Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
"-- skrytý --" 03.04.09 10:50
« Re: BOLA to M6 definitivne
Noo odbry postreh :-) Ma kazda ktora nema stresne okno. Ale kedze bola cierna tak som si to nevsimol, a kvoli dovodom, ktore pisem nizsie som sa na auto ani blizsie nesiel pozriet. Ale rozhodne to bola M6, som si 101% isty >:D -
"-- skrytý --" 03.04.09 10:09
« Re: BOLA to M6 definitivne
Tak po poriadku, SPZ bola ak si dobre pamatam BB-129DA. A pri M6/M5 treba brat do uvahy, ze v standarte to auto chodi v mode 400 koni, 507 ma len ked si ich sofer "zapne" cez M mod alebo Sport mod. A pri tych standartnych 400 konoch je dost mozne ze ti "zavadzala" kedze tych tvojich papierovych 476 koni mas stale, teda nemusis si menit vykon ak ich chces mat. Takze zhrnme to, ak spominany pan mal standartny mod 400 koni, teda nie plnych 507, jasne ze ti niekedy mohol zavadzat. A toto si myslim ze bola presne ta situacia. Okrem toho, fakt ze to bola M6 potvrdzuje este dalsia vec: cierna M6 bola dlho dlho ako predvadzacie vozidlo v Tempus AWT BMW v BB a tak ju aj prerabali (videl som ju v garazi ked prerabali vyfuk) a potom sa aj objavila na spominanych znackach. No a k tomu ze som usudil definitivne podla zvuku a zrakom poviem tolko, ze kedze som inymi nazyvany BMW-fil, v pripade tychto aut ma tazko niekto dostane, skor ja neraz dostanem samotnych predajcov BMW a aj inyk akoze fanusikov znacky. Takze v tomto pripade si ozaj myslim ze mam pravdu. Jaj a ja nemam problem sa zacat rozpravat s kadekym kto vyzera ako tak v pohode, ale vodic M6 vyzeral "velmi sympaticky", dokazal to aj svojim milym spravanim pri pulte spominanej pumpy, kde "velmi milo" štekol do obsluhy (akoze aj ja som mal nervy ale urcite sa tak spravat k obsluhe nebudem). Takze preto som sa radsej lebo som cakal nie zrovna mily a ustretovy pristup k mojej osobe ako fanusikovi BMW. No a 5 minut po tom ma este M6 predbehla pred Zvolenom, odhazom isiel cez 200 km/h. -
"-- skrytý --" 03.04.09 00:30
« Re: BOLA to M6 definitivne
myslis asi MM RACING aj su blizko pri sebe s profituningom, ale to ma potom dost sklamali, ked to nevedeli vypnut a ako potom meraju ine auta?
Ak Ta mozem poprosit, ked sa da tak mi napis do SZ, ako sa to da vypnut, ale pochybujem, ze je to rovnake na vsetkych modeloch.
dik
Ja tiez rozoznam zvuk sestvalca osemvalca desatvalca, ale mozem povedat z vlastnej skusenosti, ze napr. zvuk Q7 osemvalca a zvuk Touarega osemvalca je z vonku podstatne odlisny a to mozem uviest aj ine priklady.
A suhlasim, ze ak je to M6 tak ju tou upravou zhovadili.
A neviem ktory vodic by si to nechal natriet od ineho konkurenta keby mal v zalohe este vykon naviac.