Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.09  20:18

« Re: BOLA to M6 definitivne

ono ale dost velku rolu hra v tomto aj naladenie vyfuku, ten vela krat silno skresluje zvuk motora, hlavne pri kickdowne je viac pocut zvuk z vyfuku ako motor a kludne to moze byt pripad toho upraveneho vyfuku od Schnitzera.
    Ja tiez rozoznam zvuk sestvalca osemvalca desatvalca, ale mozem povedat z vlastnej skusenosti, ze napr. zvuk Q7 osemvalca a zvuk Touarega osemvalca je z vonku podstatne odlisny a to mozem uviest aj ine priklady.
    A suhlasim, ze ak je to M6 tak ju tou upravou zhovadili.
    A neviem ktory vodic by si to nechal natriet od ineho konkurenta keby mal v zalohe este vykon naviac.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.09  13:26

Aaaaale da sa ked mas na to usi, niektore motory rozoznas kludne len sa treba pekne zapocuvat. A uz zase vela V10 motorov u nas nejazdi, a ked uz, jasne rozoznam Gallardo, S8 a M5/M6 :-! :-! :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.04.09  13:02

podla zvuku sa neda rozoznavat auto hociktora felicia s remusom viac vreští >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.09  12:41

Memohla, to je 8 valec a zvuk je totalne iny takze isto nem. Kazdopadne ak stretnem znova, poviem ze sa auto riesi na MACZ tak nech ho prida :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.04.09  12:39

nejake tie preteky jpor vs cudne bmw >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mishak-RSKa-

Mishak (RSKa) 03.04.09  12:26

no a k tomu nějaké videjko a budeme to mít na talíři komplet menu >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.04.09  12:19

uz tu ma zverejnenu aj jednu fotku a aj napisanu spz takze chyba uz len recenzia >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Mishak-RSKa-

Mishak (RSKa) 03.04.09  12:11

To neni vubec špatnej nápad >:D ty budeš docela asi hlava čéče >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.04.09  11:56

treba mu povedat nech prida recenziu na ma.cz >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mishak-RSKa-

Mishak (RSKa) 03.04.09  11:48

těžko soudit klidně to mohla být i ta 650i po upravě ;-) chce se to sním jak vy říkáte porozprávať >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.04.09  11:28

no ked pozeram na tu m6 a na tu tuningovu (ak to ovsem je m6) tak ju akurat tak zhovadili ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.09  11:00

zrkadla su zo spodnej casti cierne pri kazdej farbe auta, teda aj ked je M6 biela zrkadla su zo spodu cierne. Ale kedze tato je cierna tak cierne su tak ci tak :-) vid tu [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 03.04.09  10:56

a zrkadla nie su karbon ? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mishak-RSKa-

Mishak (RSKa) 03.04.09  10:54

Ted sem si vzpoměl na tu střechu díky tomu že jsem to řešil s klukama v hospodě ohledně M3 CSL která jí má Carbonovou..no a pak jsme nějak navázali na M5 a pak na M6 kde jsme už také řešily střechu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.09  10:50

Noo odbry postreh :-) Ma kazda ktora nema stresne okno. Ale kedze bola cierna tak som si to nevsimol, a kvoli dovodom, ktore pisem nizsie som sa na auto ani blizsie nesiel pozriet. Ale rozhodne to bola M6, som si 101% isty >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Mishak-RSKa-

Mishak (RSKa) 03.04.09  10:33

zdravím vás pánové...pokud to byla M6 tak by měla Carbonovou střechu ne??nevšimnul jsi si na benzince že by měla střechu z Carbonu??protože se mě zdá že každá M6 má střechu z Carbonu..
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.09  10:09

Tak po poriadku, SPZ bola ak si dobre pamatam BB-129DA. A pri M6/M5 treba brat do uvahy, ze v standarte to auto chodi v mode 400 koni, 507 ma len ked si ich sofer "zapne" cez M mod alebo Sport mod. A pri tych standartnych 400 konoch je dost mozne ze ti "zavadzala" kedze tych tvojich papierovych 476 koni mas stale, teda nemusis si menit vykon ak ich chces mat. Takze zhrnme to, ak spominany pan mal standartny mod 400 koni, teda nie plnych 507, jasne ze ti niekedy mohol zavadzat. A toto si myslim ze bola presne ta situacia. Okrem toho, fakt ze to bola M6 potvrdzuje este dalsia vec: cierna M6 bola dlho dlho ako predvadzacie vozidlo v Tempus AWT BMW v BB a tak ju aj prerabali (videl som ju v garazi ked prerabali vyfuk) a potom sa aj objavila na spominanych znackach. No a k tomu ze som usudil definitivne podla zvuku a zrakom poviem tolko, ze kedze som inymi nazyvany BMW-fil, v pripade tychto aut ma tazko niekto dostane, skor ja neraz dostanem samotnych predajcov BMW a aj inyk akoze fanusikov znacky. Takze v tomto pripade si ozaj myslim ze mam pravdu. Jaj a ja nemam problem sa zacat rozpravat s kadekym kto vyzera ako tak v pohode, ale vodic M6 vyzeral "velmi sympaticky", dokazal to aj svojim milym spravanim pri pulte spominanej pumpy, kde "velmi milo" štekol do obsluhy (akoze aj ja som mal nervy ale urcite sa tak spravat k obsluhe nebudem). Takze preto som sa radsej lebo som cakal nie zrovna mily a ustretovy pristup k mojej osobe ako fanusikovi BMW. No a 5 minut po tom ma este M6 predbehla pred Zvolenom, odhazom isiel cez 200 km/h.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 03.04.09  00:32

ešte nieee...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.09  00:32

ozaj a co ten Carlsson, pozeral si ho?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.09  00:30

myslis asi MM RACING aj su blizko pri sebe s profituningom, ale to ma potom dost sklamali, ked to nevedeli vypnut a ako potom meraju ine auta?
    Ak Ta mozem poprosit, ked sa da tak mi napis do SZ, ako sa to da vypnut, ale pochybujem, ze je to rovnake na vsetkych modeloch.
    dik
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…