Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
"-- skrytý --" 27.04.09 08:57
« Re: sprinter
no hold ML nepatri medzi moc spolahlive auta, ale najvacsi problem ma MB hlavne oproti japoncikom, ze pouziva strasne vela elektronickych okruhov, ale zase je to priama umera, cim viac v nom, tym viac obvodov a moznych problemov.
Ta baterka asi dochadza, pretoze asi ho nepouzivate pravidelne kazdy den, no a samozrejme potom straca kapacitu a v zime ho garazujes?A asi ste na nom moc nechodili v zime.
Tam sa neda priplatit sa silnejsiu bateriu? -
jpor (RSKa) 27.04.09 00:59
furt čosi... Väčšinou našťastie ťukance do predného / zadného nárazníka, takže kadejaké lakovanie apod...
No ale teraz naposledy som bol na 300 km výjazde - baterka dobitá na max. Potom stálo 24 hod pred domom a následne pri pokuse o štart - ani ťuk. Normálne sa pizda vybila.
Najprv to vyzeralo na internú chybu batérie, skratovaný článok. Ale potom sa ukázalo že nič, nabila sa a držala. Zrejme nejaký "spotrebič" v aute ostal akýmsi čudným činom zapnutý a vyžral baterku do dna. Neviem čo to mohlo byť, robil som všetko ako bežne a toto sa nikdy nedialo, iba v zime keď som pridlho kúril nezávislým kúrením a potom som šiel len na párminútovú jazdu do mesta, tak to pochopiteľne baterku cucalo a dlho nevydržala. Ale bol som poučený a teraz viem ako s tým narábať.
Ono sa ukazuje že ML je proste zložitá a plná výbavy už od výrobcu, je tam ešte aj audio+video domontované a má smolu na ťukance...ale mám to auto rád aj tak ;-) -
borovička pivo ako je tu živo 26.04.09 10:47
2jmurjr: Ty najmä si kúp to čo máš ako nick všade inde, pojazdíš, potom dáš frajerke a Ty si kúpiš nové :-)
2jpor: moje osobné skúsenosti sú také, že detská sedačka sa dá dať:
2ks do Sti + 1x BugaBoo, 1x Quinny Zap (kočíky)
2ks do GTR, 1x QZ alebo 1x BB
2ks do 911, žiadny kočík
2ks do CLK, 1x QZ alebo 1x BB
-
jmurjr (H22A7) 26.04.09 02:55
JCW nema vzadu sedacky ziadne, len nejake vystuze. a do normalneho coopra? urcite zmesti, ale neviem presne ako. urcite su na to origo mini sedacky. no fakt si nedokazem predstavit, ako umiestnovat dieta dozadu. ked tak, tak skor mini clubman. to by malo mat aj s works paketom zadne sedadla a dobry pristup. -
jpor (RSKa) 26.04.09 02:42
jéj aj ja chcem MINI!
žena sa nechce vzdať Áčka, vraj ML je fajn ale keď je furt v servise alebo si ML zoberiem ja, na čom má chodiť (Šarkana sa bojí). Nech jej kúpim Béčko - videla ho v novej farbe (hnedá metalíza) v meste, páčilo sa jej... Ale ML sme zobrali aj preto, že Áčko je vzadu hodne tvrdé, Béčko je to isté...
Tak žeby MINI? Zmestí sa mu dozadu detská sedačka? JCW... -
jmurjr (H22A7) 26.04.09 02:36
« sprinter
nasledujuci pribeh je vymysleny, akakolvek podobnost s realitou je cisto nahodna.
mercedes b200cdi - seria
honda accord 2.2ictdi - seria
ford focus 2.0 16V prvej generacie - vykon cca 165-170k
mini cooper (bez S) - vykon cca 140k
jedneho pekneho dna sa stretli styria zavodnici na istom parkovisku vo vzdialenej galaxii. vsetko zacinalo kludne, az kym male auto nenastartovalo a nepreslo trochu bokom pol parkoviska. to zaujalo nekompromisnych muzov zakona, ktori sa prisli pozriet zblizsia a spr*dnut sofera, ze tam nie je rally stage.
po uvodnych dohovoroch presun na stanovene miesto. presun? prelet. normalny cas 10 minut, teraz 5. organizacne pokyny, rozdavanie vysielaciek.
prvy sprint mini vs. fofo: mini zly start, fofo vyrazne viedlo.
druhy sprint acco vs b: 1, 2 vyrovnane, pri 3 b troska lepsie zrychlovalo, po 400m b prve. dohovory pri ceste, znova rovnaky xtrail s majakmi. vodici naskakali do aut, do vysielacky oznam: ,,fizli, fizli, fizli!" presun do temnych miest prilahlej dediny. schovat. 15 minut cakania, presun znova na miesto meranych usekov (samozrejme, ze sme isli iba do 90 ;-) ).
cakanie. xtrail presiel este 3 krat. presun na inu rovinku (samozrejme letiskovu).
rolling start zo 60 mini vs b: mini ide lepsie, ale nie prilis. nic co by brabus nevyrovnal.
nove miesto, znova mini vs. fofo: tentoraz mini vyhrava. otazne je len, ako to dopadne nabuduce.
povodne vraj malo byt asi 8-10 aut, ale nastastie boli len 4.
tak na pobavenie na vecer.
a co z toho realne bola pravda? ze som soferoval trochu poupravene mini. a to auto je super. uz viem ake kupim frajerke, ked nastane cas. :-! -
jpor (RSKa) 21.04.09 23:29
« Re: E 55
radenie patrí k veci. Na Vetteho Corvette som chcel radiť len tak z pasie pre ten zvuk a vôbec, akurát som za tú chvíľu nestihol sa zžiť s prevodovkou a občas trafil niečo iné ako som chcel.
Inak teraz na autosalóne bude vraj Artega GT, tá má dobrú povesť...
Idem mrknúť na salón vo štvrtok doobeda. Ide niekto vtedy?