Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Rysguf. 30.04.09 10:43
« ML vs. GL
Ahoj Jpor, pocuj, sedel som na autosalone v GLku a mne sa to zdalo o dost menej vzdusne ako napr. Touareg, proste este aj v Chevy Captiva sa mi (a chcem este podotknut, ze nielen mne!) sedelo lepsie, viac miesta do stran, nad hlavou... ako to? A ktomu vsetkemu to zaklincoval predajca pri MB, ktory so mnou nepolemizoval a nepriamo naznacil ze ked chcem vacsie, nech skusim ML. ML som nesedel, tak sa pytam co na to hovoris ty? Urcite si okusil aj GL. Je GL viac predimenzovane (hrubsie dvere a pod)? Alebo viacerym ludom vratane predajcu MB vtedy sibalo ;-)
jpor (RSKa) 30.04.09 01:15
« Re: BMW 330d
To video poznám...chipnuté je to určite.
Chlapec sa snažil, aj mu to šlo. Na môj vkus sa príliš tlačil na druhých, manévre na diaľnici boli dosť divoké, asi pár kolegov donútil blikať / trúbiť, ale je fakt že jazdil bezpečne, nevrhal sa tam kde nevidel, nenútil kolegov v protismere uhýbať na krajnicu atd. Išiel na doraz. Možno v snahe ukázať čo dokáže hlavne on, potom čiastočne aj auto.
Môj vkus je asi v tej polohe, ako sme jazdili v našich highspeed videách. Rýchlosť áno, ale bez "donucovacích prostriedkov" voči ostatným kolegom na ceste.
Pobavil ma komentár v 1. časti k tomu A4 3,0i - že pri 240-ke diesel vyhráva 8-s skôr sa kolegovi nechcelo ísť 240-kou na okreske páč už to považuje za diagnózu >:D
Ten nový BMW 3,0d je vraj bomba, ešte k nemu to druhé turbo a máme M3d >:D -
"-- skrytý --" 29.04.09 19:47
« Re: BMW 330d
Na tyhle dvě videa už jsem se taky několikrát díval, dokonce myslím, že to bylo i v televizi kdysi >:D Osobně si myslím, že ten řidič ví naprosto dobře, co dělá. Stačí sledovat, jak se vždycky kouká, než začne předjíždět. Ikdyž jede dost brutálně, tak před horizontem se zařazuje atd :yes: Prostě dobrej šofér :-! -
Matt26 29.04.09 19:00
« Re: BMW 330d
[odkaz] - aj tá prvá časť je drsná. Ale tomu človeku čiary na ceste nič nehovoria. A to kľučkovanie na dialnici :-| . Nemá to výkon osemvalca a hrnie sa to dopredu >:D .
Ale bolo pekne vidno akí sú Česi barani, 3-prúdová diaľnica a všetci naje.aný v ľavom pruhu >:-[] -
jpor (RSKa) 29.04.09 12:12
« Re: MB ML
tak toto som si tiež myslel, ale pravda je taká, že keď je klíma zapnutá, kompresot beží STÁLE. Teplotu v aute máš nastavenú na 22, v kabíne je 20 ale klíma ide, len sa k tomu chladenému vzduchu primiešava teplý od motora, aby výsledný výstup bol na 22 ako káže termostat. To je celé.
Skutočne vypínateľnú klímu majú tak možno hybridy typu Prius alebo elektromobily. Ono zase keď vypneš klímu tak sa z nej vyvalí vlhký vzduch a tiež to nemusí byť príjemné... -
"-- skrytý --" 28.04.09 22:49
« Re: MB ML
ale ked klimu zapnes a nie je treba chladit priestor v kabine, tak sa to sprava ako bezne auto bez klimy, teda nechladi, len teply vzduch ide do auta od motora. Ja mam zapnutu klimu stale, akurat cez leto, ked si sadnem do auta a je horuce, tak najskor vyvetram otvorenim okien a potom dam na par minut vnutorny obeh, aby mi nefukalo do auta horuci vzduch od motota a az potom, ked je v aute prijemnejsie a motor sa schladi jazdou, vypnem vnutorny obeh. -
marekkk 28.04.09 22:47
« Re: MB ML
to je nic ja som chodil s ocom na traficu a otrhlo nam tlmic vyfuku tak vsetok dym siel do kabiny a nam nezostavalo nic ine len v -20 otvorit okna dat ciapky rukavice a ist na cestu :-! po zastavkach sa na nas kukali ci sme ako mimo ale ten dym bol otras ked som vystupil tak som bol cierny ako uhlik:D to bol este ten stary typ trafica ten nesplna normy ani euro 1 >:D -
jmurjr (H22A7) 28.04.09 22:33
« Re: MB ML
jaaj, v ramci kurenia by som vam chlapci odporucil jumper. tiez ma pridavny ohrev, ale ani za boha neviem coho. v zime je v aute zima. termostat je v pohode, ale raz sa mi stalo, ze auto sa zohrialo po 450km zo 600. a to nehovorim o kureni. vodic bol v pohode, ale spolujazdec bol cely cas v hrubej bunde, capici, rukaviciach a zabaleny v deke. zas na druhu stranu, vonku bolo -30...