Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
Chemlon 04.05.07 19:49
« Hodnoceni
Děkuji Všem co hodnotí moje přibližovadlo. Pokud máte dotaz rád zodpovim. Jinak jsem rád pokud hodnotíte systémem recenze + fotky a nikoli hodnotit auto ... protoze i me je jasne ze porsche nebo lambo je tak o milion bodu hezci ... Ale o tom si myslim ze hodnoceni neni. -
"-- skrytý --" 04.05.07 17:44
« Re: 10 bodov
Nejak mi to nehodilo text, takze znova :).
Je to skvele auto. Vyborna kombinacia lasky a rozumu. V tejto kategorii by som ani ja ine nevolil. Krasa! Podla mna je aj ovela viac dotiahnute ako jeho "bratia" Peugeot a Citroen. Jediny moj subjektivny nedostatok na tomto aute je farba, striebornu moc nemusim... Inak moooc dobry vyber, Gratulujem k novemu prirastku ;-) -
neregistrovaný: "Alessio" [217.11.241.XXX] 04.05.07 17:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doba je taková.
Nic proti němu, jen by mohl říct více než tři věty za minutu, pak si odskočit, pak žertovat pět minut s dívkou s výstřihem v první lavici, pak totálně opustit myšlenku, dostat se k problematice komunikace mezi ním a jeho maďarskými kolegy, pak se pokoušet pět minut promítnout prezentaci v power-pointu, po neśpěchu s technikou se vydat pět minut hledat po fakultě píšící fix, pak namalovat jeden triviální obrázek na tabuli, dodat, že je to stejně k ničemu, ať si to radši nekreslíme, sednout si, zamyslet se kde že to skončil s výkladem a navázat na své humorné vyprávění o jakýchsi kantorských družbách s maďarskými kolegy...na závěr se podívá, kolik je hodin, lekne se a shrne celou přednášku do deseti vět, které stejně řekl na minulé přednášce a s pocitem dobře odvedené práce nás vyhodí z učebny >:D >:D >:D >:D -
"-- skrytý --" 04.05.07 16:22
« Re: Re: Re: Tentokrat
Je to tak, Karel kníže Schwarzenberg je velký člověk. Nicméně Tvými příspěvky v dnešní diskuzi dokazuješ, že není sám, formulovat rozdíl mezi elita a úspěšný s takovou grácií si zaslouží pochvalu. Tendencí první skupiny je měřit úspěch penězi, auty atd., přitom si neuvědomý, že ta lúza a neúspěšný ubožák v Renaultu 19, Felicii nebo staré Bravě, kterému zrovna nedali přednost, je možná taky profesorem na univerzitě a největší kapacitou oboru, kterému zasvětil celý život. Takový člověk je onou skrytou elitou národa a zaslouží si úctu. :yes: -
Kolík80 04.05.07 16:01
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lol
Ne, tim jsem myslel, ze jsem dostal jeste o neco vetsi slevu, nez by jste dostali vy v zari... ;-) Ja si ho objednaval v pulce brazna, ale behem cekani na auto jsme to menili na jine volne, ktere tu bylo driv ;-). Mam tam zamek razeni... Tusim defendlock. Jeste premyslim, o alarmu, ale ono to sem tam prinese vic starosti, nez uzitku, tak nevim...