Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 09.08.09 22:29
« Re: jpore, můžeš mi poslat
To čo môžem napísať sem je, že k poznaniu týchto vecí sa dá prepracovať meditovaním:
- vipassaná - meditácia všímavosti a vhľadu
- skúsený učiteľ je k tomu absolútne nutný
- nečakať výsledky za pár rokov (len v prípade zvlášť nadaných jedincov)
Keď sa ti bude dariť, nebudeš viac potrebovať slová ani ničomu veriť (čo je aj tak len druh názoru), budeš vedieť. Bez pochýb a bez otázok. -
jpor (RSKa) 31.07.09 00:10
« WRC sk. B - championship 1985 na DVD
včera som v trafike narazil na lacné DVD s WRC majstrovstvami sk. B z roku 1985. Spústa krásnych záberov, Peugeot 205 T16, Audi Quattro Sport, Lancia 037 atd.
Vatanen, Rohrl, Kankkunen, Blomqvist a iní...podívaná za pár šupov. a český dabing.
Bežte do stánku a hľadajte, oplatí sa! Ak nezoženiete a moc ho chcete, môžme sa dohodnúť cez SZ... -
jpor (RSKa) 30.07.09 23:20
« Re: Parádní recenze..
ďakujem za pochvalu, to vždy poteší ;-)
No spotreba mi za posledný polrok vzrástla na 20 litrov na sto, ale to je tým že vzrástol aj rýchlostný priemer. To auto má proste v zásobe spústu zábavy a sily, vždy sa vydrží hrať dlhšie ako jeho šofér >:D
Obecne motory s kompresormi majú vyššiu spotrebu, lebo kompresor žerie výkon, u tohoto AMG spotrebuje až 100 koní zo skutočného výkonu motora, takže spotreba = 580 koní... -
MazdaGE 30.07.09 21:39
« Parádní recenze..
Parádní recenze, musím tě pochválit. Mercedesy u mne končí s posledníma hranatýma světlama (+ - rok 1990 ). Ale tvoje recenze tohoto brutálního stroje mne dostala. Super auto, jen škoda té spotřeby, ale jelikož jsi podnikatel chápu to, táta s Lexusem taky jezdí v průměru o +20%.