Mercedes-Benz E (jpor (RSKa))
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
borovička pivo ako je tu živo 15.10.09 14:06
« Re: Slovakiaring - update
Slovakiaring je k dispozícii každému z Vás dňa 19.10.2009 9.00 - 11.00 hod a 21.10.2009 9.00 hod. - 11.00 hod a 14.00 - 18:00 hod.
Čo potrebujete?
- príď svojim autom, ktoré je vo vyhovujúcom technickom stave
- prines si prilbu (zapožičanie prilby je 10, - Euro / deň)
Ceny voľných jázd 2009:
auto/deň/400,- Eur
Voľná jazda/30 min/50,- Eur
Všetky ceny sú vrátane DPH -
jpor (RSKa) 14.10.09 01:17
« Re: sarkan space cruiser
kurz bude na jar tiež, to je isté. Maxcars robia Racing Day viackrát do roka.
Hrubý asphalte >:-[] bude podľa mňa hrubý stále, alebo aspoň veľmi dlho ešte... počasie...no kašlať na počasie. Bude trochu zima, aspoň sa tak nezoderú pneu...
Vážne rozmýšľam, že obujem pôvodné zadné pneu Conti, čo boli od výroby. -
jpor (RSKa) 11.10.09 02:14
Mojito: len pekne poď, bude prča...nemusíš chodiť úplne naplno, môžeš trochu tie pneu pošetriť. Ale tiež by som bol radšej, keby bol asfalt hladký = jazda naplno a pneu OK. Brzdy je už iné kafe... Asi naozaj nastal čas na keramické brzdy a sadu diskov s okruhovými pneu, určenými k zodratiu.
Alebo extra kchár na okruh...uvidíme ako sa mi to zapáči, myslím okruhové jazdenie. Garage už sa začala stavať... >:-[] :-! -
jpor (RSKa) 11.10.09 01:16
No to je easy:
pozri si www.autotechna.sk
Majú peknú predajňu vo Zvolene, hneď vedľa Mercedesu. Zbehneš z diaľnice Žiar - Bystrica pri Strážach a si tam.
Mohol som ich vyskúšať bez problémov. Stáli 54,37 eur.
Takisto som si vyskúšal aj prilbu a topánky. Na sklade mali jzadecké rukavice (teda nie pre mechanika) iba tento model v čiernej, modrej a červenej. Vsadil som na čiernu.
Prilby boli skladom iba 2 biele XL (pre obvod hlavy 62 cm, resp. 61-63 cm) a ja mám držku 60 cm - teda na L. No ale prilba mi držala dobre, trochu tlačí na lícach a hlava máááličko voľná, ale vraj ide o to, aby prilba neskákala na hlave. No ja som hlavou trepal na všetky strany a prilba sa pohla tak o 1cm a vždy sa vrátila naspäť, tak som to zobral. L size by mi zvierala celú hlavu asi... Cena 332 eur.
Topánky čierne, nad členky, príjemné. 163 eur.
Všetko značka OMP, schválené FIA - iné skladom nebolo, tak čo... -
jpor (RSKa) 09.10.09 00:29
>:D >:D >:D
mieridlá využívam často :-! len som zatiaľ v manuále nenašiel, kde sa to nabíja ostrými ;-\
Možno to Brabus vie napraviť >:-[] nejakým 30mm rotačným kanónom... >:-[]
Máš pravdu aj v tom, že to má aj funkciu "space moving" - posúvanie vesmíru. Je zabudovaná v celom aute... -
Bender B. Rodriguez 08.10.09 18:23
« sarkan space cruiser
that's more like it. toto vesmirne plavidlo, aj ked bez vertikalnej aktivity je nejak uber nad ostatnymi. benderovi pripada ako chladny nehybny kus ocele, okolo ktoreho sa posuva vesmir. a ked nevzlietava ku hviezdam, tak aspon mieritko na mutantov ma na prove. -
jpor (RSKa) 08.10.09 00:21
« Re: Slovakiaring test
Myslím že sa musíš objednať dopredu, lebo toto nie sú klasické jazdy pre verejnosť. To je normálne organizovaný kurz. Pošlem ti pdf do mailu a tiež kontakt na organizátora. Tam sa môžeš prípadne spýtať.
Pozeral som teraz na webe, už je tam iba 11 miest voľných. Ked som objednával ja, bolo ešte 60. Tak by som neváhal. Podľa mňa to za to stojí, hlavne ked máte v Brne okruh tak to aj využijete ;-) -
jpor (RSKa) 02.10.09 00:06
« Re: Slovakiaring test
už funguje aj web strana www.slovakiaring.sk
Zatiaľ som na nej nenašiel termíny pre voľné jazdy pre verejnosť, tak som poslal mail Salesmanagerovi SKringu. na webe s nimi rátajú.
Ale vyzerá to tak že okruh je kur*evsky rýchly. Bude radosť pre brzdy :-|
škoda že už máme za dverami zimu... No nevadí, bude aj jar a leto časom...