Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 09.08.09 22:29
« Re: jpore, můžeš mi poslat
To čo môžem napísať sem je, že k poznaniu týchto vecí sa dá prepracovať meditovaním:
- vipassaná - meditácia všímavosti a vhľadu
- skúsený učiteľ je k tomu absolútne nutný
- nečakať výsledky za pár rokov (len v prípade zvlášť nadaných jedincov)
Keď sa ti bude dariť, nebudeš viac potrebovať slová ani ničomu veriť (čo je aj tak len druh názoru), budeš vedieť. Bez pochýb a bez otázok.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
čo sa týka únavy tak zase len tak ľahko sa nenechajú zabiť, ale ak si dám párkrát po sebe silné brzdenie z 200 na 50 tak po 6-7 pokusoch sú prehriate. V praxi ale takéto namáhanie často nemám. Po Pezinskej babe vydržali 2x hore a potom dolu na plné gule kým začali hlásiť prehriatie, a aj potom brzdili len o málo slabšie, ale to už som ja išiel radšej chladiť. Na športovú jazdu po cestách sú OK, zaberajú dobre a ten rozdiel cítim hlavne po presadnutí do iného vozu, lebo to hneď vidno ako som sa im naučil dôverovať a ako neskoro brzdiť >:-[]
Newiem aké máš na CL-ku, lebo rozmer je jedna vec, hrúbka a vŕtanie a počet piestikov ďalšia...máš tam nahodené tie od AMG?
Inak éčko má 1850 kilo, s pár extra vecami možno 1890 a CL sa pohybujú myslím okolo 2050-2100...?