Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Matt26 17.04.09 00:19
« Re: nové pneu
aby som bol presný, tak prijímačky, minulý rok Brno nevyšlo, ale chcem to skúsiť znova :-) . Tak to je fakt dobrá správa. Odmalička milujem autá a sedel som už v hocičom, ale 55 AMG ešte nemalo tú česť mať ma na palube >:D . Tak ja sa ešte určite ozvem. Poprípade mi môžeš napísať telefón do SZ, ak by som ťa tu nezastihol ;-) Teším sa -
jpor (RSKa) 16.04.09 22:40
« nové pneu
Dnes dostal Šarkan nové pneu - zase Pirelli Zero Rosso. Ako boli nové, tak ukrutne sa šmýkali a hrabalo to a ESP furt blikalo. Pneu ešte nezabehnuté, evidentne styčná plocha s vozovkou je u nových podstatne menšia. A navyše ich servisák nafúkal na 2,2 namiesto 2,4 baru...
A v takom stave som povozil rasta111...trochu škoda že nezažil peklo na 100%, ale aspoň na 70 to snáď bolo... -
PeT-a (RSKa) 14.04.09 20:27
« Re: Auto do 6500 EUR (cca. 200 000 SK)- ake?
a nebylo by lepší koupit třeba pět let starého Forda Mondeo s dvoulitrovým traktorem, 8 vaky, klimoškou, elektrika, hlíny, za ty samé prachy..........prostě už auto >:D ;-)
ale ne, tak jak si popsal ty známé, tak to chápu .... ;-) -
Rysguf. 14.04.09 19:57
« Re: Auto do 6500 EUR (cca. 200 000 SK)- ake?
Diky za nazory!
Ozrejmym situaciu trochu, ti ludia nie su navstevnikmi auto webstranok, nechodia na autosalony a nekupuju si automagaziny, su to AUTOANALFABETI, doteraz mali MB-cku, Feliciu combi a momentalne Aveo. Cize im sa Clio Storia javy s tou cenou 5300 Eur! ( 3-dverovy, napr. v cervenej nemetalickej farbe, proste zaklad) ako bozi zazrak. Tak je to.
A ked clovek obracia kazde euro...
To ze nie su na skladoch ako problem nevidim, oni budu, skor je otazka ci sa este vyrabaju >:D lebo su fakt nikde kde som pozeral, nie su >:D
Citroen C3 je supa, plna polna pod 7 tisic... Len sa k nim dopracovat...
K Fabii - bol som s nimi v showroome, ale predajcom sa nezdalo ze mame vazny zaujem a tak nam NECHCELI ani len otvorit dvere na aute. Nechapem, asi si pan predajca nezasunul vecer s manzelkou alebo co, mal zly den, kazdopadne u mojich znamych Skoda skoncila, keby Fabie padali z neba, oni by ich obchadzali bez povsimnutia...
K Thalii - podla ich slov, citujem "jedno hovado uz mame..." tym mysleli Aveo sedan >:D :yes: Jednoducho nejaky hatch chcu do mesta ;-)
I20, Ibiza, Polo Mimo financnu misu...
Este najake napady? ;-)