New Fiat Bravo!
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
gtv6 14.06.09 14:20
« Re: spotřeba?
Tak mám za sebou dovolenou v itálii, auto naložený po strop a "rakev" na střeše, 4 lidi v autě. Spotřeba 7,4 klima tam i zpět, rychlost v rámci limitů. Do kopců někdy musela i 4°, ale brzda jsem rozhodně nebyl. Před cestou jsem se dost bál, že to bude s 1.4 v dietě utrpení. -
"-- skrytý --" 24.05.09 16:28
« tlmic v haji
nazdar Bravaci, mam bomba spravu mam bravo 1,5roka najazdene 24000 km, a predny tlmic v haji, jednoducho vytiekol, ziadna jama z nicoho nic, a Fiat nato ze tlmic ako reklamaciu uznaju do 10 000 - 15 000 km ako vyrobnu chybu ale asi po 24000 km sa opotrebuje alebo ako si to mam vysvetlit, ma niekto podobnu skusenost? -
novyclovek 02.07.08 23:03
« Koupě v D
Zdravím uvažuji o koupi mého 1.auta při hledání různých ojetin jak v CZ tak v D jsem se podíval i po nových a na netu jsem objevil prodejce aut v D který nabízí bravo 1,4 t-jet 150 sport za nějakých cca 17000 Euro a GP za 1,4 t-jet 120 sport za cca 14000. Oba fiaty se mi docela líbí a navíc cena se zdá hodně slušná. Nevíte jak je to se záručním servisem Fiat při koupi v zahraničí? Mají nějakou Euro záruku nebo něco? Díky -
"-- skrytý --" 12.05.08 18:01
« problem s radiom
poradte prosim, kupil som si subwoofer a zosilnovac a po zapojeni na original radio cez vystup na zosik, to proste nejde, cez ine radio zostava ide, chyba je v radiu ako keby ten vystup nebol funkcny alebo nebol zapojeny neviem ako nato, poradi dakto,
Cez zadne repro to stahovat nechcem to uz nen i ono, a dodavam ze ty amateri s Fiatu mi poradit nevedia