Začínající web o Alfě Romeo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Alfa Romeo
-
"-- skrytý --" 03.12.07 14:48
« Alfa Romeo 156
..Alfa Romeo 156
Představení nové Alfy 156 znamenalo pro automobilku klíčový moment. Bylo vyvrcholením vývojového procesu, který měl zahájit obrodu automobilky jak po stránce prodejnosti, tak po stránce prestiže. Oficiálně se tak stalo 9. října roku 1997 na frankfurtské Motor Show. Před tímto autosalonem nikdo netušil, že Alfa stvořila novou automobilovou „star“, která jen v prvních měsících po svém představení přinesla Alfě přes 70 000 závazných objednávek a dominovala téměř všem odborným testům i čtenářským anketám na sklonku 90. let. Proč byla ve své době Alfa 156 tak úspěšná? Byla a je velmi originálním vozidlem. Její popis se nutně soustředí do samostatných celků, které dohromady skvěle fungovaly. Pojďme se na ně podívat..
[odkaz] -
"-- skrytý --" 07.10.07 06:58
« Alfa si dělá co chce!!!
:'-( No přátelé mám problém,a nevěřím že jsem to s alfou zažil sám ?? mám 156 rv 99 v perfekt stavu nebouraná, po 1 maj, a začalo to takhle,, ráno bez problému nastartuji, jedu 60km, vypnu motor, když se pokusím nastartovat ihned po vypnutí lze po sobě nastartovat bez problémů kolikrát chci.
Problem však nastává v momentu kdy alfičku nechám odpočinout tak 15 minut, to už můžu startovat jak chci a nechytne kdybych klečel na kolenou ;-\ jo když ji zase dopřeji odpočínek tak 45-60 minut zase nastartuji a mohu jezdit :-) prosím nemá někdo radu co to je??? -
"-- skrytý --" 24.05.07 10:13
« Jen pro skutečné Cuore Sportivo...
Pro ty, kteří ještě náš web nenavštívili. Jsme nekomerční web, který se časem bude snažit mapovat celou historii od prvních modelů až po nejnovější modely a studie této charismatické,fenomenální a slavné značky se sportovním duchem.Tak se přijďte prosím podívat a pokud web budete chtít pochvalit, nebo nedej Bože zkritizovat ,tak můžete jít na naše fórum a tak se rozepsat dle libosti. Tak vítejte u nas na webu [odkaz] !! ;-)