Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Poustnik 02.05.09 13:57
« Re: vyklad noveho cestneho zakona v sr
Záleží na výkladu a ten může být samo ledasjaký....ale vestu mám v kufru, tak jak mám jít do kufru ve vestě??? >:D >:D
A blikače já většinou dávám, ale mají jednu nevýhodu. Když je má někdo zapnuté třeba ve městě, jako že hned bude zpátky a stojí za ním auto, vypadá to pro přijíždějícího řidiče, že to auto vyjíždí, protože nevidíš blikat přes překážku i pravý blinkr. -
jmurjr (H22A7) 02.05.09 13:38
« vyklad noveho cestneho zakona v sr
takze, ak vas zastavia zmrzlinari, tak treba dat vsetky vystrazne blikace, lebo mozu naparit pokutu 30 eur, ak su doklady v kufri a treba ist po ne, tak vo veste, lebo bez nej to je dalsich 30. tak dufam, ze az taki dosledni nebudu. -
Vette 01.05.09 10:15
« Re: Kedy k nam pride? (chripka)
Mna to moc netesi. Momentalne moji rocicia cestupu po amerike a ked pocijem tieto spravy tam mi do smiechu nie je :-( Minuly tyzden boli na Kube, mali ist odtial na 3 dni aj do Mexika, ale nastastie to stihli zrusit. Namiesto toho isli teraz na Floridu, tak dufam ze sa tomu vyhli. -
jpor (RSKa) 01.05.09 00:13
« Re: Kedy k nam pride? (chripka)
Svinská chrípka je prúser jak Brno. Ľudia by fakt nemali cestovať teraz, vôbec nikam bez vyšetrenia. Ale evidentne to nehrozí, všetci ohrození si myslia že im sa to nemôže stať, sú predsa čistí, určite majú šťastie že sa im to vyhlo... Dúfam, že sa mýlim, ale ešte môže byť kvôli tomu pekne horúco ;-\
A cigáňom pekne vyhradiť priestor primeraný ich počtu, nech si tam urobia svoj štát a žijú ako vedia. Som zvedavý ako by skončili... -
jpor (RSKa) 01.05.09 00:10
« Re: ML vs. GL
ja sombol silne sklamaný z vnútorného priestoru Q7. Naozaj stiesnené oproti vonkajším rozmerom, ale aj bez ohľadu na ne - také obyčajné auto zvnútra, vzdušnosť nič moc. Ale to bolo tak min. rok pred kúpou ML, takže už to neviem porovnať. Rozmery GL sú naozaj identické s ML až na dĺžku, ale tá sa prejaví LEN cca 3-4 cm na zadných sedačkách a v hlavne v kufri. GL som skúšal a bola oveľa plavnejšia ako ML. Teraz som rád, že máme ML, tá je plavná akurát a keď chcem pritvrdím si ju. Teraz by bolo zaujímavé, ked mám zažitý priestor a jazdu v ML, vyskúšať Touarega, Q7 a GL. To by som vedel inak porovnať. INak ML - ja mám vpredeu miesta dosť, vzadu za mnou manžeka dosť ale len tak akurát - má 160 cm. Ja mám za ňou miesta dosť tiež ked šoféruje ona. Ale keby som si mal sadnúť dozadu za osobu s mojou výškou (okolo 190cm) tak neviem, ako by to dopadlo.
MPV majú v tomto priestoru oveľa viac, skúšal som Ford S-Max a to je úplne inde. Oveľa lepšie využívajú dĺžku auta pre kabínu cestujúcich.
Predajcovi pri porovnaní ML-GL evidentne šibalo. V Captive som nesedel, ani neplánujem >:-[] ale Touareg som skúšal, dojem taký...primeraný. Nezdalo sa mi že viac miesta ako v ML, možno o chlp. Ale v Range Roveri sa mi zdalo ako v telocvični. Svojho času ma to ohromilo, hlavne ten pohľad na prednú kapotu, a ako pod ňu podbieha prichádzajúca cesta a tá výška nad cestou - ako vo V3S-ke alebo LIAZe... -
"-- skrytý --" 30.04.09 22:29
« Re: ML vs. GL
v GLK je naozaj malo miesta, presne tolko co v C klasse a kufor je mansi ako v C klasse a dokonca som bol sklamany aj sirkou.Vobec nechapem, aky ma vyznam taketo auto.
Dokonca aj stare X3 ma vo vnutri viac miesta a Q5 a XC60 ani nehovorim.
Ale ono aj Touareg vyzera velky aj Q7 aj CAYENNE a miesta tam je malo, jedine ta Q7 je na tom lepsie, ale vzhladom na vonkajsie rozmery BY CLOVEK AJ TAM CAKAL VIAC MIESTA.