Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
jpor (RSKa) 01.10.09 00:16
« Re: Slovakiaring - update
No treba mrknúť diskusiu pár príspevkov dozadu.
Inak som sa dnes dozvedel, že Maxcars organizuje 18.10. (nedeľa) Racing Day už na Slovakiaringu. Celodenný kurz okruhového jazdenia za 120 EUR - práve som sa prihlásil na [odkaz] kde sa môžte všetci objednať. Tak do toho! Nech sa tam stretneme ;-) -
jpor (RSKa) 29.09.09 20:53
« Slovakiaring - update
tak podľa dnešných správ sa SK-ring presúva, resp. sa množina pozvaných záujemcov rozdelí na malé skupinky, ktoré budú jazdiť postupne od 2.10 do 7.11. Mercedes ako hlavný sponzor tam má prednosť tak aby nebola na dráhe tlačenica a bolo dosť času si to užiť aj nechať si poradiť od inštruktorov...
A je v tom aj trochu bordel údajne, ehm...škoda, som sa tešil. Ale aj dobre, lebo mám nabitý program. -
jpor (RSKa) 27.09.09 01:01
« Re: Slovakiaring - 1.10. sa otvára !!!
Rysguf - tak ty si jeden z tých udavačov čo bonzujú na Topky ?!! >:D >:D >:D
No som ja zvedavý čo vypátrajú...že sa niečo divné postavilo pri Potôni, ešte k tomu Orechovej >:-[]
Keby aspoň vypátrali majiteľov a ich plány s okruhom, to by bolo fajn :-! Potom nás informuj pls... -
jpor (RSKa) 25.09.09 23:12
« Re: vŕzganie od prednej nápravy
Radku, dík za tip!!! Takýto postup by ma vôbec nenapadol ;-) Ak nepomôže dnešný zákrok v servise, skúsim toto!
Dnes mi dali auto v servise a nevŕzga...zatiaľ! A vraj podvihli o pár milimetrov nejaký hrubý plech ktorý je NAD nápravnicou či čo to...podľa nich išiel zvuk odtiaľ a nejako sa to trelo o niečo.
No bodaj by už s tým bol pokoj... -
- Radek - 25.09.09 09:24
« Re: vŕzganie od prednej nápravy
Ahoj, když jsem míval podobné problémy s W203 a nedařilo se to odhalit ani na zvedáku páčením montpákou za ramena,čepy, stabilizátor - jeho vodící tyčky apod. Tak jsem zajel normálně na STK, poprosil jsem technika že mám takový a takový problém, jestli bychom nemohli zajet na tu pneumatickou stolici co tam mají na odhalování vůle na nápravách a jejich uložení. Za 10 minut jsem odjížděl s tím, že pravé spodní rameno není v nejlepší kondici. Vyměnil jsem jej a preventivně i gumy uložení stabilizátoru a bylo po vrzání. Tak třeba Ti má zkušenost aspoň trochu pomůže ;-) -
jpor (RSKa) 25.09.09 01:23
« vŕzganie od prednej nápravy
ma se*rie už nejaký čas. Ked stojím na mieste a točím volantom, vŕzga ako trojsťažník (teda skoro).
Konečne som to začal riešiť v BA, kde bez rečí vymenili horné rameno, lebo vraj to už na pár Éčkach robili a je to vrzganie nejakého čapu či čo. Nepomohlo.
Kamoš riso73 hovoril, že to pozná a treba zistiť ktorý čap to robí, je ich tam viac takých.
Keďže som sa nechcel s tým furt trepať do BA, tak som pokračoval v NR. Bol som na dovolenke, tak reku nech sa s tým hrajú kým som preč. No houby...mechanik sa v tom bol previezť, nič nepočul a tak s a na to vys*ral. Nadarmo som podrobne opisoval pri odovzdávaní auta, ako a kde to robí, prijímaciemu technikovi to ukazoval, nula bodov...ked nenašiel načo by mi volali že ako to majú odhaliť...kokod jeden, teraz behám s autom do servisu pomaly každý deň, lebo raz to pozreli na stolici a našli kamienky medzi nápravnicou a krycím plechom. To muselo byť ono. Houby, na hodinu to vrzgalo o polovicu menej, potom zase ako predtým.
Teraz je AMG zase v servise a skúmajú kde by to čo mohlo byť, že či to auto nerobí len ked je zahriate... Načo je im vyjadrenie z BA, že to poznajú a už to riešili... 8-s
Záruka je do 1.novembra a ak to dovtedy nestihneme, tak budem vrzgať alebo to budem platiť.
Asi s tým pôjdem do BA, lebo títo naši...mali by ísť orať alebo rúbať drevo...servis luxusných a zložitých áut im moc nejde.
Viete mi niekto poradiť, čo sa s tým dá robiť okrem skúšania a postupnej výmeny všetkých ramien/čapov, ktoré tam sú? Resp. ako odhaliť ten pravý Zdroj vrzgania? -
jpor (RSKa) 23.09.09 23:09
Brno v pohode ale tam sú jazdy až navečer...aj to by som prežil, ale musím vedieť dátum vopred aspoň týždeň. Vieme už kedy?
Inak je fakt že 1.11. už aj ja prezúvam na zimné za normálnych okolností, teda ak nie je teplá jeseň... -
LuboshGT (RS Kaa) 23.09.09 18:10
Mam pocit, ze ten 7.11. bude prvy volny termin pre auta tento rok. Rad by som siel, ale to uz budem na zimakoch a tie tam drat nepojdem...
Jazdit najskor na jar, aj v Brne. Dufam, ze sa do Brna vyberies s nami, jpor ;-) -
jpor (RSKa) 23.09.09 00:41
skdd: autotechna vyzerá gut, rukavice, boty a helmu tam majú, ostatné zatiaľ asi netreba. Dík za tip!
No ten rallyebazar je trochu iná vec, zaujímavých áut je tam pomenej...ale niečo sa nájde. No zatiaľ...uvidíme ako sa mi zapáči to okruhovanie. Ak áno, niečo spáchame >:-[] -
jpor (RSKa) 23.09.09 00:07
No práve, tiež by som rád stihol ešte v rámci oktobra = 10/2009.
Prosím žiadne predpovede typu sneh zima mráz, páč sa rozbieha stavba baráku a potrebujem teplú zimu!!!
Treba nájsť nejaký ten auto-moto-klub, ktorý to tam organizuje, páč zatiaľ to vyzerá, že ten Slovakiaring si svoje vlastné dni nerobí...
Inak som sa dnes dozvedel, že na tom otváraní Slovakiaringu bude asi aj McLaren - Mercedes SLR na jazdenie, spolu s profi inštruktormi. Tak to by som bral >:-[] a beriem aj kameru! -
jpor (RSKa) 23.09.09 00:04
Vette: hodíš nejaké linky na US stránky s brzdami? Cenový rozdiel veľký, to je mi jasné, zatiaľ som nejako nepátral, akurát kolega mi sem hodil link na MOVIT pred časom, tak som sondoval čo a ako...
Keby to bolo za polovicu alebo enej, nebudem protestovať >:D :-)
Link treba skladat, je to
[odkaz] a za lomitko si doplnit Bericht erste Testfahrt.pdf