Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 20.05.09 01:22
« Re: Re: Čára není zeď! dobře ty
No odvahu...tieto videá sú výrazne inde ako to prvé. Naopak, ešte nejaký čas po búračke som mal dosť rešpekt skúšať hranice a dodnes sa onej trase viacmenej vyhýbam.
Jediná odvaha je snáď že som sem vôbec nejaké video dal, tak to áno. Ale to zase toľko odvahy nevyžaduje, aj ked rýchlosť nie je práve predpisová ;-)
Ale OK, aspoň tu nenadávaš :-! -
za-mirec 19.05.09 22:48
« Re: Veyron na vidieku
Ak sa potvrdi ,ze ide o dalsi novy Veyron na slovensku tak okamzite zajtra rano rusim objednavku na ten svoj >:D >:D >:D Som pocul ze v blave su dva ,teraz nitra dalsi.... sa clovek uplne strati s takym autom na slovenku ;-) vyhoda je v tom ,ze novi slovenski majtelia veyronov nebudu tak vycnievat z radu ,ked ich bude tolko. -
jpor (RSKa) 19.05.09 22:42
« Veyron na vidieku
Dnes okolo 19:10 som videl u nás v Nitre Veyron! Čierna farba, ŠPZ som nestihol kuknúť, ale sa mi marí že SK značka, možno BA?
Neviem si predstaviť, čo u nás mohol robiť, lebo - čuduj sa svete - Nitrou neprechádzal, ale odbočoval do osídlenej oblasti - vilovej štvrte!
Napadajú mi takéto možnosti:
1. návšteva u nášho oblastného mafiánskeho bossa
2. návšteva nášho oblastného reštauračného zariadenia vyššej ligy
3. návšteva známeho / príbuzného / obch. partnera (možná spojitosť s bodom 1)
4. iné dôvody (bezcieľne jazdenie s Veyronom, luxus. bordel, novo zakúpený Veyron s NR majiteľom - možno spojitosť s bodom 1., atd. atd.)
Ak je to nový NR Veyron, budem ho vídať a podám info :-! -
jpor (RSKa) 19.05.09 22:35
« Re: Re: Čára není zeď! dobře ty
Myslím že to chcel doviesť do konečnej podoby, ako je v príspevku č. 2592.
Priznám sa, aj tak mi to príde dvojzmyselné. Na jednej strane výčitka že som na videu chodil cez plnú a to neschvaľuje, ale druhá časť sa dá pochopiť akože zase to bolo bez zbytočného riskovania, tak OK. Ale možno sa mýlim a celé to neschvaľuje.
Aj to je názor. Ideme ďalej... :-O