Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
LuboshGT (RS Kaa) 11.04.09 10:46
« Re: Dalsi Veyron v BA
no wow, vidim ze sa dari... Inak od jesene, odkedy sa prehlbuje kriza mam pocit, ze na ba cestach vidim coraz viac superaut s uplne novymi spz... Zeby zlate padaky? Napr S8, niekolko Conti GT, 911iek, Cayennov GTS, R8, LP 640, jazdenych CL55 AMG, novych CL63 AMG atd. Predtym ich bolo tiez vela, ale teraz nejako rychlo pribudaju. -
Filip . 11.04.09 09:48
Sila tak dalsi Veyron... som zvedavy na co ho majitel vyuzije ... jEdine dostavat pokuty za parkovanie a dodrbat Veyron na nasich cestach nikdy by som si to auto nekupil aj aj keby som si s peniazmy zadok utieral ;-)
Zino: >:D >:D >:D presne tak :yes: >:D
PeT-a: Nee uricte 2 a v KE Veyron neni >:D minule som videl v KE R8 bielu a cervenu ;-) Murcielago LP :P a pred Hiltonom nove Sedmy (2) a mna kkti z Hiltonu vyhodili >:D -
jmurjr (H22A7) 10.04.09 22:47
tak to mame cca 180 statov na svete, 300 veyronov. to znamena 1,67 na jeden stat, v sr je tym padom o 100 percent viac (priblizne). pomaly sa zacne veyronturistika.
a nieco mi hovori, ze ak su dva v BA, tak treti by mohol mat KE-JR... -
MichalSN 09.04.09 09:23
« Re: nech ziju obaly na dokumenty
nemam sice velmi silny vozovy park .. ako si si mozno aj vsimol
my sme tu trosku ´rančeri´ Ta vectra GTS je presne robena na tieto okresky ... vela som investoval do podvozku, diskov, pneu, odpruzenia... ma nejakych 150PS
raz som na tom useku mal dohodnute preteky s Porsche caymann 240PS z Vranova bol chlapec .. a sfukol som ho ako perie z paplóna >:D samozrejme treba uznat moju vyhodu ze po tej ceste mam odbavenych 30 000 km :-!
potom je tu este to L200, ked to odbavis na 150km este som sas nestretol s niekym kto by sa nesunul za krajnicu
>:-[] >:D :yes:
Clovece Juraj velmi rad by som osmakoval ten tvoj stroj :-)
ak tu niekedy budes jazdit ozvy sa mi dopredu a pozyvam na obed
(vychodniarska pohostinnost)
inak tak pozyvam vs. z macz ...:) neber to ako jedinecnost :-) ale mozes :-)
v pondelok je velka noc a ja som este stale koselu z kroja nevypral :-(
(tu sa chodi v kroji oblievat >:D prosto stare zvyky ktore milujem a nikdy nezapriem .. ale ked vystupis a smazi odtial david guetta world is mine .. tak tie pohlady zdesene .. deviacia kultury >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D