Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 06.09.09  22:24

« Re: Lotus Carlton

Ale nemůže mít 500 koní když M5 E39 má 400 ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 06.09.09  22:24

Sakra o tom nemám ani páru že jezdívala tak silná Omega, masakr!! ;-) :yes: Ale fakt jí to sluší na tejch fotkách, to se upřít nedá!! :yes: To by bylo poježděníčko, určitě to nebude tak těžké jak dnešní auta povětšinou, včetně mojeho... :-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 06.09.09  22:12

brutalni auticko pokud se nepletu tak ma 500koni co je brutalni na to jak je to stare auto a navic prekrasne :yes: :yes: :yes: :yes: :-) ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 06.09.09  22:07

ja som ju raz stretol v DNV
  • « 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 06.09.09  22:03

Teda mazec!! Kolik měla tahle Omega?? ;-) :yes:
  • 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 06.09.09  19:48

« Lotus Carlton

Bol som vcera jazdit na Pezinskej v ramci TDC. Co je ale dolezite - premavala sa tam jedna legenda - Opel Omega Lotus, nemecka verzia Lotusu Carlton. Na bratislavskych SPZ! Netusil som ze v SR je aspon jeden kusok. Pridal som foto k sebe v recenzii.

Inak jpor, kedy ti mozem vratit stativ? :-)
  • 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 06.09.09  04:22

« Pozdrav Šarkanovi 8-)

Zdar borče ;-) tady už jsem dlouho nebyl, nějak jsem pozapoměl, ale jak jsem si pustil video dobře se mi vrátily vzpomínky :-) :yes: Sám jsem v červnu výrazně vylepšil vozový park, sice zchudl o Fávo ale co přibylo je víc než vyhovující :-) Miláček největší - splněnej sen, konečně jsem taky přičichl k tomu co to je opravdová německá kvalita, pro mě neuvěřitelný svezení, 2,8 R6 benzín a ten zvuk.....milujuuuuuuuuuu >:D :yes: :yes: :yes: :yes: Co mám říkat je to pro mě droga, prostě srdeční záležitost, zvlášť když jsem přestupoval z Fáva >:-[] >:-[] >:-[] Šarkana že zdravím a ať hezky jezdí!! Nový fotky krásný!! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 04.09.09  01:38

« Re: brzdy

:yes: super dík za tip ;-) ony sú tie brzdy takto drahé viacmenej všade, len u AMG boli za 3900 + DPH, možno používali nejaké komponenty z pôvodných bŕzd.
    Predok je aj tak najdôležitejší, ale nie som si istý, či by nebola hlúposť meniť iba predok kvôli rozdielnemu brzdnému účinku vpred / vzadu...
    Ešte má vždy u týchto aftermarket doplnkov máta predstava, ako to bude so servisom... Keď sa poondia kotúče/platničky, ako to potom zháňať, kto to tu vymení... ale asi to také strašné nebude :-|
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.09.09  00:40

Hej mam tam tie AMG,ale asi ta vaha robi svoje,nasiel som aj v nemecku firmu co robi vacsie brzdy ale ceny su dost vysoke. Ja som ich teraz daval na Q7 povodne tam boli v predu 350mm a teraz 420mm ale cena 5500E+DPH a to len predok (ale to je cely paket: kotuce,platnicky,brzdice a uchyty na brzdice). Firma je MOVIT ked xces tak to checkni.
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 01.09.09  13:48

>:D >:D >:D :yes: :-!
  • « 00 Reagovat !

foto marekkk

marekkk 01.09.09  09:17

tak vcera som absolvoval cestu MT-PP a spat na E350 cdi musim uznat v tom aute sa clovek citi ako doma na gauci bol v tej naj vybave no proste som z toho paf >:D
  • « 00 Reagovat !

foto mirro007black

mirro007black 30.08.09  02:25

však jo, ok. ty znáš své auto nejlépe :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 30.08.09  01:59

no práve že nejazdím ako prasa, ale fakt stačí posledné 2-3 km pred zastavením 1-2x silnejšie zabrzdiť a brzdy sú žhavé. Holt má auto 1900 kg. Počas svižnej jazdy a brzdenia musia mať solídnu teplotu...
  • « 00 Reagovat !

foto mirro007black

mirro007black 29.08.09  04:50

když jezdíš jako prase, se diviš? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.08.09  02:31

Aspoň na to máš kontrolku. Já když přehřeju, tak mi naskočí leda tak hvězdičky kolem hlavy, když vletím do stromu >:D
    Ale naštěstí tak nezatěžuju, jen párkrát mě už po trochu ostřejší jízdě pálily gumy
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 29.08.09  02:14

no ono stačí, ale musím ich chladiť ked prichádzam domov, tak posledných pár kilometrov už len chladím, radšej.
    Bežne ked nechladím ale normálne idem tak prídem do garage a zastavím, napľujem na kotúče a syčí to ako horúca platňa...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.09  01:13

Panebože, to ti nestačí to co máš?! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto mirro007black

mirro007black 28.08.09  20:59

Ja casem poridim S8 i s temi keramickými kotouci ... pak to poresime na ostro, co vic brzdi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 28.08.09  17:00

no nemám. Som zaváhal a ked vyšla E-klasse W212, tak v AMG prestali robiť Individual Performance úpravy pre W211. A tak som sa tešil na kompozitné brzdy, do kelu... Ani neviem či nejaká firma robí pre E55 aftermarket kompozitné brzdy. Ak nie, možno pôjdem do väčších oceľových...
  • « 00 Reagovat !

foto mirro007black

mirro007black 28.08.09  03:56

A co karbon-keramické kotouče jako u Audi S8 nebo od Gallarda, nemáš náhodou zkušenost?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…