New Fiat Bravo!
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
"-- skrytý --" 14.03.08 11:43
« Re: skusenost so spotrebou
Záleží na tom Marsel jaké máž pneu. Já mám Bridgestone a zimní Michelin. Zimní užívám 195/65/15 a letní seriové 205/55/16. Micheliny mají citelně menší odpor, Brigestony jsou hlučnější, těžší a mají citelně větší odpor. Spotřebu městskou po Praze mám na 1,9 JTD 120 k. 6,9 - 7,1 litru. Každopádně vím že až Bridgestony sjedu tak jiné asi nebudou přesto že na mokru se jeví velmi dobře a na suchu jsou k neutržení. Na suchu to však umí kdejaká galuska. Hlučnost je ale značná. -
"-- skrytý --" 02.03.08 20:23
« skusenost so spotrebou
nazdar bravaci ma niekto skusenost s prejdenim zo zimnych pneu. na letne ohladom spotreby, mal som zimne 205/55/16 spotreba na 40km jazdu 6.4 l a teraz na letných 225/45/17 na tu istu trasu 7.2 l ma niekto podobnu skusenost ci je to v niecom inom ? dakujem -
gtv6 03.01.08 22:29
« Re: Bravooo!!!
120k má smysl ve chvíli pokud kupuješ auto pro rodinu, protože pokud budeš jezdit většinou sám tak ti atmosférická verze bude stačit, samozřejmně pokud jezdíš defenzivně a v rámci pravidel silničního provozu a roční kilometrový projezd nebude vysoký kup si atmosféru. Cena je 430 oproti 400, pokud bych si koupil pro sebe tak by mi to stačilo, ale pokud povezu ženu a dítě, chci mít pod pedálem víc. Osobní zkušenost s Imofou mám velmi dobrou, jsou tam lidé znalí a mají přehled, pokud budeš dělat velký dusno ( tzn. hrát hru zamilovaného zákazníka do brava a půjdeš za nimi párkrát na návštěvu) tak je určitrě ještě o několik procent srazíš dolů. Jinak Imofa má nejbližší vztahy s importérem. -
scooter_x (AlkoholixXx) 03.01.08 19:21
« Re: Re: Bravooo!!!
120k v Dynamicu by byla jasná volba i pro mě, ale hraje u mě roli cenová hranice, tak uvidím. Proto se ptám jestli to má smysl investovat nebo jak se to vlastně má :-) Máš nějaký osobní zkušenosti s Imofou? Přístup, ochota, nabídka, cena,...? Já nemám s žádným FIATprodejcem, tak zjišťuju ;-) -
gtv6 02.01.08 22:28
« Re: Bravooo!!!
Přemýšel jsem stejně, ale došel jsem k názoru, že mám auto pro rodinu a bát se předjet tatru na okresce nemám za potřebí, kupuju 120, je to turbína a ten výkon bude určitě stačit. Rozdíl v ceně je 25 tisíc, což v tom množství peněz za celý auto je minimální a rozdíl ve výkonu je markantní. 120 HP dynamic je jasná volba :-). Jako prodejce preferuju Imofu. -
scooter_x (AlkoholixXx) 01.01.08 20:39
« Bravooo!!!
Zdravím všechny. Taky by mě zajímalo, jak je to s motorem, jestli 1.4 16V není na tohle auto příliš slabá. Přemýšlím mezi 90k a 120k, tak jestli někdo vyzkoušel obojí, jestli mi může k tomu něco poradit. Druhá věc, která mě zajímá, jaké máte zkušenosti s různými prodejci FIAT, hlavně Praha a Střední čechy! Který byl ochotný, vyšel vstříc nebo naopak kterého fakt nebrat... Díky moc! -
"-- skrytý --" 13.10.07 16:44
« Re: Re: bravo podobne gp? asi nie
Musím se zastat spolehlivosti Stila. Měl jsem jako služební auto dobře vybavený MW 1.9 JTD a za dva a čtvrt roku jsem s ním najezdil téměř 100.000 km s minimálními problémy. Přitom žádný "důchodcovský" styl - buď jsem většinou spěchal nebo jel dost naložený. Ono ale u všech aut a - alespoň podle mě - u italských obzvláště, platí, že Ti vracejí, jak se k nim chováš. Dříve jsem měl 1. generaci Astry, o níž se tvrdí, jak je hrozně poruchová, a rovněž zhruba 100.000 km bez problémů. Auto je prostě skoro živé.