Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
jpor (RSKa) 27.06.09 02:06
« Re: JASNÉ
už ti to tu niektorí vysvetlili >:D >:D >:D :yes:
Odo mňa snáď len jeden komentár: aj podnikateľ je normálny človek a má svoje koníčky. Časy keď som kmital 16-18 hodín denne sú už za mnou našťastie.
A môžeš si aj všimnúť v akých hodinách sem chodím: dobre neskoro večer. Tak zapni mozog pred tým, než niekde hodíš takúto hovadinu, lebo sa strápniš zase...507--ko -
ROBERTOO 27.06.09 00:41
« Re: JASNÉ
Pripájam sa.Závisť je sviňa vec.
507--: nič o ňom nevieš,nemáš ani potuchy,ako sa k tomu dostal.
Mám dve možnosti prečo si to sem napísal:
1.Si jeho konkurencia v biznise a veľmi dobre vieš,kto je Jpor,ale tebe tie kšefty nejdú tak ako jemu.
2.Stašne závidíš auto a rozmýšľaš nad tým,aké by asi bolo neopravovať každý týždeň/mesiac svoju Škodu 120 ktorú si už nestihol zošrotovať- s tým sa netráp.Skús to v CZ :-!
A celý tvoj príspevok :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: -
jpor (RSKa) 26.06.09 22:36
« Re: vlastný lajn
mikrobus je nutnosť, ja chcem fetovať! Jednak preto že som abstinent a taký humus ako je etylalkohol by som do tela nenalial, jednak preto že som vzdelaním a pôvodne aj povahou chemik a mladosť som strávil čiastočne v laboratóriu a čiastočne na chemických olympiádach a vo výskumnom ústave pri riešení úloh z génového inžinierstva.
A niet nad to si pripomenúť mladosť pár peknými rozpúšťadlami >:D >:D >:D -
jpor (RSKa) 24.06.09 22:25
« Re: Redline
tak si ma práve nakopal... ;-\ >:D
Prevetrať autá...nie že by ma nebavilo, ale moc dobre to nevidím. Tento týždeň som zásadne chodil domov neskoro, cez víkend s rodinou a chcem sa tiež poriadne vyspať.
Redline ma netrápi, ale asi by nezrušili, keby sa dosť ľudí prihlásilo. -
- dýchanie svinstva vo vzduchu si nevyberáš, lebo nemáš inú možnosť; domácu produkciu môžeš ale nemusíš piť
- rozdielne koncentrácie
- rozdielne účinné látky >:-[]