 21.03.09  08:39

JPor: Ta prerusovana ciara pri tejto rychlosti splyva a tazko ju rozoznat od plnej :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 21.03.09  02:11

maxo: chcelo by to naživo porovnať s M5/M6. Kto vie o nejakom majiteľovi M5/M6 ? Okrem nášho policajného prezidenta...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 21.03.09  02:09

semir: Dík, cez plnú ideme až keď vidíme že sa dá. V takom stroji rýchlo pochopíš že značky a čiary sú robené pre bežné káry, s týmto je to trochu inak. Bezpečnosť je prvoradá aj pri vysokej rýchlosti ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 21.03.09  02:06

FIlip: odkedy je nová vyhláška, policajtov skoro nevidím.
    Zlé jazyky tvrdia, že je to kvôli mojej zvýšenej rýchlosti, že ich nezaznamenám >:-[] a oni ma nevedia dobehnúť :-!
    A rodný nedám >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 21.03.09  02:04

maxo: No pozri si na YouTube videa z M5board.com a tam porovnávajú M5/M6 oproti rôznym iným autám z letmého štartu od 50 do cca 220, na letiskovej dráhe. M5/M6 tam vyhrávajú aj nad výkonnejšími strojmi, hlavne vďaka krátkym prevodom a SMG prevodovke, ktorá umožňuje držať motor vo vysokých otáčkach (=vysoký výkon) väčšinu času a aj veľmi rýchlo radí. Je pravda, že rozdiel sériovej M5 vs E55 AMG nebol:
    [odkaz]

až vo vysokej rýchlosti. Takže možno na diaľnici by to bolo vyrovnanejšie ako na videu. Druhá vec je, že M5board.com sú "fanklub" M5 a ich videá sú pre mnohých podozrivé, ale to už neriešim. Kleemann to vyrieši a bude :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 21.03.09  01:34

« Re: chlapci

Lubosh: ten spolujazdec sa asi fakt začne potiť nad 200 ak je neprekalibrovaný. Ale ked si to zobral ty, tak si sa nedal zahanbiť ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 21.03.09  01:31

ale zaspíš...jedného dňa ;-)
    A veru hor sa za knihy, s autami to býva ako s kozatými blondýnami v známom vtipe:
    že kto ich t***á? Jednotkári !!! >:D >:D >:D

Staršia RS6 vraj bola hrozne tvrdá...a má menej Nm - len 560 >:-[] ale zase 4-kolka to vie do istej miery vynahradiť
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.09  19:17

ja tvrdim, ze M6 ho na dialnici nezdola, tie auta maju temer na chlp rovnake zrychlenia az po hranicu maxima.Bude tam rozdiel maximalne v dlzke auta a to je nepodstatne.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.09  15:08

Není to M6. M6 má jinej zadní spoiler a nemá hranatý koncovky, ale kulatý.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.09  14:59

« AMG

Cawko mas nadherneho medacika, ale pozrel som si tvoje video: High Speed video... si dobry sofer ale cez plnu ciaru by som neskusal :-) :-) :-) :-) neber to v zlom ale RESPEKT bracho :-) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 20.03.09  13:30

Zdravicko zas pekne video gratulujem :yes: luxusna jazda :yes: inac M6 by ta na dialnici vypiekla... ;-) a kde to bolo natacane? na vychode republiky ? :-) a davaj pozor na policajtov jpor lebo ked ta nacapu tak ti zoberu aj rodny list >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.03.09  10:20

M6 to urcite nebude, jedine, ze by tam majitel dost veci pomenil, ale potom k horsiemu, lebo M6 vyzera podstatne lepsie zo zadu.
    A jpor never tomu, ze by bola M6 na dialnici rychlejsia, bolo by to vyrovnane. :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 20.03.09  08:43

Z toho vyplyva ze by si nemal spavat...
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 20.03.09  08:43

Ked sa rutis dialnicou a tlacis na hranu... To je brutal, nie super :-) Z miesta spolujazdca je to sialeny zazitok, ved to vidno na druhom videu (dialnica), kde jpor soferoval a ja filmoval. Instinktivne som sa schovaval za palubnu dosku, nohy zaprete ako na roller coasteri ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 20.03.09  07:25

tu sa rozbehne najlepsia debata ked uz zalezem do postele :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…