Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ROBERTOO 12.07.09 22:27
« Re: Dôchodca (80) prešiel v protismere krížom Bratislavu!
Tzv. sviatočný a víkendový řidiči.Jasný príklad toho,že vek otupuje zmysly.Môže sa to stať každému,to áno,ale nemalo by sa to rátať na kilometre.Mal šťastie.Ale viac šťastia mali vodiči oproti,ktorí nečakali niekoho,kto ide v ich pruhu len opačným smerom :-! -
MadLi 12.07.09 13:59
« CLK
Ahojte, na weekend sme mali pozicane nove CLK 350CGI, biele, vonkajsi AMG paket, vnutorny AMG paket, vo vnutri taka bledo oranzova koza. Z priplatkovej vybavy tam bolo asi vsetko. Ked budem mat trocha cas hodim malu recenziu. Ale poviem vam chlapi, SUV s dieslom su fajn, ale coupe a benzin, to je ina liga. Mali sme predoslu generaciu a to auto bolo super. Ale do tohto som sa zamiloval >:D -
Vette 27.06.09 11:02
« Re: vlastný lajn
Jpor: teraz som sklamany :-( To si nam az tak dlho klamal? Este ze ta 507 ohalil ;-) Aspon teraz viem preco nemozes ist v sobotu na tie sprinty. Tvoj otecko je doma a nepozical by ti auto >:-[]
Ked mas chut, zastavim sa cestou pre teba. Zober aspon svoju kolobezku. Ta by sa mi mala do kufra vmestit ;-) -
borovička pivo ako je tu živo 27.06.09 10:07
« Re: JASNÉ
507 to uhádol, jpor je 12ročný syn svôjho otca, všetky fotky fotí tajne keď rodičia nie sú doma a jedine čo vlastní je dážnik, ktorý aj tak určite niekde ukradol.
Jediné čo má jpor spoločné s 507 je simplexnosť, teda jpor má na to lieky a 507 ich potrebuje.
:-) -
Brandon Walsh 27.06.09 06:38
>:D >:D tak to je prispevok >:D >:D >:D žasnem nad ubohostou niektorych ludi >:D zavisti sa niektori ludia zrejme nikdy nezbavia 8-s :no: vacsinou takyto podnikatelia precestuju "kvanta" kilometrov preto maju luxusne auta ale tak to by si musel nejakych poznat aby si to pochopil nebudu si preddsa lamat chrbat vo fabii -
jpor (RSKa) 27.06.09 02:06
už ti to tu niektorí vysvetlili >:D >:D >:D :yes:
Odo mňa snáď len jeden komentár: aj podnikateľ je normálny človek a má svoje koníčky. Časy keď som kmital 16-18 hodín denne sú už za mnou našťastie.
A môžeš si aj všimnúť v akých hodinách sem chodím: dobre neskoro večer. Tak zapni mozog pred tým, než niekde hodíš takúto hovadinu, lebo sa strápniš zase...507--ko -
ROBERTOO 27.06.09 00:41
Pripájam sa.Závisť je sviňa vec.
507--: nič o ňom nevieš,nemáš ani potuchy,ako sa k tomu dostal.
Mám dve možnosti prečo si to sem napísal:
1.Si jeho konkurencia v biznise a veľmi dobre vieš,kto je Jpor,ale tebe tie kšefty nejdú tak ako jemu.
2.Stašne závidíš auto a rozmýšľaš nad tým,aké by asi bolo neopravovať každý týždeň/mesiac svoju Škodu 120 ktorú si už nestihol zošrotovať- s tým sa netráp.Skús to v CZ :-!
A celý tvoj príspevok :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: