Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 08.04.09  23:31

« Re: nech ziju obaly na dokumenty

tak kľúče zabuchnuté v kufri - o takom prípade som čítal, keď na autowebe recenzovali Lexus GS450h - toto sa presne stalo Honzovi Koubkovi v Brne a museli do Prahy per náhradný kľúč atd. A tuším ale niekto písal (aj mi jeden skúsený Éčkar kolega hovoril), že Mercedes by to s tým kufrom mal mať vyriešené - že má anténu na Keyless Go aj v kufri, tak neviem...asi to vyskúšam doma, ako to funguje.
  • « 00 Reagovat !

foto MichalSN

MichalSN 08.04.09  10:17

Takze si to bol predsa len Ty ?? >:D
    stal som na benzinke v Spisskom Podhradi (tá s výhladom na spissky hrad) a cca okolo 13:15 si siel okolo smer Presov ...
    testovali sme prave novu X6 4.4i ..
    Ja sa povaszujem osobne za velkeho znalca aut .. SPZ som nevidel ale naozaj na sekundu som zbadal nejake rury vzadu a strieborny medak .. :D
    nemyslel som ze zavitas aj do tohto kraja

a P.S skoda lebo ja to otvorit viem

Michal
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 08.04.09  06:39

velmo snaziva a6 ka asi si pan myslel aha ake vyfuky si tam dal co si mysli ze mu to pojde 300- to a ty si pridal a vazne ti to slo 300 >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.04.09  00:37

a este si daj pozor na jednu vec.
    Je super, ze mozeme na nasom aute otvarat cez dialkove len kufor a ostatne dvere zostanu zamknute a potom, len zavres spat kufor a auto zablika a kufor sa automaticky zamkne, ale minule sa mi stalo, ze som isiel nieco vybrat z kufra a klucik som si polozil do kufra, zobral som krabicu a zavrel a hopla auto sa zamklo a kluce v kufri.
    Nastastie som nebol daleko od domu, kde som mal nahradny kluc a mal ma kto odviezt domov.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.04.09  23:31

no keď už som vedel že bubliny tak to šlo max do 160...(iba s jednou výnimkou, natreli sme jednu veľmo snaživú A6-ku...) ale asi ma niekto hore má fakt rád. A poslali tých najrýchlejších strážnych aby stíhali s AMG.

Ale ja už budem dobrý... :-|
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.04.09  23:28

no dík za radu, zdôrazním to servisákom. Navyše tam mám plastové úchyty slnečnej mechanickej roletky, tie keby nesedeli (sú zastrčené medzi dvere a obklad), tak mi je roletka nanič...

Inak ľudia v Levoči boli milí, pani sa pristavila že či je to naše auto a či nejdeme kradnúť, chlapík z trafiky prišiel že či sa nemá spýtať kľúčiara predtým, než to rozflákame kameňom a tak...iná KULTÚRA :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.09  23:24

inak jpor s tymi bublinami ist 250 je na cintorin.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.04.09  23:22

presne toto iste sklo som musel menit aj na mojom a este aj na tej istej strane, akurat s tym rozdielom, ze mne chceli vykradnut auto a to som bol este rad, ze mi rozbili, len toto malicke sklo a nie to velke na zadnych dverach a ze v PARIZI je ina kultura. :no:
    Myslel som si, ze vymenia, len sklo a nebudu musiet davat dolu obklad dveri, ale mylil som sa a jpor dobre si potom pozri, ako Ti dali naspat ten obklad dveri, lebo mne to odfusovali, navrchu hore ten obklad trosku odstava a hybe sa, asi mi tam nevymenili aj tie plastove cupliky co to drzia, lebo tie , ked sa raz vytiahnu, tak bud ich zlomia, alebo uz potom poriadne nedrzia.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.04.09  23:16

ups, tak toto ma nenapadlo, ale aj tak by som sa k tomu asi nedostal, a ešte keby som potriasol taškou, isto by ostal zanovito zamknutý, potvora jedna... 8-s
    Ale ved nakoniec OK, no tak budem pár dní chodiť na Céčku, potom zase na ML a potom už zase bude Šarkan.
    Aspoň budem pár dní sa pohybovať menej šialenými rýchlosťami :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 07.04.09  23:10

Ahoj, smutny pribeh. To je strasna nevyhoda Key less :-( Mne sa to stalo doma o 4tej rano. mam k nej len jedne kluc, tak nebola sanca hladat nahradny. Spoliehal som ze ked potrasem autom odomkne sa :-) Smola, takto lahko to nefunguje. Nastatie mam bezramove okna a pomocou dratu som nadvyhol kluc leziaci na prednom sedadle. Hned ako som sa ho dotkol auto sa odomklo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.04.09  23:02

prvýkrát mi toto vyrobil, a asi aj posledný.
    Ale už sa mi v hlave odvíjalo, ako pokračujem z LE do PO taxíkom vybaviť obchody a medzitým otec na Céčku ide s kľúčmi do LE atd atd... Normálne som ostal z toho chvíľu mimo...
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 07.04.09  22:59

aha, tak vysvetlenie som si uz precital... samozamykacie auto je brutal, hlavne, ked sa zamyka vtedy, ked nema...
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.04.09  22:59

« Vydarený deň

No tak dnes to bol vydarený deň: najprv som trafil pravými kolesami jamu na ceste tak, že obe pneu boli "seknuté" a zboku sa na nich urobila bublina (a nevediac o tom sme ešte potom takéto pneu prevetrali 250-kou). Ešte neviem čo na to disky, ale nedivil by som sa keby boli na výmenu. No a potom o hodinu na to ma auto pekne automaticky vymklo. Prichádzal som k autu s mobilom pri uchu, otvorím zadné dvere, hodil som dovnútra tašku aj s kľúčom (Keyless Go - bezkľúčový vstup) a zavrel. Pokračujem v rozhovore (s vedúcim servisu MB u nás) a zrazu známy zvuk - centrál zamkol...no do psej matere...hneď som sa spýtal do telefónu, či máme šancu: nemáme, len náhradné kľúče alebo rozbiť okno.
    Po pár telefonátoch je jasné, že rozbiť okno bude lacnejšie, rýchlejšie a pre X ľudí jednoduchšie ako doviezť náhradný kľúč cez pol republiky (300 km) do Levoče. Tak sme zohnali lepiacu pásku, zalepili trojuholník na zadných dverách. Kamene nezabrali, tak sme si požičali kladivo a šup - na 3. pokus to popraskalo a zvyšok sme vybrali. Otvor sme páskou a fóliou zalepili, črepy povysávali na pumpe a išlo sa ďalej. Výsledok je na fotke v galérii.
    Samozrejme sme predtým s kolegom (ešte že tam bol, mne sa vôbec nechcelo mlátiť do obľúbeného Šarkana) skúšali:
    - sklenára - nedá sa to diamantom rozrezať, len rozmlátiť
    - kľúčovú službu - Éčko otvoriť nejde, to je bez šance; ani na okolí nepozná nikoho kto by to vedel. Teda vlastne jedného pozná, čo vedel aj Mercedesy, ale ten sedí vo väzení...
    Záver je ten, že jednak som neotvoril dvere vodiča - to by už potom centrál nezamkol, a jednak asi systém nedetekoval kľúč v interiéri, páč by tiež nechal otvorené. Raz za čas sa to stane aj keď normálne štartujem, vtedy stačí zopakovať štart a ide to. Baterky v kľúči sú nové - cca 2 mesiace. Smola...
    Tak som rovno cez mobil objednal ono sklo a na doráňanom aute sme pokračovali v ceste.
    Teraz pekne čaká v garáži na pneu, disky a sklo. Jazdím zatiaľ na otcovom C320 CDI 4Matic. Aspoň bude materiál na jeho recenziu...
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 07.04.09  22:53

« nech ziju obaly na dokumenty

dufam, ze ti to spravili v strazenom areali, alebo na strazenom parkovisku. to by bola klasika ;-\
    a zrovna to okno, co sa najhorsie zhana. predne sa da kupit lahko a je na sklade asi vzdy, lebo s kamienkami sa rata, ale zadne male na dverach nie je caste menit.
    a coze sa niekomu tak zapacilo na zadnych sedadlach? alebo iba zo zavisti?
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 05.04.09  22:22

« Re: BOLA to M6 definitivne

vraj to funguje cca od roku výroby 2005, tak neviem aký máš ty, možno záleží aj od modelu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.04.09  01:33

dik za odkaz, ale to som uz videl a na mojom to nefunguje, tak neviem kde je chyba, mozno vo mne. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 05.04.09  01:26

No ja som ten sound počul len na diaľnici cez zavreté okno pri 160-200, takže docela to muselo jačať.

ESP inštruktážne video:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.04.09  00:11

no ale asi take jednoznacne to nebude ked si to ani Ty nerozlustil.
    je pravda, ze ten 10 valcek pekne reve, ale dnes vedia upravit vsetko.
    A ked nezabudnes posli mi please ako na to ESP.
    DIK
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.04.09  23:54

Jenom tak pro ukázku: [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 03.04.09  23:47

ako to tu čítam, tak chlap mal:
    - zhovadenú M6
    - prepnutú v šetriacom móde na 400k
    - ani pri "pretekoch" to neprepol na 507k
    - na pumpe sa správal jak ko*ko*d
    - no zbohom... >:D >:D >:D

Zvuk V10 si nepomýliš s V8 výfuk-nevýfuk, stačí trochu mať sluch na to. V10 jačí ako pred pár rokmi F1, je to jedinečný sound, o tom nepochybujem. Výfuk zmení nejaké frekvencie, tóninu, ale stále jasne rozlišuješ V8 od V10 a od V12 apod.
    Inak tá ŠPZ sedí teda. A zrejme holá hlava bola znamením...škoda.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…