Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 21.03.09 12:29
« Re: Podobnost tam s M je...
Taky si myslím, že to M6 není. Který majtel by si nechal sundat logo M6 :-| A ty koncovky výfuku nejsou origo, snad jak říkáš AC nebo od někoho jiného. A zdá se mi že lemy má trošku užší, než M6. Ale i tak vypadá dobře :yes: -
"-- skrytý --" 21.03.09 11:54
« Podobnost tam s M je...
I ked myslim si podla opisu to asi 10valec nebol mozno nejaky Mpacket s komplet naraznikmi a diskami M6 ma velmi pekne koncovki vyfukov v originale [odkaz]
tieto mi skor pripominaju upravu od AC Schnitzer [odkaz] ale mohla to byt aj upravena dieslova verzia alebo to mohla kludne komplet uprava od tohto tunera vo verzii 650 doplnena nejakym dopingom
[odkaz] -
jpor (RSKa) 21.03.09 02:04
« Re: BMW M6 či 650i?
maxo: No pozri si na YouTube videa z M5board.com a tam porovnávajú M5/M6 oproti rôznym iným autám z letmého štartu od 50 do cca 220, na letiskovej dráhe. M5/M6 tam vyhrávajú aj nad výkonnejšími strojmi, hlavne vďaka krátkym prevodom a SMG prevodovke, ktorá umožňuje držať motor vo vysokých otáčkach (=vysoký výkon) väčšinu času a aj veľmi rýchlo radí. Je pravda, že rozdiel sériovej M5 vs E55 AMG nebol:
[odkaz]
až vo vysokej rýchlosti. Takže možno na diaľnici by to bolo vyrovnanejšie ako na videu. Druhá vec je, že M5board.com sú "fanklub" M5 a ich videá sú pre mnohých podozrivé, ale to už neriešim. Kleemann to vyrieši a bude :-! -
jpor (RSKa) 21.03.09 01:31
« Re: chlapci
ale zaspíš...jedného dňa ;-)
A veru hor sa za knihy, s autami to býva ako s kozatými blondýnami v známom vtipe:
že kto ich t***á? Jednotkári !!! >:D >:D >:D
Staršia RS6 vraj bola hrozne tvrdá...a má menej Nm - len 560 >:-[] ale zase 4-kolka to vie do istej miery vynahradiť -
-
LuboshGT (RS Kaa) 20.03.09 08:43
« Re: chlapci
Ked sa rutis dialnicou a tlacis na hranu... To je brutal, nie super :-) Z miesta spolujazdca je to sialeny zazitok, ved to vidno na druhom videu (dialnica), kde jpor soferoval a ja filmoval. Instinktivne som sa schovaval za palubnu dosku, nohy zaprete ako na roller coasteri ;-)