Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 30.07.09 23:20
« Re: Parádní recenze..
ďakujem za pochvalu, to vždy poteší ;-)
No spotreba mi za posledný polrok vzrástla na 20 litrov na sto, ale to je tým že vzrástol aj rýchlostný priemer. To auto má proste v zásobe spústu zábavy a sily, vždy sa vydrží hrať dlhšie ako jeho šofér >:D
Obecne motory s kompresormi majú vyššiu spotrebu, lebo kompresor žerie výkon, u tohoto AMG spotrebuje až 100 koní zo skutočného výkonu motora, takže spotreba = 580 koní... -
MazdaGE 30.07.09 21:39
« Parádní recenze..
Parádní recenze, musím tě pochválit. Mercedesy u mne končí s posledníma hranatýma světlama (+ - rok 1990 ). Ale tvoje recenze tohoto brutálního stroje mne dostala. Super auto, jen škoda té spotřeby, ale jelikož jsi podnikatel chápu to, táta s Lexusem taky jezdí v průměru o +20%. -
jpor (RSKa) 28.07.09 22:33
« Re: Fotky
st3dy: Zadne sedačky v new E klasse som neskúšal, tak newiem :-| ale C sa hoodne polepšila, ale aj E sa polepšila. Obe opustili mierne zaoblený dizajn ako exteriéru tak aj interiéru. Komfort E je naozaj inde ako C, ale to je aj zámer.
Lubosh: mám Olympus 560SZ, to by na foto mohlo stačiť, šak to nejde do reklamného katalógu, farebné podanie apod. tu hádam nehodnotia ;-) a času tomu doprajeme
Vette: no Shelby naživo vyzerá...ako Shelby na vlastné oči, no >:D pekne dravé, americké, iné...Stang je iba jeden
Robertoo: áno pred firmou, ale šak je to jedno že kde to je... E coupé AMG paket je naozaj pekné, tiež som videl aj sedel vnútri...možnože po Šarkanovi pôjdem aj ja do nejakého 2+2 kupé, absolútnu väčšinu času v ňom chodím sám alebo vo dvojici. 4 ľudí som viezol naposledy...ani newiem už, ale asi tak 1-2x do roka. -
"-- skrytý --" 28.07.09 21:31
krasne fotky, krasne E s AMG paketom...ja som mal moznost osahat si novu E triedu minuly tyzden v Motorcare Banska Bystrica. ak mam pravdu povedat, v porovnani s C tam nieje az o tolko viac miesta(myslim najma zadne sedadla) - tot moj osobny nazor, bolo to pre mna take mensie sklamanie. spracovanie interieru velmi podobne C triede..neviem ci C trieda sa tak polepsila, alebo ci E trieda sa posunula o nieco dole >:D ale nie, komfort E je neporovnatelne vacsi ako u jeho mensieho brata.
este raz, naozaj krasne fotky a ked tu pridam recenziu (ten cas urcite raz pride >:D ) tak aj adekvatne obodujem :yes: :yes: :yes: -
LuboshGT (RS Kaa) 28.07.09 08:35
Pekne fotky :yes: Ta nova generacia ma predok uplne ako tvoja, len vyrazne hranatejsi. Zakladne linie ponechali. Horsie je to so zadkom, to ze vyzera ako Korejec, mi nikto nevyhovori. Snad casom si na to zvyknem...
Co sa tyka fotiek ML, velmi rad, len to si musim poziciavat fotak od bracha. A potrebujeme na to viac casu nez davnejsie so Sarkanom :-) -
ROBERTOO 28.07.09 00:45
Enjoy the meal >:D A konečne nová "profilová" fotka!A dobre vybratá.Nové E s AMG paketom chválim.Pekné porovnanie.Dizajn tvojho už upadol,ale technika nie.Dneska (teda včera) som bol akurát u nás v MT pozerať biele E Coupé v AMG pakete.Naozaj pekné.Limuzína stráca svojou zadnou časťou.Teda aspoň u mňa.Ale inak skvelé.Juraj,to je fotené pred firmou?Vy by ste si mohli otvárať vlastný pavilón na autosalónoch s názvom Mercedes-AMG History.
Teraz vážne:fotky fajn,autá fajn...Na čo som zabudol? :-! -
jpor (RSKa) 27.07.09 22:59
ááále šak mám dačo, ale sa mi ani nechce ich stiahnuť z mobilu a či naložiť na server, no...
Aj recenzia ML sa mi v hlave rysuje, ale fotky nie sa hotovie zatiaľ, treba mi dákeho fotografa, jmurjr zmizow tak možno Lubosh...?
Aj ten ocov C320 - som najazdil 300km na ňom a na takú solídnu recenziu by to aj stačilo, ale...ja teraz finišujem projekt na dom, som celkom vyťažený...no newiem no.
Ale si ma nakopol, tak niečo naložím no :-! -
Ingister2 23.07.09 09:16
« Re: vlastný lajn
Vieš čo... úplne by stačil dnešný rozum a skúsenosti... >:D
Fyzikálna chémia bola hodne o matematike, čo mi nešlo, preto som radšej prešiel na oragnickú syntézu... vieš ako, aspoň destilácia má nejaké praktické využitie...
Ale faktom je, že chémia človeka naučila/prinútila rozmýšľať, čo sa niekedy hodí... -
jpor (RSKa) 23.07.09 00:30
no chemici musia byť chytrí, no. A pochopili rýchlo že vedou si u nás moc nezarobíš, tak šli inde.
Teoretická a fyzikálna chémia vravíš? Pekný odbor, ale tak sa mi to javí až teraz, počas štúdií to boli dosť ťažké a menej obľúbené veci, náročné na hlavu, štúdium a matematiku. Ja som v tom veku neoplýval zodpovedným prístupom k štúdiu, len cez skúškové, to sa makalo velice výrazne. Ale vieš ako je to - tie náročnejšie odbory (pokiaľ na ne nemáš vyslovene bunky alebo to nie je tvoje hobby) sa 7 dňovým tvrdým štúdiom nedobehnú, ak na to kašleš cez semester 8-s to boli časy...keby boli vtedy dnešné prachy a rozum... >:-[] -
Ingister2 22.07.09 10:43
Ha, ióddusík... som to raz našiel na radiatóre na izbe... To bol iný tanec...
Inak ja som výbušniny nevyrábal, ja som skôr destiloval >:D
3 roky som študoval v bývalej NDR (teoretická a fyzikálna chémia), potom som to dokončil na prírodných vedách v BA, tiež vedecký odbor, smer organická syntéza.
Normálne som aj 3 roky makal ako vývojový inžinier v slovakofarme, takže od malých baniek som sa posunul k ť kubíkovým kotlom... tam bola tiež celkom sranda...
Inak, je zaujímavé koľko chemikov sa uchytilo niekde úplne inde a ako im to vcelku šlape... Čím to asi bude...
Vatanen, Rohrl, Kankkunen, Blomqvist a iní...podívaná za pár šupov. a český dabing.
Bežte do stánku a hľadajte, oplatí sa! Ak nezoženiete a moc ho chcete, môžme sa dohodnúť cez SZ...