Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 19.09.09 12:33
« Re: Slovakiaring - 1.10. sa otvára !!!
ROBERTOO - aj ty vieš že na okruh môžeš s takmer čímkoľvek okrem pásových vozidiel... >:D
Mojito - free jazdy určo budú, ale zatiaľ neviem kedy, páč to otvorenie je len pre pozvaných. Ale LuboshGT na nejakej motorkárskej stránke (možno www.motoring.sk ) objavil, že 7. a 8.10. sú voľné jazdy - tak neviem či len pre motorky... -
jpor (RSKa) 19.09.09 01:27
« Re: Slovakiaring - 1.10. sa otvára !!!
však ani mne neposlal nič, len ma odchytil keď som bol zo servisu zobrať Šarkana, že mu presne idem do rany a či mám 1.10. čas - že VIP akcia otváranie Slovakiaringu... No VIP akcie bývajú plné nadutých de*bilčekov, ale ten okruh mi za to stojí >:-[] :-! -
jpor (RSKa) 18.09.09 22:24
« Slovakiaring - 1.10. sa otvára !!!
Dnes som sa dozvedel super správu - 1.10. sa otvára prvý slovenský okruh pri najslovenskejšom meste na Slovensku - Dunajskej Strede - pri obci Orechová Potôň !!!
A navyše som tam dostal pozvánku od nášho predajcu Mercedes - horím nedočkavosťou >:D >:D >:D -
LuboshGT (RS Kaa) 06.09.09 22:33
« Re: Lotus Carlton
Chlapi ved staci trochu pogooglit a je to :-)
# Top speed - +175 mph (282 km/h)
# Peak power - 377 hp (281 kW) @ 5200 rpm
# Acceleration - 0-60 mph (97 km/h) : 5.2 sec.
# Peak torque - 419 lb·ft (568 N·m) @ 4200 rpm
Uctyhodne parametre, je to legenda ktora napriec Europou rozvirila diskusie o tom na co je komu rychly rodinny sedan. A BMW aj Merc boli na Opel nastvany, pretoze porusil pravidla - namiesto obmedzovaca na 250 mal 282, dokonca vraj slo aj cez 300. Neskutocne este dnes, nielen na tie casy :yes: A ked si uvedomime za jazdila bez akejkolvek elektroniky...
Jpor: ok, tak sa ozvi ked tu budes, kameru samozrejme vratim/poziciam? :-) -
jpor (RSKa) 06.09.09 22:32
« Re: Pozdrav Šarkanovi 8-)
Zdar chlape ;-)
Som registroval u Dadánka že si hodil nejaké fotos s BMW :yes: Tak to si prešiel do iného vesmíru z Favorita >:D
Užívaj nový wágen a pekne si naň zvykaj...až budeš mať v ruke, budú srandy na cestách :-! a pozor na závislosti od auta ;-) -
jpor (RSKa) 06.09.09 22:29
« Re: Lotus Carlton
No kameru ešte tiež potrebujem na stiahnutie nahratých pások do PC. Teraz budem do 18.9. mimo republiku, takže potom to všetko spáchame...
Lotus Omega/Carlton je pekná potvora! Videl som v Top Gear šprint / pevnú míľu proti Holden Monaro VXR (motor Hemi 6,2 = 420 koní tuším). Carlton vyrazil vpred a Monaro ho dohnalo až na posledných cca 200 metroch. Clarkson hovoril, že ak si uvedomíme čas vzniku Carltonu, tak to vtedy bolo neskutočné delo. Aj teraz je stále platnou mašinou. Myslím že to má cca 390 koní...?