Řidičák na zkoušku
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
mysak2 13.03.08 17:49
« Omezení výkonu??
Já osobně si nemyslím že by něco řešilo omezení vykonu. Podívejte se třeba na to co se nedavno stalo u Veselí nad Lužnicí. Fabia která má nějakejch 50kw se čelně střetla s kamionem. Výsledek2 mrtví a 1 těžce raněnej bojující o život. osobně si myslím že problém je v tom že mladý řidič kterému ještě ani neoschnul řidičák a nemá žádné zkušenosti sedne do auta v kterém nikdy před tím nejel (a je šumák jestli má 50kw nebo 150kw)a jede s ním na hranici možností jak kdyby s ním jezdil bůhvíkolik let a měl ho perfektně v ruce. Předjíždí na horizontu , před nepřehlednou zatáčkou, když proti jede auto a spoléha na to, že se ostatní uhnou..... Mě je pouze 26 ale od svých 18 let jsem najezdil cca 350 000km a když sednu do auta v kterém jsem nikdy před tím nejel si ho npřed nějakou dobu oťukávám abych poznal co si k němu můžu a nemůžu dovolit.
Prostě a jednoduše si myslím že to ani není o tom s čím se jezdí ale spíše o tom jak -
"-- skrytý --" 11.03.08 22:22
« Re: Re: Řidičák na zkoušku
To není moc dobré, co když bude potřebovat někam jet a jediná možnost bude nějaké rodinné silné auto rodičů... ;-\ Když se nad tím člověk pořádně zamyslí, tak zjístí, že se do toho zamotá a už by se hledaly vyjímky a okliky, jak obejít zákon a bylo by to ho*no platne :-O -
"-- skrytý --" 11.03.08 20:28
« Řidičák na zkoušku
Co si myslíte o řidičáku na zkoušku? Podle mě je dobrá věc, kdyby mladí měli dostávat těžší tresty, ale zas je kravina, aby mohli jezdit jen s přítomností zkušeného řidiče. To se to nikdy nenaučí, protože s nimi nikdo nebude chtit jezdit... Nevím nevím.... Co vy? ;-)
Já myslím že by asi pomohlo kdyby na silnicích a ulicích byla vidět policie.Ale né schovaný ve křový s radarem ,ale pěkně aby byly vidět a to se pak každej trochu krotí.Ale jinak je to celkem neřešitelnej problém. ;-)