Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Vette

Vette 22.09.09  07:57

« Re: Slovakiaring - 1.10. sa otvára !!!

co tak skusit pozret poriadne brzdy na tvoje auto v USA. Co som pozeral, tak ten cenovy rozdiel je obrovsky. Ja mam prave na cest ejednu novu sadu, aj ked to nie je taka parada ako tie tvoje :-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 22.09.09  02:02

chlapi, práve som začal slintať na ten okruh...ale nenormálne. Tie fotky sú nádherné, zariadenie okruhu a priestory veľkorysé...idem kúpiť pretekársku prilbu, rukavice a boty. Viete niekto poradiť kde sa to dá zohnať?
    Dnes mi prišla ponuka aj na keramické/karbónové brzdy MOVIT a je to fasa:
    predné 6-piestové:
    342x34 mm / 6s3 BILLET CERAMIC 9466 EUR
    370x35 mm / 6s3 BILLET CERAMIC 10774 EUR
    380x34 mm / 6s3 BILLET CERAMIC 11412 EUR
    zadné 4-piestové:
    342x28 mm / 4m2 MONO CERAMIC 8236 EUR
    362x30 mm / 4m2b MONO CERAMIC 9294 EUR
    380x32 mm / 4m2b MONO CERAMIC 9812 EUR
    a ponúkajú zľavu 12%, takže dopredu 370 + dozadu 342 a máme to za pol milióna 8-s
    Zase ale tvrdia, že tie ich brzdy vydržia všetko možné, opotrebovávajú sa ukrutne pomaly a prežijú auto, takže pri predaji auta si ich odmontujem a prehodím na nové. Zaujímavé veci...

No a jazdenie určo 4x20 min za 50 EUR. Berieme ten termín 7.11.? Hláste sa sem, kď nás bude aspoň 3-4 tak by sme to spoločne objednali, a to čo najskôr kým je miesto...
    Dúfam že bude niečo aj dovtedy, tak 15.-20.10. by sadlo...
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 22.09.09  01:58

• « 00 Reagovat !

foto ROBERTOO

ROBERTOO 21.09.09  22:17

Vyzerá to dobre.Ešte sa podoťahujú detaily a bude to fajn.Len ma celkom dosť prekvapilo to vysokonapäťové vedenie ktoré ide ponad trať.Esteticky to tam vadí a bezpečné mi to tiež nepríde.
    A ešte...s tou Center vežou sa mohli dizajnovo viac vyhrať :no:
  • « 00 Reagovat !

foto Filip-

Filip . 21.09.09  13:58

Dufam ze tu trat neurobili tak ako vacsina slovenskych ciest ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Mojito-s-Feferonkou-RSKa-

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 21.09.09  12:44

Lubosh - 4 x 20 min za 50 €,tak bych to asi viděl :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto LuboshGT-RS-Kaa-

LuboshGT (RS Kaa) 21.09.09  12:22

Ten pri Trnave stoji.

Blizsie info k Slovakiaringu aj s krasnymi fotkami na rakuskej stranke :-)
    [odkaz]

A starsia panoramaticka fotka, dnes je uz vsetko vyasfaltovane.
    [odkaz]

Podla tychto zaberov to uz vyzera naozaj tesne pred dokoncenim a na slovenske pomery az neuveritelne velkolepo. ;-)

A este tu je velmi podrobne info k cenam a kolko sa jazdi.
    [odkaz]
    Celý deň (8 x 20 min.): 95 €
  • « 00 Reagovat !

foto Rysguf-

Rysguf. 21.09.09  00:23

A ten pri Trnave stoji? Okrem krizy, problem bol prave marketing, oni ho verejne prezentovali a starke babky z okolia na pokyn farara zacali protestovat, pretoze to je nekrestansky hriesna myslienka sa prehanat po okruhu...
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 20.09.09  23:49

myslel som tým, že primárne pôjde o moto okruh, tak sa k tomu aj majitelia budú správať, t.j. moto dostane prednosť pred autom, pri všetkom, pri akciách, prenájmoch a podobne. Čo nie je zle aspoň sa motorkári majú kde vyblbnúť a nebudú ich naše plechovky trápiť.
    Bude sit o treba omrknúť, či je kde predbiehať aká je šírka trate, v akých miestach a podobne. Pevne verím, že sa nejaký kompromis nájde a budeme si môcť zajazdiť do sýtosti.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.09.09  23:36

jpor - kdy to jedem ,,prubnout,,? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.09.09  23:34

čéče ja si myslím že to šlo urobiť lepšie a pritom sa vyhnúť ekozmrdom atd. ale asi by to nebolo ľahké. A tiež si myslím že pre to mohli mať nejaký dôvod, lebo pri takej investícii mi nejde do hlavy že by marketing TAKTO pos*rali bez príčiny, teda len z hlúposti. Ale aspoň tú webstranu ozaj mohli urobiť.

Primárne moto-okruh...má to vplyv na "zjazdnosť" autami? Sú iné zákruty alebo...?
  • « 00 Reagovat !

foto borovicka-pivo-ako-je-tu-zivo

borovička pivo ako je tu živo 20.09.09  08:35

ad marketing: vieš si predstaviť, že by do toho šli s veľkou slávou? Okrem toho, "že kríza", by ich - podľa mňa - všelijaký ekoteroristi roztrhali. Potom občania a darmožráči, čo by chceli držhubné. Je to dobré tak ako to je, len škoda (pre nás), že je to primárne moto okruh.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.09.09  01:05

jpor - tak jsem zvědav!
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.09.09  01:00

no zistím čo sa bude dať ;-)

Ja teda opatrnejšie jazdy na okruhu nehodlám provozovať, ked už tak naplno >:-[] aj ked možno mi bude šarkana ľúto...uvidíme. Doma skladujem zadné Conti SportContact2 čo boli na aute od výroby, ešte budú OK... Sa uvidí ako so slikami. Ak dokúpim zadné disky tak ich rovno nechám obuť do okruhových pneu, možno aj tie sliky.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.09.09  00:57

jpor- tak zjisti co nejvíce informací,přijel bych tam.Na sliky zatím kašlu,pirelky jsou velmi dobré i po 4 opatrnějších jízdách :yes: >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.09.09  00:50

no stačí tú ich stránku preklikať, ukázalo sa že tie konkrétne dátumy sú len pre motorkárov, budú tam mať rôzne kategórie podľa skúsenosti atd., takže pre autá bude iný dátum, zrejme zistíme na mieste.

Inak ten celý projekt Slovakiringu má príšerný marketing. Skoro nikto o tom nevedel vrátane auto-maniakov (= my), ani len teraz nemajú vlastnú webstránku, žiadne info nikde nič...ostuda. Dúfam že sa to zmení.

Pneu - sliky Toyo Proxes R888 stoja v priemere o 20% menej ako porovnateľné cestné pneu, napr. Pirelli Zero Rosso, Conti SportContact3 atd. Reálna cena na trhu by bola cca 7500 Sk s DPH, ktorá sa vráti... Okrem toho sú aj lacnejšie Proxes R1R za 7000 Sk, Proxes T1R za 5700 Sk.
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.09.09  00:21

jpor - taky bych bral nějakopu ,,plechovku,, na okruh,ale bohužel nejsou ,,rintily tintily,, ;-\ .
    7500 Sl x 4 ks,tj. cca 25 000 Kč,to je horší než jsem doufal.Odůvodnění je pouze v rychlejších časech a ušetření civilních gum :-| .Zjisti info o tom racing klubu,kde se dá koupit určitý čas a ne celej den - to by bylo o něco zajímavější :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 20.09.09  00:16

auto dostane do tela jednoznačne. Práve pretom som začal zvažovať nákup druhého = okruhového vozu.

Prerezané slicky stoja napr. od Toyo tak max. 7500 Sk za kus, to mám overené. Druhá vec je, či by som tam dal práve slicky, lebo potom získam na ne návyk a na ceste budem možno podvedome očakávať to isté od civilných Pirelliek a to sa môže vypomstiť. SLicky samozrejme skrátia časy na okruhu, ale inak...máš na to aj iný dôvod?

No myslím že ak je akcia celodenná, tak samozrejme pauzy budú... Okrem toho na onom webe sú akcie jedného racing klubu, určo bude možný aj normálny civilný režim, kde si kúpiš toľko okruhového času, koľko budeš sám chcieť a nie že celý deň alebo nič...
  • « 00 Reagovat !

Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 20.09.09  00:04

jpor - dost dobře si nedokážu představit jezdit po okruhu 3-4 hod.,to dostane kára docela dost zabrat....starý gumy bych na okruh rozhodně nebral a pokud bych měnil gumy tak jedině za prořezaný sliky a ty stojí prý 20 000 Kč.
    Cena je to dobrá ale to chce jezdit tak 1/2 hoďky pauza atd.,dýl jak 1,5 - 2 hod. bych asi nejel,nicméně chce to vidět a zkusit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto jpor-RSKa-

jpor (RSKa) 19.09.09  23:55

no ja som to pochopil tak, že tých 95 EUR je na celý deň, ak platíš do konca septembra, platba neskôr znamená 115 EUR na celý deň. Ak je viac ako pol dňa zlé počasie, vrátia ti 20 EUR.
    Takže je to celodenná permanentka za 95 / 115 EUR. To prejazdíš v Brne za 2 resp. 2,5 hodiny. To je dosť výhodná ponuka, ak si už nájdeš na to celý deň, určo budeš lietať po okruhu viac ako 2,5 hodiny.

Pokiaľ bude dobrá skúsenosť 1.10. tak sa na 1 deň rád pripojím aj 7. alebo 8.10.

Druhá vec je čo s pneumatikami? Mám doma 2 predné disky "navyše" tak by to chcelo asi dokúpiť aj tie zadné a pekne na všetky obuť gumy čo už budú na odstrel, páč na okruhu im asi dám pekne do tela a tie civilné by som rád zachoval v dobrom stave.
    Ako to robíte s pneu na okruhu? Prezúvate?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…