Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 13.08.10  09:44

« Re: Výpalnícka policajná prax II

Já vím, že je to už déle, ale ještě se k této věci vrátím. S tím papírem je to trošku tak jak píše Thmasino, ale ne tak doslova. Při dopravní nehodě ten papír musí vyplnit oba účastníci. Některé pojišťovny to řeší propisovacím papírem, ale né všechny. Tudíš, pokud jsi účastníkem nehody, ale nejsi viníkem nehody a nemáš ten papír, tak se vystavuješ možnosti sankce, ale je samozřejmě možné, nechat si ten papír přivést.

edit: A stou občankou je to taky trošku jinak. Pokud tě zastaví Městská policie, tak po tobě může chtít OP pouze v případě že s tebou bude chtít řešit přestupek. Ale když tě zastaví PČR, tak po tobě může chtít věrohodně prokázat totožnst a ty si povinen tak učinit, což znamená jméno, příjmení, datum narození a adresu trvalého bydliště a to v ŘP není. Takže pokud po tobě chce PČR občanku, jsi nucen ji v každém případě předložit. U MP pouze při řešení přestupku, u PČR vždy na výzvu policisty
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 13.08.10  09:16

« Re: Re: čo sa dá stretnúť na cestách za 1 deň

lambokysky - takhle nevypadala,ale je postavená v bazaru,takže až pojedu kolem tak to zjistím a napíšu.
    Snad je to Ferarri >:D

btw : bylo červený
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 13.08.10  02:01

Kysky: tak čo sa týka obchádzky, tak to ja si rád pohľadám trasu aj tam kde to nepoznám. Ale ukázalo sa že na to navigácia nie je dobre vybavená softvérovo. Napr. ked v rádiui zahlásia že tam a tam je cesta neprejazdná, tak v navi si ten úsek môžem označiť ako neprejazdný, al chyba je v tom, že si ten úsek môžem označiť až ked fyzicky prídem na jeho začiatok, to znamená neviem urobiť to, že by začiatok neprejazdného úseku bolo možné označiť vopred v nejakej vzdialenosti predo mnou.
    Takže nakoľko nosím v aute stále aj mapy, tak odstavím, pozriem mapu a ideme... Ked už som na tej obchádzake tak zapnem navi a tá ma dovedie do konca.

No s tými pruhmi a semaformi to je tiež taká kapitola... Nejako doteraz neviem pochopiť, ako niekto môže zastaviť, keď mu ešte len skočila žltá (t.j. v pohode by prešiel) a hlavne ZA NÍM SOM NEDOČKAVÝ JA!!! To sa dycinky chytám za hlavu atd. Niektorým ľuďom vôbec nezáleží na tom, či ten semafor prejdú na 1 zelenú alebo trebárs na 4... 8-s Na takých proste blikám a trúbim...

A to DVD je blbá vec ak sa snažíš pozerať niečo čo vidíš prvý raz. Ak sleduješ niečo čo poznáš (rozprávky pre nášho staršieho napr.) tak stačí občas hodiť okom, nový film ti ale takto utečie a nechytáš sa...tak som to zabalil
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 12.08.10  15:06

Poustnik : hezky řečeno/napsáno :yes: >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 12.08.10  15:04

Někdo má rád holky, někdo vdolky, někdo auta vlastní, někdo cizí.... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 12.08.10  15:03

>:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.10  14:53

Erl: jéé, tak mě to zajmá né :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Erl

Erl 12.08.10  14:39

kysky: a není to jedno? >:D >:D to tu řešíte jako by ti někdo to F ukradl a teď ho hledáš >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.10  11:50

Mojito: >:D >:D proboha! >:D 4 laufy? tak to nebyla ani 430 Scuderia, ani 16M, ale F430 - vypadala takhle zezadu? [odkaz] jestli ne tak pak to mohla bejt 612 Scaglietti anebo 599GTB Fiorano :yes: >:D Teď máte v brně novou F430 6B7 ****, jsem jí náhodně fotil na okruhu při WTCC :yes: >:-[] >:D
    Ještě že Italia má jen tři výfuky >:D
    PS: jestli nebylo červený tak mi napiš barvu a možná budu vědět co to bylo, když si tak nějak pamatuju co kluci v Brně fotili..
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 12.08.10  11:44

lambokysky - tak Spider to nebyl ;-\ ..prostě hezký Ferarri s 4 -mi laufy a asi teda ,,jen,,430 >:D
    Až ho příště potkám,musím se ho zeptat co to ku.va má za typ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 12.08.10  09:44

Mojito: 16M je Spider :yes: ;-)

Jpor: >:D >:D tak když to někde člověk nezná tak asi se mu moc nebude chtít hledat objízdnou trasu na navigaci... ale ve městě kde člověk je denně, pak je objíždění dobrá věc :yes: Tím tlačením kolony očima... jsi mi připomněl :yes: >:D Jsme stáli na semaforech asi 20aut od semaforu, byly dvě řady, naše rovně i doleva a druhá rovně i doprava... rozsvítila se zelená, pravej pruh se rozjel a náš nic. Já s taťkou stažený okýnka a dvojhlasem sme zařvali "Jeď ty *, už je zelená!!" vedle nás zrovna pomaličku projížděla mladá slečna v Renault Mégane Coupe, taky měla stažená okýnka a ta z nás chytila výtlem... >:D >:D

Tak ono ikdyž koukáš na DVD tak za chvilku přestaneš si myslím sledovat situaci na silnici.. ale to by tě zase protroubili zezádu... :-) No tak je to dobrej systém tohodle upozornování, ale na druhou stranu taky špatnej >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 12.08.10  00:24

čéče ja sa zácpám vyhýbám najrôznejšími obchádzkami, pričom jediným kritériom je čo najskôr sa dostať niekam aj ked to bude treba obchádzať 50km...
    Ale samo že niekedy sa to nedá. V takom prípade je ale jasné že s tým nič nenarobím a tak pustím muziku alebo telefonujem (cez HF), a občas ked sa ponáhľam tak tlačím kolónu pred sebou očami a potichu hundrem, poťažmo hlasite nadávam na situáciu >:D kým sa neukludním, potom nasleduje tá časť muzika + mobil...

Raz som mal v aute aj DVD na takéto chvíle, ale je to nap*rd lebo pri pohnutí sa z miesta stmavne obrazovka a zahlási že nemám čumeť na obraz ale pred seba >:D 8-s lebo to ešte nemám odblokované, tak som to vzdal.

Všeobecne sa ale fakt vyhýbam tomu, u nás na dedine stojíš max. 10 minút v kolóne a v BA sa vyhýbam cestovaniu v kritickými úsekmi v kritickej dobe...
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.08.10  23:28

lambokysky - ajo,máš pravdu,viděl jsem nejspíš tu 16M ;-) Já se orientuji spíš v těch ,,lidovějších,,vozech >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.08.10  22:53

Jpor: Aha >:D Jak to teda děláš v zácpách ve městě?
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 11.08.10  22:31

borci, ja som dnes videl kriklavozelenu skodu 120 so zehliacou doskou na veku motora, ciernou kapotou, navrtanym vyfukom a evidencnymi cislami pridavajucimi 50 koni, cize IL. kam sa na to hrabu velkoseriove ferrari. :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 11.08.10  22:28

Kysky: svrbenie pr*dele je v tomto prípade metafora (nech už je to čokoľvek) a vyjadruje to moju miernu neurozu že jako čakanie považujem za neproduktivne a to je "nepripustne" - a to v principe nie je zdravý prejav ale je to tak...

Mojito: mňa to irituje na 7% a na 93% pobaví, páč sa mi často stane že stojany na správnej strane beznádejne obsadené vrátane rady pred nimi a 1-2 stojany na "blbej" strane voľné - akurát pre mňa - vďaka Vám srdečná nešikovné kolegyne (možno aj kolegovia) >:D >:D >:D :-!

A tie Ferrari - no bohatší kraj, no... Síce som ešte zabudol poznamenať jedno Ferrari 360 Modena Spider pred 18.00 hod čo som videl tiež >:D :-!
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.08.10  21:57

Mojito: Scuderia není F430, je specifikovaná jako samostatný model, proto tam F chybí ;-) Jinak vám po Brně lítá pěkná Scuda 16M :yes:
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 11.08.10  21:54

jpor - A vždy ma pobaví, ako niektorí vodiči/-čky pokiaľ nie je voľný stojan na správnej strane auta, tak proste čakajú v poradí aj ked stojany na tej "nesprávnej" strane auta sú voľné aj 3

...přesně vím o čem píšeš a taky mě to dost irituje,to lidi nedokážou odhadnout kam najet aby mohli přehodit hadicu přes auto? ;-\
    Jinak já dnes během 20 min.viděl F430 Scuderia a California :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 11.08.10  21:30

já taky nemám moc rád čekání, hlavně v nějakých frontách v obchodě nebo u doktora >:D ale tak u benzínky si člověk pustí oblíbený CD trošku to osolí a hned je to čekání jinačí :-) to jsem nepochopil že by tě svrběla pr.del kdyby jsi čekal... máš na sedačce mraveniště nebo co? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 11.08.10  21:18

tak ja osobne čakanie skutočne nemám rád, ak je sebemenšia možnosť sa tomu vyhnúť určo ju využijem. Už som si zvykol nakladať efektívne s každou minútou času...a tiež by ma pri čakaní asi dosť svrbela pr*del >:D
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…