Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 19.09.09  21:46

« Re: Slovakiaring - 1.10. sa otvára !!!

jpor,zonixx - mrkl jsem se na stránky a vůbec nechápu jak to vyjde finančně..90 euro,ale na jak dlouho?..mimochodem to je dobrá palba když Brno na 25 min. je za 500 Kč,ale možná mi něco uniklo ;-\
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 19.09.09  17:24

zonixx - díky :yes: ..vypadá to zajímavě,pokuď tam někdo pojede rád se připojím!
  • « 00 Reagovat !

foto ZonixX

ZonixX 19.09.09  16:55

• « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 19.09.09  16:37

jpor - tak to prosím zjisti a dej info ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 19.09.09  15:00

To fakt???Ja že konečne ukážem ľuďom moju sériovú verziu pásovej Octavie a nič :-( >:-[] >:-[] Tak zoberiem normálnu teda...Potom sa stretneme spolu na dragu a v nižších otáčkach si môj >:-[] >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 19.09.09  12:33

ROBERTOO - aj ty vieš že na okruh môžeš s takmer čímkoľvek okrem pásových vozidiel... >:D

Mojito - free jazdy určo budú, ale zatiaľ neviem kedy, páč to otvorenie je len pre pozvaných. Ale LuboshGT na nejakej motorkárskej stránke (možno www.motoring.sk ) objavil, že 7. a 8.10. sú voľné jazdy - tak neviem či len pre motorky...
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 19.09.09  11:35

jpor - ...bych se tam i docela rád svezl!Budou tam nějaké free jízdy?
  • « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 19.09.09  11:18

Aspoň budeš mať fajn skúsenosť :-) Pridám sa na Octavici? 8-s >:D
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 19.09.09  01:27

však ani mne neposlal nič, len ma odchytil keď som bol zo servisu zobrať Šarkana, že mu presne idem do rany a či mám 1.10. čas - že VIP akcia otváranie Slovakiaringu... No VIP akcie bývajú plné nadutých de*bilčekov, ale ten okruh mi za to stojí >:-[] :-!
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 18.09.09  23:41

Mne predajca Peugeot nic neposlal... preco?

>:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 18.09.09  22:24

« Slovakiaring - 1.10. sa otvára !!!

Dnes som sa dozvedel super správu - 1.10. sa otvára prvý slovenský okruh pri najslovenskejšom meste na Slovensku - Dunajskej Strede - pri obci Orechová Potôň !!!
    A navyše som tam dostal pozvánku od nášho predajcu Mercedes - horím nedočkavosťou >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 07.09.09  14:25

« Re: Lotus Carlton

Fuuj .. skarede ... ale paradny vykon a myslim ze aj spotreba >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 07.09.09  13:57

« Re: Pozdrav Šarkanovi 8-)

Jj je to jak z jiný planety pro mě zvlášť po Favoritu >:D je to hodně příjemný zvykání, šak už jsem s ním prožil přes 5000 km
    ;-) :yes: Občas mám křeče v pravý noze tak bych to řekl >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 07.09.09  00:27

Lubosh: čo je to googlit ? >:D sa mi nechce už takto večer, ja som niekde vdel koľko to má a trochu som zaokrúhlil...

Kémru vrátiš, ale v prípade že predtým zaplatíš tak už vlastne požičiaš >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Novic-Porsche-team-GT-R-team-

Novic (Porsche team/GT-R team) 07.09.09  00:03

nj kazdej se nekdy splete :-) uz mi doslo ze ten co mnel 500koni to byl clanek ve starym autosport a tuning magazinu >:D >:D >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 06.09.09  22:46

Tak to je opravdu SÍLA ! ! ! :-) :yes: Stará raketa ale s dnešním výkonem, úžasný ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 06.09.09  22:33

Chlapi ved staci trochu pogooglit a je to :-)

# Top speed - +175 mph (282 km/h)
    # Peak power - 377 hp (281 kW) @ 5200 rpm
    # Acceleration - 0-60 mph (97 km/h) : 5.2 sec.
    # Peak torque - 419 lb·ft (568 N·m) @ 4200 rpm

Uctyhodne parametre, je to legenda ktora napriec Europou rozvirila diskusie o tom na co je komu rychly rodinny sedan. A BMW aj Merc boli na Opel nastvany, pretoze porusil pravidla - namiesto obmedzovaca na 250 mal 282, dokonca vraj slo aj cez 300. Neskutocne este dnes, nielen na tie casy :yes: A ked si uvedomime za jazdila bez akejkolvek elektroniky...

Jpor: ok, tak sa ozvi ked tu budes, kameru samozrejme vratim/poziciam? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Vaflicka

Vaflička 06.09.09  22:33

masakr!! Tak to M5 opravdu hodně těsně překonala ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 06.09.09  22:32

« Re: Pozdrav Šarkanovi 8-)

Zdar chlape ;-)
    Som registroval u Dadánka že si hodil nejaké fotos s BMW :yes: Tak to si prešiel do iného vesmíru z Favorita >:D
    Užívaj nový wágen a pekne si naň zvykaj...až budeš mať v ruke, budú srandy na cestách :-! a pozor na závislosti od auta ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 06.09.09  22:29

No kameru ešte tiež potrebujem na stiahnutie nahratých pások do PC. Teraz budem do 18.9. mimo republiku, takže potom to všetko spáchame...

Lotus Omega/Carlton je pekná potvora! Videl som v Top Gear šprint / pevnú míľu proti Holden Monaro VXR (motor Hemi 6,2 = 420 koní tuším). Carlton vyrazil vpred a Monaro ho dohnalo až na posledných cca 200 metroch. Clarkson hovoril, že ak si uvedomíme čas vzniku Carltonu, tak to vtedy bolo neskutočné delo. Aj teraz je stále platnou mašinou. Myslím že to má cca 390 koní...?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…