New Fiat Bravo!
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
-
"-- skrytý --" 13.10.07 16:44
« Re: Re: bravo podobne gp? asi nie
Musím se zastat spolehlivosti Stila. Měl jsem jako služební auto dobře vybavený MW 1.9 JTD a za dva a čtvrt roku jsem s ním najezdil téměř 100.000 km s minimálními problémy. Přitom žádný "důchodcovský" styl - buď jsem většinou spěchal nebo jel dost naložený. Ono ale u všech aut a - alespoň podle mě - u italských obzvláště, platí, že Ti vracejí, jak se k nim chováš. Dříve jsem měl 1. generaci Astry, o níž se tvrdí, jak je hrozně poruchová, a rovněž zhruba 100.000 km bez problémů. Auto je prostě skoro živé. -
Tommy100 24.07.07 22:53
« Re: nove Bravo
Jasně, je to tak...ale nedávno mě seřvali, že pravidla musí platit pro všechny a zatrhli mi soukromé jízdy, takže teď jezdím služebákem jen po okolí a když mám cestu 8-s
Jinak jsem měl předtím pět let felicii a stačila mi ;-\
Já nemám přidělený služební vůz, ale nejčastěji jezdím tak aby se to ztratilo, takže fabia HTP, Seat inca, a vyjímečně superb 2.8 :-) -
stanleyyy 23.07.07 09:14
« Re: test
Chvala bohu, ze som si auto objednal do vyroby. To musi pekne vyzerat, ked kde-kto jazdi 180 na testovacom aute, ktore je v zabehu... Ja slepo ziadnej novinke neverim, ziadne auto na trhu nie je dokonale a s tym,, ze sa moze vyskytnut nejaky problem, pocitam. Auto si kupujem aj kvoli radosti z jazdy a ten je umocneny faktom, ze skumam "pole neorane". Zatial po 5 dnoch a 960 km v pohode. A kvalitou spracovania a materialov na mile od GP vzdialene.