Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
borovička pivo ako je tu živo 21.04.09 22:32
« Re: E 55
STi je super akurát sa uradíš k smrti ak chceš ísť dynamicky, ak oželieš nejakú tú stotinu pri predbiehaní tak je to menej náročné na radenie, ak sa však učíš a hľadáš optimálny režim na každom úseku a zákrute tak je to peklo... a vvvvvooo tttttom tttto jéééé
Ono zase na našich cestách sa treba správať slušne, takže to dáš za 5 alebo 6 a ideš z BA do KE
>:D
inak ja po 200km vystúpim z STi vždy vyškerený ako dementný spoluobčan, a niekoľko hodín mi ten výraz nevymizne -
jpor (RSKa) 21.04.09 22:27
No...niečo na tom je, ono to vie aj komótne, ale ja moc nie >:-[]
Inak som videl videá z MBWorld fóra, a tí blázni na tom v USA upravujú kadečo a hlavne potom chodia na 1/4 míľové drag races a riešia tam všetko možné. No a ladené E55-ky bez NOS tam robia časy tuším 11,4 a s NOS je rekord cca 10,78. Mňa na tom tak úchylne baví to, že tá 55-ka vôbec nemusí vyzerať na to, ale môže to byť drak nenormálny. v US majú bežne chalani 550-590 koní, nie je vzácnosť ani 600+ a namontovaný NOS na drag race, ale čo ti bráni pustiť trochu N2O aj takto na cestách, že?
No na tú zábavu...ja na to asi nebudem mať čas tak skoro, však vieš ako s deckami... Jedine že by som šiel občas na služobku do Prešova na GT-Rku, ale to si moc neviem predstaviť. Zatiaľ.
Na zábavu by som aj takú 400 koňovú STi vedel stráviť, ale newiem ako sa v tom cíti šofér po 200 km... -
jpor (RSKa) 21.04.09 21:54
No tak to gratulujem! Vitaj v klube! A pomohla ti recenzia alebo si ju našiel až potom čo si kúpil?
Hneď som/sme zvedaví na detaily: farba, rok výroby, kilometre atd atd.
A pred pár dňami som sa začal pozerať po nete ohľadne ďalších možností pre AMG, no a našiel som super fórum:
[odkaz]
Je to MBWorld, možno poznáš, doporučujem. Je tam spústa fanatikov a zoženieš tam asi všetky možné informácie. Ja som sa hneď registroval a nakoľko som sa tam zorientoval, už aj mi je jasné že idem velice skoro inštalovať:
- samosvor Quaife (+ návod ako na to)
- upgrade chladenia = 3x výkonnejšia vodná pumpa + väčší intercooler + teflónové hadice