Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jmurjr (H22A7) 10.04.09 22:47
« Re: Dalsi Veyron v BA
tak to mame cca 180 statov na svete, 300 veyronov. to znamena 1,67 na jeden stat, v sr je tym padom o 100 percent viac (priblizne). pomaly sa zacne veyronturistika.
a nieco mi hovori, ze ak su dva v BA, tak treti by mohol mat KE-JR... -
MichalSN 09.04.09 09:23
« Re: nech ziju obaly na dokumenty
nemam sice velmi silny vozovy park .. ako si si mozno aj vsimol
my sme tu trosku ´rančeri´ Ta vectra GTS je presne robena na tieto okresky ... vela som investoval do podvozku, diskov, pneu, odpruzenia... ma nejakych 150PS
raz som na tom useku mal dohodnute preteky s Porsche caymann 240PS z Vranova bol chlapec .. a sfukol som ho ako perie z paplóna >:D samozrejme treba uznat moju vyhodu ze po tej ceste mam odbavenych 30 000 km :-!
potom je tu este to L200, ked to odbavis na 150km este som sas nestretol s niekym kto by sa nesunul za krajnicu
>:-[] >:D :yes:
Clovece Juraj velmi rad by som osmakoval ten tvoj stroj :-)
ak tu niekedy budes jazdit ozvy sa mi dopredu a pozyvam na obed
(vychodniarska pohostinnost)
inak tak pozyvam vs. z macz ...:) neber to ako jedinecnost :-) ale mozes :-)
v pondelok je velka noc a ja som este stale koselu z kroja nevypral :-(
(tu sa chodi v kroji oblievat >:D prosto stare zvyky ktore milujem a nikdy nezapriem .. ale ked vystupis a smazi odtial david guetta world is mine .. tak tie pohlady zdesene .. deviacia kultury >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D -
jpor (RSKa) 09.04.09 00:14
tak to si viem predstaviť, že ešte nejakí zámočníci behajú po slobode. Len ich treba poznať, keď sa stane prúser...
Trasa je pekná, mám to tam celkom rád. Ono diaľnica je nuda, toto je zábava :-! Zákruty, kopečky, predbiehanie kamiónov - vybláznime sa do sýtosti.
Keď to zobral cestou naspäť kolega, na prvej rovinke zadupol plyn, po prvej sekunde sa začal chechtať a do konca rovinky to držal. Potom pozrel na mňa, úsmev od ucha k uchu, nič nepovedal, len si to potom ďalších 300 km užíval. To na diaľnici nemáš... Preto sa vždy teším na taký výlet do Prešova, Martina apod., kde poznám okresky a cestou je dostatok zákrut... :-! >:D -
MichalSN 08.04.09 23:58
tak ak uz by som to nezvladal Ja >:D tak urcite par typkov v tej base este nesedi >:D
inak co povies na tu ´trat´ Levoca-Sp.Podhradie .. velmi zaujimave vsak .. najprv kopecky a zakrutky a od Sp. Hrhova 10 km rovinky samozrejme to kvalitne rusia dedinky .. ale ta priroda to je raj - Juraj :-) tomu ver -
jpor (RSKa) 08.04.09 23:47
Michal - no tak 13:15 sme naozaj mohli byť okolo Sp. Podhradia. CCa 12.30 sme v Levoči rozchňápali to okno a potom ešte nejaký čas vyberali črepy, potom na pumpe cca 15 minút vysávali črepy a potom smer Prešov, takže toasi sedí :-)
No tak vaším krajom občas prechádzam a teraz asi aj nejaký čas budem viacmenej pravidelne.
Ty vieš otvoriť Éčko? Mechanicky? To aby som si na teba vypýtal mobil ;-) -
jpor (RSKa) 08.04.09 23:40
Možno nejako tak to bolo... A6 kombi čierna, mala také nejaké lesklé disky a chrómové lišty kade-tade, vyzdobená celkom pekne, asi lepšia výbava aj motor, možno 4,2 FSI alebo 3,0 TFSI alebo aj 2x čipnuté 3,0 TDI >:D
RS-kové výfuky nemala, to som pozrel hneď. Začala sa za nami ťahať, kolega sa bál ísť naplno kvôli pneu s bublinami. ale aj tak sme trochu pridali, s odstupom sa držala. No a potom tomu naložil na chvíľu a bolo po Audinke...dohnala nás upachtená potom po skončení diaľnice. tak sme 1-2x predbehli a bola preč definitívne. Výkon doháňal odvahou, ako to býva...
Zino: >:D >:D >:D presne tak :yes: >:D
PeT-a: Nee uricte 2 a v KE Veyron neni >:D minule som videl v KE R8 bielu a cervenu ;-) Murcielago LP :P a pred Hiltonom nove Sedmy (2) a mna kkti z Hiltonu vyhodili >:D