Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
LuboshGT (RS Kaa) 06.09.09 19:48
« Lotus Carlton
Bol som vcera jazdit na Pezinskej v ramci TDC. Co je ale dolezite - premavala sa tam jedna legenda - Opel Omega Lotus, nemecka verzia Lotusu Carlton. Na bratislavskych SPZ! Netusil som ze v SR je aspon jeden kusok. Pridal som foto k sebe v recenzii.
Inak jpor, kedy ti mozem vratit stativ? :-) -
Vaflička 06.09.09 04:22
« Pozdrav Šarkanovi 8-)
Zdar borče ;-) tady už jsem dlouho nebyl, nějak jsem pozapoměl, ale jak jsem si pustil video dobře se mi vrátily vzpomínky :-) :yes: Sám jsem v červnu výrazně vylepšil vozový park, sice zchudl o Fávo ale co přibylo je víc než vyhovující :-) Miláček největší - splněnej sen, konečně jsem taky přičichl k tomu co to je opravdová německá kvalita, pro mě neuvěřitelný svezení, 2,8 R6 benzín a ten zvuk.....milujuuuuuuuuuu >:D :yes: :yes: :yes: :yes: Co mám říkat je to pro mě droga, prostě srdeční záležitost, zvlášť když jsem přestupoval z Fáva >:-[] >:-[] >:-[] Šarkana že zdravím a ať hezky jezdí!! Nový fotky krásný!! ;-) :yes: -
jpor (RSKa) 04.09.09 01:38
« Re: brzdy
:yes: super dík za tip ;-) ony sú tie brzdy takto drahé viacmenej všade, len u AMG boli za 3900 + DPH, možno používali nejaké komponenty z pôvodných bŕzd.
Predok je aj tak najdôležitejší, ale nie som si istý, či by nebola hlúposť meniť iba predok kvôli rozdielnemu brzdnému účinku vpred / vzadu...
Ešte má vždy u týchto aftermarket doplnkov máta predstava, ako to bude so servisom... Keď sa poondia kotúče/platničky, ako to potom zháňať, kto to tu vymení... ale asi to také strašné nebude :-| -
"-- skrytý --" 04.09.09 00:40
Hej mam tam tie AMG,ale asi ta vaha robi svoje,nasiel som aj v nemecku firmu co robi vacsie brzdy ale ceny su dost vysoke. Ja som ich teraz daval na Q7 povodne tam boli v predu 350mm a teraz 420mm ale cena 5500E+DPH a to len predok (ale to je cely paket: kotuce,platnicky,brzdice a uchyty na brzdice). Firma je MOVIT ked xces tak to checkni. -
jpor (RSKa) 28.08.09 17:00
no nemám. Som zaváhal a ked vyšla E-klasse W212, tak v AMG prestali robiť Individual Performance úpravy pre W211. A tak som sa tešil na kompozitné brzdy, do kelu... Ani neviem či nejaká firma robí pre E55 aftermarket kompozitné brzdy. Ak nie, možno pôjdem do väčších oceľových...