Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 03.04.09 23:47
« Re: BOLA to M6 definitivne
ako to tu čítam, tak chlap mal:
- zhovadenú M6
- prepnutú v šetriacom móde na 400k
- ani pri "pretekoch" to neprepol na 507k
- na pumpe sa správal jak ko*ko*d
- no zbohom... >:D >:D >:D
Zvuk V10 si nepomýliš s V8 výfuk-nevýfuk, stačí trochu mať sluch na to. V10 jačí ako pred pár rokmi F1, je to jedinečný sound, o tom nepochybujem. Výfuk zmení nejaké frekvencie, tóninu, ale stále jasne rozlišuješ V8 od V10 a od V12 apod.
Inak tá ŠPZ sedí teda. A zrejme holá hlava bola znamením...škoda. -
"-- skrytý --" 03.04.09 20:18
ono ale dost velku rolu hra v tomto aj naladenie vyfuku, ten vela krat silno skresluje zvuk motora, hlavne pri kickdowne je viac pocut zvuk z vyfuku ako motor a kludne to moze byt pripad toho upraveneho vyfuku od Schnitzera.
Ja tiez rozoznam zvuk sestvalca osemvalca desatvalca, ale mozem povedat z vlastnej skusenosti, ze napr. zvuk Q7 osemvalca a zvuk Touarega osemvalca je z vonku podstatne odlisny a to mozem uviest aj ine priklady.
A suhlasim, ze ak je to M6 tak ju tou upravou zhovadili.
A neviem ktory vodic by si to nechal natriet od ineho konkurenta keby mal v zalohe este vykon naviac. -
"-- skrytý --" 03.04.09 10:50
Noo odbry postreh :-) Ma kazda ktora nema stresne okno. Ale kedze bola cierna tak som si to nevsimol, a kvoli dovodom, ktore pisem nizsie som sa na auto ani blizsie nesiel pozriet. Ale rozhodne to bola M6, som si 101% isty >:D
ESP inštruktážne video:
[odkaz]