Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 11.08.10 20:58
« Re: Re: čo sa dá stretnúť na cestách za 1 deň
No tak tento pán pekne zastal pri stojane, zašiel do predajne kúpiť možno niečo na zub a možno na WC, vrátil sa a odišiel. Parkovisko pre autá bolo pri dverách predajne a za budovou je parkovisko pre X kamiónov a osobákov... Kalil na to, šiel si za svojím... 8-s
Inak ja bežne tankujem tak, že ak nie je voľný stojan tak prehodím hadicu cez kufor. Ona sa ho nedotkne, len pekne visí medzi pištoľou a stojanom. A vždy ma pobaví, ako niektorí vodiči/-čky pokiaľ nie je voľný stojan na správnej strane auta, tak proste čakajú v poradí aj ked stojany na tej "nesprávnej" strane auta sú voľné aj 3 >:D >:D >:D 8-s -
jpor (RSKa) 10.08.10 22:39
« čo sa dá stretnúť na cestách za 1 deň
Tak dnes som stretol nasledovné autíčka:
- 14.00: predo mnou zaparkované Audi RS4 kombi
- 15.30: na pumpe hneď vedľa zastala CL55 AMG Kompressor (foto)
- 15.55: na ceste predbieham M5 (E60)
Niektoré dni sú proste iné ako tie ostatné... Možno v Prahe apod je to bežné ale u nás v hlavnej a vedľajšej dedine ani nie :-! -
jpor (RSKa) 10.08.10 01:07
« Re: Výpalnícka policajná prax II
no tak ja som si toho vedomý, že to bolo o papiere, takže som dodržiaval svoju zásadu že kým nejde o papiere tak sa nespriečam... Ale ten oyeb ma doma potom predsa len nas*ral, no... Tiež sú dni, kedy je mi to jedno, ak treba tak zahrám previnilé ksichty, ale títo chlapci si chceli na mne urobiť dobre, to nemalo nič spoločné s nejakým karhaním s dobrým úmyslom vodiča poučiť bez zbytočnej ujmy. Títo videli auto + rýchlosť a už im "bolo všetko jasné" čo som za živel alebo čo... :no:
Ešte by som rád vedieť či môžu zobrať papiere za prekročenie rýchlosti nech už sú okolnosti akékoľvek, alebo napr. v mieste kde evidentne nikoho neohrozím, by sa to dalo uhrať aj pri správnom konaní...? -
antiff 09.08.10 23:25
« Re: Výpalnícka policajná prax II
Mna uz namerali aj bez radaru... Jasne, ze oyebavaju lebo im to ludia zeru. Je to smutne ale je to tak. Mne osobne sa najviac oplatilo pritakavat tomu co hovoria, par kontrolnych otazok a to je cele. V 75% pripadoch nemaju relevatny dokaz, su si toho vedomi ale skusaju a vacsinou vzdaju bez toho aby som si vypytal fotku (ktoru neni povinny ukazovat) alebo nieco ine. Vseobecne, kto nechce nechat so seobou mavat musi mat vsetko v 100% poriadku a nastudovany zakon. To najviac pomaha.
Na druhej stane, jpor, tvoje kilo bolo na papiere, ak si si nebol isty tak to ber tak, ze 300 bola pokuta a 350 uplatok pre fizla. Keby si to hral na spravne konanie, naozaj si isiel kilo a ta fotka bola valid, mohol si prist o papiere na par mesiacov co je pekny pain in the ass a urcite stoji za 350 + samozrejme pokuta 300 by ta neminula. -
jpor (RSKa) 02.08.10 16:33
« Re: Nová foto
Robertoo: však ja viem... no aspoň to bude vyzreté ked to príde
Mojito: no môj cit pre okamžik nie je extra vyvinutý, resp. pre fotenie vôbec (v tom je super moja manželka ale používa ho iba pri obyč. rosdinných fotkách). Ale toto bola taká jasná situácia, že to bolo bez váhania >:D -
jpor (RSKa) 02.08.10 12:06
« Re: Nová foto
Robertoo: presne to aj využívam ;-) v recenzii ML sa to všetko objaví, ak nie naraz tak postupne, aby bolo čím aktualizovať :-!
Matheas: staviam rodinný dom s garážou (oficiálny názov stavby)
Mojito: takejto konštelácii som nemohol odolať. Aj keď iba mobilom >:D >:D >:D
Aha, no tak to je pěknej mag.or. Možná chtěl aby sis vyfotil dvě AMG vedle sebe... >:D