Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 24.03.09  22:55

« Re: Croatia M5

Zdar PeT-a ;-)
    Vodič jazdí dobre, to je pravda. Na danú rýchlosť relatívne plynule, ale za cenu agresívneho nátlaku na autá, ktoré potom uhýbajú. Na môj vkus si mal nechávať o 2-4 metre väčší odstup od áut pred ním.
    Na druhej strane keby nešiel k nim tak blízko, nepúšťali by ho a celá jazda by nevyzerala tak plynulo.
    Ak aj brzdil, tak evidentne nie nárazovo a poznal možnosti auta. Okrem toho som si všimol, že s takým autom občas mohol predbehnúť ešte o jedno auto viac, ale za cenu, že by sa potom musel rýchlo zaradiť do pruhu a predtým silnejšie zabrzdiť a to nerobil. Rýchlo ale v pohode... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto shpoony

shpoony 24.03.09  22:25

« Re: BMW M6 či 650i?

M6 to není určitě. Znám majitele M6, nejednou jsem v tom jel a jsou tam rozdíly. Viděl bych to spíš na nějaký lehčí tuning, aby si neznalí mysleli. Ale evidentně na M6 nezbyly korunky >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto PeT-a-RSKa-

PeT-a (RSKa) 24.03.09  19:54

« Croatia M5

Čau Jpor :-)

Po znovushlednutí tvojich videí sem objevil (už dříve) tady to video, které bych byl rád, kdyby sis udělal čas a podíval se. Chtěl bych znát tvůj názor na jízdu.... S kámošem který jezdí taky velmi rychle jsme se shodli, že ten američan má velmi dobře zvládnuté předjíždění a tak vůbec rychlou jízdu jak by asi měla vypadat. Žádne zbytečné brždění při předjíždění, žádne zbytečné rozestupy za auty, žadné špatné řazení atd....

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto filko

filko 24.03.09  15:31

« Re: Filkovo hodnocení

To je legracni, jak to pises: ty svine me zmerili, ale pak se ukazalo, ze to byl policajt s dobrym srdcem. vcera me taky jeden chytil za rychlost.
  • « 00 Reagovat !

foto marekkk

marekkk 24.03.09  15:17

ludia dnes pri mne stali asi vsetci svaty >:D prekrocil som rychlost o vyse 70 ;-\ som sa nahlil na anglinu a tie svi.ne ma zamerali laserom na vypadovke kde je 70tka som siel okolo 140 :-| policajt bol chvalabohu s dobrym srdcom a ukazal mi cenik 650eur pokuta potom som ho dako ukecal nech da za 500 on suhlasil len problem bol ze som ich musel ist zobrat domov tak som letel pre love domov prisiel som s nimi tam a nakoniec som ho este dako ukecal ze som student a tak ale bol celkom fajn tak nakoniec pokuta 100euro :-! ale som mu velmi vdacny bo som si myslel ze moj vodicak tak skoro neuvidim
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 24.03.09  00:33

>:D >:D >:D súhlasím, je to "poněkud zvláštní" prístup, ale z iného uhla tomu rozumiem: v rámci AMG modelov sú 4 rúry normálka. Takže kto chce byť z množiny klientov AMG výnimočný (hoci aj tým, že chce obyčajné výfuky), musí cvakať >:D

Mercedes je vskutku klasa, nič nie je zadarmo...
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 23.03.09  22:14

>:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto filko

filko 23.03.09  22:06

Ne, nic mi nezasílej, nic ověřovat nepotřebuji. :-)

Jen se mi líbí tato idea: Můžete mít obyčejný nárazník a také vám nenamontujeme krásné koncovky. Připlaťte 50000 Kč - což je čtvrtka ceny Fabie.

Mercedes je klasa. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 23.03.09  01:00

no ten AMG cenník ti kludne pošlem mailom, Môžeš to overiť. Dá sa aj stiahnuť z AMG stránky, ale je to trochu komplikované a ešte to aj občas blbne.
    Sú tam 2 sady:
    - 2 oválne chrómové alebo čierne-chrómové koncovky výfuku, vrátane zadnej zástery (= zrejme nárazník?) za 2237 EUR
    - bez viditeľných koncoviek výfuku, vrátane zadnej zástery (= zrejme nárazník?) za 1892 EUR

Pre pobavenie - je tam aj ťažné zariadenie 934 EUR + montáž 535 EUR. Že by som pretiahol nejaký vozík 250-kou po diaľnici >:-[] >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 23.03.09  00:53

maxo: tak to musím Carlssona preskúmať podrobnejšie...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 23.03.09  00:52

Matt: ja tam mám normálny diff ale zato s chladičom, páč znáša 700 Nm. AMG Individual ponúka regulérny samosvor pre E55 s 30% svornosťou.
  • « 00 Reagovat !

foto filko

filko 22.03.09  19:03

S těmi podotázkami jen trochu provokuji.
    Jen jsem chtěl říci, že 55 AMG už ani nepotřebuje nic ukazovat. Klidně by stačila jedna koncovka. No samozřejmě, k V8 4 laufy patří, ale toto auto je si tak zcela jisté, tím, co má pod kapotou, že vše ostatní je jedno. Jde o motor z nějakého důvodu obestavěný mercedesem.
    Uznávám, že 4 výfuky jsou pěkné, o tom žádná.
    Tak za příplatek dostaneš standardní nárazník? To je sen, tleskám. Později sem ještě k tomu něco napíšu, ale musím to ověřit.

Pak také přidám video s G55AMG, teď jsem na Balkáně a nemám tu pořádný net.

• « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 22.03.09  16:07

« Re: Sorozka-Turna-Moldava

nech ziju dialkove otvarace garazi.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.09  16:05

« Re: Sorozka-Turna-Moldava

keby, len 200. >:D
  • 00 Reagovat !

foto mayki

mayki 22.03.09  15:23

« Sorozka-Turna-Moldava

Caf. Celkom fajn video si nam ponukol. Dufam, ze si si vedomi akemu obrovskemu riziku si vystavil svoj vodicak. Tento usek cesty je denno denne monitorovany radarmi a hliadkami na niekolkych usekoch. Poznam to tam, sem tam jazdim do Roznavy. Raz mi tam chceli vziat vodicak za obiehanie na plnej ciare, ale ukecal som ich a riesilo sa to len dohovorom..ale potom ma dostal mobilny radar a bolo to za 2000sk..otec tam tiez platil 2000sk..kolega 100eur a dalsi kamarat 50eur. Brat 1000sk, ze nemal pas. Mojim odhadom si tam siel aj 200km/h a to je minimalne za 1000eur a vodicak minimalme na rok v chladku. Inac vela stastnych km.
  • 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 22.03.09  14:48

« Je tu někdo z jižního Slovenska!????

Já nerozumím, co je to "Hinduríno holoto!" >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 22.03.09  14:24

Jo, jo, Filipe....tahle fólie existuje, ale je to základní fyzika....je to vlastně průhledná odrazka. Já to nikdy neměl a v některých státech je to zákonem zakázané....nevím ve kterých, poprvé jsem se to doslechl, když jsem žil v USA....Nejvíc ta fólie chrání před automatickými kamerami, které auto fotí při překročení rychlosti, nebo při jízdě na červenou...silný blesk těchto zařízení se ti na odrazce odrazí a na policejní fotce místo značky vidíš jen světelný záblesk.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.03.09  13:57

CARLSSON ide az do 601 hp a 895 Nm/2600 ot.Maximalka az 326 km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 22.03.09  12:07

Ďakujem ;-) konečne som sa v tom zorientoval, pekne napísané aj s príkladmi... To čo som čítal v časopisoch (príloha Profi auto od Automagazínu) tak tam bolo len samé odborné výrazy a pribeh procesu a mal som z toho kulové. Takže pre rýchle autá (Hothatch a pod.) sa montuje diff z vyššou či nižšou svornosťou, aby dokázali byť rýchle aj v zákrutách ale nikdy som nevedel, že je to z istej časti aj na úkor karosérie... Apropo, Alfa teraz montuje nový diff s označením Q2 - pre dvojkolky. To bude tá svornosť riadená elektronicky :-) Takže ty tam máš vlastne aký diferák?
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 22.03.09  09:20

Netreba riskovat lebo je ich ako nakakane... a pozor na policajne komanda i ked maju iba R32 to das >:D ...k tej znacke ... pocul som ze exitsuje folia na znacku ktoru nezachyti fotoaparat iba ludkske oko pri zamracenom pocasi myslim ze to suvisi aj so slnkom mozno kecam ... jj myslim ze ju uz ma a M5 isla na D1 tusim :-) ma pobavilo ako sa chvalil ze ma vypnuty obmedzovac :-!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…