Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.08.10  21:02

« Re: Re: čo sa dá stretnúť na cestách za 1 deň

jpor: my hadici protahujeme pod autem... ale my máme vysoký auto... >:D ale tak když mám hodně času a nechce se mi s tim kálit, tak si taky počkám, proč ne :-)

Aha, no tak to je pěknej mag.or. Možná chtěl aby sis vyfotil dvě AMG vedle sebe... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 11.08.10  20:58

No tak tento pán pekne zastal pri stojane, zašiel do predajne kúpiť možno niečo na zub a možno na WC, vrátil sa a odišiel. Parkovisko pre autá bolo pri dverách predajne a za budovou je parkovisko pre X kamiónov a osobákov... Kalil na to, šiel si za svojím... 8-s

Inak ja bežne tankujem tak, že ak nie je voľný stojan tak prehodím hadicu cez kufor. Ona sa ho nedotkne, len pekne visí medzi pištoľou a stojanom. A vždy ma pobaví, ako niektorí vodiči/-čky pokiaľ nie je voľný stojan na správnej strane auta, tak proste čakajú v poradí aj ked stojany na tej "nesprávnej" strane auta sú voľné aj 3 >:D >:D >:D 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.08.10  10:01

equipe: některý pumpy nemají místa k parkování ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.08.10  09:47

a chytře si stoupnul ke stojanu, takové mám nejraději :no:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.08.10  09:41

Jmurjr: třeba šel jenom pro pití a něco na zub ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 11.08.10  09:36

a jak tankoval do toho CL? to natahoval hadicu nad cele auto?
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 10.08.10  23:30

Mojito a FEFE na tom normálně vozí magnetické folie OMV ;-) :-) Proto si koupili druhé Rocco zase zelené ;-) Neber to za 5000 Kč měsíčně >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 10.08.10  23:10

Chlapci, mali by ste brať za to peniaze :-) . Vidím že zdatne sa tu robí reklama na "nemenovaný" druh pumpy :-! . Najprv Mojito: [odkaz] a teraz ty: [odkaz] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.08.10  23:04

no týjo...až teraz vidím v pozadí GL-ko... >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 10.08.10  22:41

« Re: čo sa dá stretnúť na cestách za 1 deň

no, koukám ona je to nějak celkově Mercedes-benz pumpa :yes: >:D
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.08.10  22:39

« čo sa dá stretnúť na cestách za 1 deň

Tak dnes som stretol nasledovné autíčka:
    - 14.00: predo mnou zaparkované Audi RS4 kombi
    - 15.30: na pumpe hneď vedľa zastala CL55 AMG Kompressor (foto)
    - 15.55: na ceste predbieham M5 (E60)

Niektoré dni sú proste iné ako tie ostatné... Možno v Prahe apod je to bežné ale u nás v hlavnej a vedľajšej dedine ani nie :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 10.08.10  01:07

« Re: Výpalnícka policajná prax II

no tak ja som si toho vedomý, že to bolo o papiere, takže som dodržiaval svoju zásadu že kým nejde o papiere tak sa nespriečam... Ale ten oyeb ma doma potom predsa len nas*ral, no... Tiež sú dni, kedy je mi to jedno, ak treba tak zahrám previnilé ksichty, ale títo chlapci si chceli na mne urobiť dobre, to nemalo nič spoločné s nejakým karhaním s dobrým úmyslom vodiča poučiť bez zbytočnej ujmy. Títo videli auto + rýchlosť a už im "bolo všetko jasné" čo som za živel alebo čo... :no:
    Ešte by som rád vedieť či môžu zobrať papiere za prekročenie rýchlosti nech už sú okolnosti akékoľvek, alebo napr. v mieste kde evidentne nikoho neohrozím, by sa to dalo uhrať aj pri správnom konaní...?
  • « 00 Reagovat !

foto antiff

antiff 09.08.10  23:25

« Re: Výpalnícka policajná prax II

Mna uz namerali aj bez radaru... Jasne, ze oyebavaju lebo im to ludia zeru. Je to smutne ale je to tak. Mne osobne sa najviac oplatilo pritakavat tomu co hovoria, par kontrolnych otazok a to je cele. V 75% pripadoch nemaju relevatny dokaz, su si toho vedomi ale skusaju a vacsinou vzdaju bez toho aby som si vypytal fotku (ktoru neni povinny ukazovat) alebo nieco ine. Vseobecne, kto nechce nechat so seobou mavat musi mat vsetko v 100% poriadku a nastudovany zakon. To najviac pomaha.

Na druhej stane, jpor, tvoje kilo bolo na papiere, ak si si nebol isty tak to ber tak, ze 300 bola pokuta a 350 uplatok pre fizla. Keby si to hral na spravne konanie, naozaj si isiel kilo a ta fotka bola valid, mohol si prist o papiere na par mesiacov co je pekny pain in the ass a urcite stoji za 350 + samozrejme pokuta 300 by ta neminula.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 02.08.10  16:33

« Re: Nová foto

Robertoo: však ja viem... no aspoň to bude vyzreté ked to príde

Mojito: no môj cit pre okamžik nie je extra vyvinutý, resp. pre fotenie vôbec (v tom je super moja manželka ale používa ho iba pri obyč. rosdinných fotkách). Ale toto bola taká jasná situácia, že to bolo bez váhania >:D
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 02.08.10  15:52

jpor - chcel som rypnúť už včera,že to daj do recenzie na ML,ktorú píšeš už 2 roky,ale nechal som to tak...ale keď si teraz načal tú tému >:D ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.08.10  12:18

jpor - je jasně vidět,že máš cit pro okamžik!! :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 02.08.10  12:06

Robertoo: presne to aj využívam ;-) v recenzii ML sa to všetko objaví, ak nie naraz tak postupne, aby bolo čím aktualizovať :-!

Matheas: staviam rodinný dom s garážou (oficiálny názov stavby)

Mojito: takejto konštelácii som nemohol odolať. Aj keď iba mobilom >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 02.08.10  10:31

jpor - super foto >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 02.08.10  09:09

Jpor co stavíš ?????
  • 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 02.08.10  01:54

« Nová foto

Jpor,veď ty máš teraz perfektné podmienky na fotenie ML-ka...Stavba,hŕby piesku,cementu,tehál-fajn kulisy.Piesok+čierne ML je dobrá kombinácia :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…