Výměna přední mlhovky -Mondeo 2006
všechny z 5
"-- skrytý --" 13.10.07 15:07
« Re: Výměna přední mlhovky-Mondeo 2006
Já mám modelovou řadu 2004 , kde se začaly používat velké hranaté mlhovky, tak že si myslím že demontáž bude stejná u modelu 2006.
Zespodu pod mlhovkou v krytu pod nárazníkem je oválná dírka, do této dírky strčit šroubovák (už si nepamatuji jestli křížový nebo torx, spíš ten torx) , najít šroubek který je utopený v nárazníku a trochu povolit. Potom jde mlhovka pomoci lehkého páčení vystrčit z nárazníku. Pokud je rozbitá tak nejlepší koupit novou a na ní zjistit kde přesně je povolovací šroubek a za co drží v nárazníku.
Když jsem to já dělal poprvé tak jsem s toho měl šok , totiž když auto stojí normálně na zemi tak jsem pod ten nárazník nedostal šroubovák , ani hlavu abych se podívat jak to tam vypadá. Nejlepší je výměna někde na zvedáku nebo si předek přizvednout.Až zjistíš jak to funguje tok potom je to brnkačka. :-!
všechny z 5
Během měsíce mi ptasklo na ní sklo i když jsem s tím jel minimálně protože jsem marodil. Je to normální? Co si o tom myslíte?? No na reklamaci to asi nebude. Jinak je auto v garáži. >:D