Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 03.05.09  22:38

« Re: 2500 nove videa od jmurjr

všetky 3 sú hodnotné, ale tá Xsara a diferák ako vyj*ebal s kameramanom to bolo super >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 03.05.09  22:37

« Re: poškozený disk

jmurjr: no tak život je swiňa občas... ;-) inak Béčkové origo AMG 18-ky nemajú chybu ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 03.05.09  22:36

« Re: bacha na kamióny

jmurjr: fuj to sú veci...Favo pickup nie je žiadna pevnosť na kolesách...
    Vette: presne o tom som písal. Jednu trojnožku s RPG pred opravované auto aby robila poriadky s príchodzími kamiónmi :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 03.05.09  11:12

« Re: 2500 nove videa od jmurjr

drifter :-)
  • 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 03.05.09  11:02

« 2500 nove videa od jmurjr

po dlhsom case som nieco nahral na jutub:
    data mining: [odkaz]
    srotovne: [odkaz]
    a video s xsarou picasso (dost brutalne): [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 03.05.09  08:58

skodaaa... :'-(
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 03.05.09  08:55

jpor, moj foter siel asi v 95-tom na favorite pickup po dialnici, predbiehal prazdny prepravnik aut, a ten zacal predbiehat kamion co bol pred nim. tak to strhol na zvodidla asi 300 metrov siel v travnatom ,,pruhu" medzi kamionom a zvodidlami, ale nakoniec to zvladol takym stylom, ze mu stacilo vymenit jedno koleso a pokracovat v ceste. kamionista si to ani nevsimol a veselo siel dalej.
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 03.05.09  01:47

Podobnu situaciu som zazil minuly tyzden v pondelok na ceste TT-NR. Moj sofer na Jumpri dostal defekt pred Seredov. Nastastie som odchadzal z BA asi pol hodiny za nim, tak som mu mal moznost pomoct. Ak by bol sam, koleso ani nedokaze vymenit. Trojholnik vsetci ignorovali, nedokazali sme pod Jumpra nastavit ani dvihak. Jedina sanca bola odstavit Mondeo 500m za dodavku na blikacky, dalsich 500m za mondeo trojholnik. Skoro kazdy kamion to ignoroval a vyhybal sa len tesne pred odstavenym autom v plnej rychlosti. Nakoniec som isiel vo veste ku trojholniku a druhou vestou maval na auta aby sa radili do laveho pruhu. To bol jediny sposob ako neriskovat zivot vodica. Ja sam som stal pri zvodidlach aby som ich v pripade nudze mohol preskocit. Potom uz vsetci postupne spomalovali a radili sa do laveho pruhu. Vodic sam by tu rezervu vymenit nedokazal. Kto by riskoval ze 1m do neho budu lietat kamiony 130kmh :-(
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 03.05.09  00:45

tak toto sme nevideli >:D >:D >:D >:D 8-s riadne mu zašibávalo...

Kamióny to je hnoj, párpríbehov som počul o tom ako začal kamionista predbiehať a pritom bol už sám predbiehaný. Osobáka pekne pritlačil ku zvodidlám, iskry lietali, plechy sa krčili, upozornili ho až ostatní trúbením a svetlami. Vodič vyliezol a že "ach jaj, už zase sa mi to stalo..." a v tej chvíli schytal od vodiča osobáka pár plnotučných mastných po papuli >:D :yes: >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 03.05.09  00:41

no či by pasovali vizuálne sa dá ľahko zistiť napr. fotomontážou. Čo sa týka fyzicky - ET asi sedieť nebude, ale skús sa mrknúť na to. A som si istý, že 245/40 R18 pneu Béčko v techničáku nemá >:D
    Inak jeden z tých diskov je letný zadný, takže pneu 265/35 R18 :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 03.05.09  00:24

toto ste už asi tiež videli: [odkaz]
    ale ani toto nie je zlé: [odkaz]
    preto sa radšej kamiónom z ďaleka vyhýbam. Raz ma skoro jeden nabral, na ceste 1.triedy za Štrbou začal predbiehať v kopci a za pár sekúnd som bol ja v tom pruhu, v ktorom on predbiehal 8-s ;-\ . Skončil som polkou auta v poli. :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Ondrej-Samal

Ondřej Šámal 02.05.09  23:55

Někdo kouká na telku, někdo si i pospí [odkaz] >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 02.05.09  23:49

len by som chcel poznamenat, ze, ked idem na jumperi, tak telku nepozeram. som relativne zodpovedny. aj, ked sms si precitam.

ja som o kamionistoch zase pocul, ze pocas jazdy robia aj ine kusky, citanie novin, varenie kavy, priprava jedal a podobne...
  • « 00 Reagovat !

foto jmurjr-H22A7-

jmurjr (H22A7) 02.05.09  23:47

jpor, mam jednu otazku. nepasovali by tvoje pekne vyrovnane amg disky na moje celkom fajn vyzerajuce neAMG B? 16 palcove s vysokym profilom ma zacinaju s rat, a ako pocitam, tak mas 4 opravene...
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 02.05.09  23:23

« bacha na kamióny

nedávno mi riso73 opisoval, ako opravoval defekt na krajnici diaľnice. Vraj vie o tom, že kamionisti počas jazdy pozerajú telku. Tak dal trojuholník 150m pred auto a bol na pravom kraji jazdného pruhu, nie na krajnici, aby upozornil vodičov, že auto mierne zasahuje do pruhu. Prichádzal kamión, rišo pozeral ako nabral trojuholník a valí sa na nich. Radšej zmizol z ľavej strany auta za zvodidlo, jeho klient videl trojuholník zmetený z krajnice v zrkadle tak sa vrhol von, dverami tresol do zvodidla ale stihol to. Kamión preletel asi 10 cm od ľavého zrkadla. Riša by to zobralo a je po smrti, keby nesledoval čo sa deje... 8-s
    A viackrát videl šoférov aj dodávok, ako v noci idú, ksicht ožiarený svetlom televízora, no des...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 02.05.09  23:10

« Re: vyklad noveho cestneho zakona v sr

No so Slovenskými policistami je to rôzne. Ale väčšinou si ako prvú vec idú dokazovať, kto je na ceste pánom a najprv sa vyhrážajú najväčším možným postihom, aby si sa pred nimi najprv "pos*ral" a pustil šťavu. Potom začnú hrať zhovievavého ale vševidiaceho a poučujúceho a dôležitého orgána a keď začneš byť "zúfalý" tak s nimi ukecáš dosť slídny výsledok často. Ale sú aj slušáci, zažil som párkrát.
    A tie pokuty - všade sa hovorí, že za niečo musia piť... A viem že sa nechajú stále uplácať, ale to im nemám za zlé, pri tých platoch...a tiež chudákovi vinníkovi sa tým dosť prepečie, takže pokiaľ ho tým nenaučia, že peniaze dokážu všetko a vinník potom môže robiť na ceste čokoľvek, tak nie som proti.
    A aj tú buzeráciu, ktorú jmurjr spomína, som už počul že sa deje. Treba asi mať smolu na blbú hliadku, no...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 02.05.09  23:03

no jasné: servisák sa hneď pýtal, prečo som nekontaktoval správu ciest, že je to ich vina a disk za má hradiť z ich prostriedkov. Potom ale diskutoval s nimi a hneď sa dozvedel, že jednoducho vyhlásia, že oni tam deň predtým boli a diera tam nebola, takže s nimi nič nevyhrám.
    Takže to šlo z havarijnej poistky a bez problémov, akurát spoluúčasť (5000 Sk) som musel platiť za svojho. A to isté sa mi stalo už druhýkrát. Poisťovák to dal na výmenu bez diskusie. Odfotil, napísal výmena a bolo, žiadne otázky ani váhanie. Vždy oba disky na jednej strane.
    Ale disky som potom dal vyrovnať, chlap v pneuservise tvrdil že sú 100%-né tak mám doma 2 pekné vyrovnané disky do rezervy. Aha - a v servise ešte ďalšie 2 disky, čo som tam zabudol naposledy. Ešte ich zoberiem domov, úplne som zabudol na ne...
  • 00 Reagovat !

foto talio2

talio2 02.05.09  18:02

« poškozený disk

Ahoj,prosím tě, nemohl bys mi napsat jak jsi řešil s pojišťovnou ten poškozenej disk? Kamarádovi se stalo skoro to samé tak mu zkoušíme pomoct, díky moc :-)
  • « 00 Reagovat !

foto zip2016

zip2016 02.05.09  15:52

Nevím jak je to s platem Slovenského policisty, ale já už mám 4 roky zmražený plat,takže krize nekrize, já mám už 4 roky stejně. Za ty 4 roky se náklady na život zvedli tak o 15 až 20 %, ale to asi nikoho nezajímá. Dokud policajt nechcípá hladem tak to nikoho ani zajímat nebude. :no: A v Čechách nejsou policisti placení z vybraných pokut, ale z rozpočtu ministerstva vnitra, takže mluvit o tom, že musej vybírat pokuty aby se uživili je hloupost. Navíc výši pokuty už v dnešní době taky určuje někdo jinej a né policista. Aspoň v ČR je většina pokud, tedy jejich výše, stanovena zákonem.
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 02.05.09  15:24

s tým sa musí ťažko žiť. >:D Celý ten zákon je postavený na hlavu, nie na ochranu a prevenciu ale na zdieranie ľudí a vyberanie mastných pokút. Finančná kríza, aj policajti potrebujú prachy, len škoda že na úkor bežných ľudí. ;-\ .
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…