Mazda CX-7
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > MAZDA
-
skejpa 22.01.08 17:07
« vyplati se ?
zajimalo by me jestli se vyplati mazda CX-7 v porovnani s nejakym jinym SUV v dieselu. myslim ze na ni najedem za dobu co ji budem mit tak max 160k km ale to je stejne hodne kdyz pocitam ze si vezme takovych 14l/100km (prumerne)... a kdyz se na to slapne tak asi 18 ? jaky by to byl rozdil napriklad proti BMW X3 3.0d... ? -
"-- skrytý --" 22.01.08 14:25
« Re: CX-7 - US import
cus cus tak ja uz ji doma mam, jezdil jsem i s americankou.... pocitove je cx7 pro evropu opravdu tvrdsi a pevnejsi. jinak predni kotouce jsou vetsi, podle me bude jina charakteristika tlumeni + stabilizace. kosmeticke rozdily jsou na prednim narazniku, napr. pozice obrysovek, blinkru (prednich).. bocni blikace jsou shodne (jak u vsa tak v evrope v bocnim zrcatku). Taky jsem si myslel, ze budou stejny, ale nejsou... proto jsem cekal jinak bych si ji privezl z usa. Mel jsem Mazdu6 z USA a je fakt ze v drobnostech, ale byla jina nez uplne stejny model 5door HB 2.3 z evropy. -
"-- skrytý --" 13.01.08 19:36
« Re: CX-7 - US import
EU verze ma jiny brdy, zadni napravu, odhlucneni podvozku, bocni blinkry a predni naraznik. Nevim co ti na tom pripada neuveritelneho, v USA se jezdi jinak nez v EU, kde se musi optimalizovat na DE dalnice. Bohuzel kvalitu jeste nemuzu posoudit, neb doma bude az v breznu. -
super7 10.01.08 06:48
« CX-7 - US import
tak doma ji nemám, má ji soused o patro níž, který jí už týden školí v garáži, aby se nezamazala :-) mě by zajímalo, jestli je opravdu nějaký technický rozdíl v evropské a americké verzi (kromě obligátního automatu a místa na SPZ) - ty řeči o horším podvozku či brzdách se mi zdají jako anti-marketing ze strany evropských prodejců.