Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto GuitarsHero

GuitarsHero 15.05.07  11:01

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10b

Chlapce, ty si extremista! A KAZDY extrem je ZLY!!! Zmen si nick na James Bond!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.07  10:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Já chci zrušit Lancera

Zatimco ty jsi sprostacek, co by zaslouzil pres hubu. Ten Lancer se tady objevuje uz nekolik let a vahu tady ma. Pod diskusema mam daleko vic prispevku nez ty, ty nulo. A 1650 prispevku v Moje.auto pouze znamena, ze si myslis, ze tvuj RR je nekrasnejsi ze vsech a vsichni te tady za to asi budeme obdivovat. Ale pochop, jsou lide s jinym nazorem a vkusem (novinka, ze?). A kdyz si teda umis otevrit muj profil, tak je zajimavy, ze si myslis, ze mam v hlave jen jedno auto. Svihaku trapny, vsem tady davas na jevo, ze mas nejakej mindrak a musis si ho lecit - velky auta, velky kola a velky kecy o tom, jak ses uplne nejlepsi a ostatni jsou blbci, protoze ti nedali 10 bodu... :no: :no:
  • 00 Reagovat !

foto EricCartman

EricCartman 15.05.07  10:13

« Re: Re: Re: NA PRODEJ !!!!

Prozradíš, co to bude za hračku? >:-[] Bude to mít hvězdu? :-) :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.07  10:03

« Re: Re: Re: Pekne auto slaba recenzia

Sorry to som bol ja len som sa zabudol prihlasit....
  • 00 Reagovat !

foto

"anonym" [192.138.116.XXX] 15.05.07  10:02

« Re: Re: Pekne auto slaba recenzia

Papier a internet znesie všetko ale....ak je to tak, gratulujem ;-)
    Ak tak skus tu recenziu viac rozvinut :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "S-type" [136.173.62.XXX] 15.05.07  09:46

« Re: Re: Pekne auto slaba recenzia

Zdravim Marko. "Ropa patri do traktora?" Asi si myslel naftu nie?
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.05.07  08:28

« Re: Re: Re: hodnotenie

Nabídku s radostí přijímám! Má to ještě čas, ale někdy se tam určitě setkáme! ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.07  08:26

« Re: Re: Re: Re: sneh ???

To víš že bude [odkaz] :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 15.05.07  08:21

« Re: Re: Re: Re: Já chci zrušit Lancera

Objeví se tady nějakej Lancer, a bude doporučovat aby mě ostatní ignorovali? Chlapče, vůbec nevíš co meleš, stačí kliknout na tvůj nick, a hned vidím, že tady máš celkem 276 příspěvků. Můj nick má nějakej význam, ale tobě to vysvětlovat nebudu, to vysvětluju jinde. Nemáš tady auto, nemůžeš rozhodovat, jak to tady bude vypadat. Jsi jen prosťáček, co by zasloužil na holou... >:D >:D >:D >:D Prostě mě už n.e.s.e.r!
  • 00 Reagovat !

foto Sranki

Sranki 15.05.07  07:33

« Re: p3

Mozem potvrdit tieto spotreby. Pri normalnej jazde mimo mesta a plynulej jazde cez obce nie je problem spotreba 5l na 100km. V meste je to horsie a blizi sa k ten deklarovanej spotrebe podla vyrobcu, ale je to velmi individualne a zalezi kolko stojite na krizovatke.
    Vzdy som hovoril, ze tento motor je pre Fabiu idealny a kto s nou nevie jazdit s rozumnou spotrebou tak tak nebude vediet jazdit so ziadnym autom - tzv. digitalny ludia, ktory poznaju len dva stavy brzda-plyn, 0-1 ;-)
  • 00 Reagovat !

foto cja

cja 15.05.07  07:29

« Re: 12V - nosiče na kola

Zase to tam skočilo dvakrát - sláva tomuto novému foru ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Sranki

Sranki 15.05.07  07:21

« Re: Prosim o radu

Tusim raz testovali v autosalone na Prime rusky UAZ z obrovskymi balonovymi pneu. Je to skor urcene na zdolavanie bahniteho terenu ale v snehu by to malo mat tiez vasiu priechodnost. Skus pohladat tam (mozno to bolo Auto-Moto-Revue na CT).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.07  06:43

« Re: Re: Re: Já chci zrušit šviháka

Zatimco ty mas podle nicku v palici asi co? >:D >:D >:D Pouze jedno veliky nic a sebe... Takze vlastne nic >:D . Diskusi jsem cetl celou a zavery si muzu delat kdy chci. Ano, nemam tu auto, ale jsem rad, ze sis dal tu praci a zjistil si to. Ale doufam, ze se mi tim nesnazis rict, ze sem nepatrim... Ja sem patrim stejne, jako kdokoliv jinej. Svihaku, ja se nerad snizuju na nadavani jinym (narozdil od tebe), ale tentokrat se asi neubranim - kde vubec beres tu drzost tvrdit, ze sem nekdo nepatri? ze si nemuze delat zavery a mit svuj nazor? soudit nekoho podle nicku (obzvlast s tim tvym bych pomlcel)? a navrhovat zruseni Moje.auto.cz pouze kvuli tomu, ze nejsi prvni? Zamysli se nad sebou, opravdu se tu jen strapnujes a ja uz se na to nemohl divat...
  • 00 Reagovat !

foto Klaudius

Klaudius 15.05.07  06:16

« Re: Re: Re: Re: Rúmstr

Ja ho radsej neberem vobec. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.07  01:22

« Re: Pekne auto slaba recenzia

to, ze je pouzitelne len o vikendoch je mozno pravda u ludi, co to kupuju za posledne prachy v domneni, ako lacnu nakupili jaguar... nemam, problem pouzivat to auto kazdy den, ostatne priatelka s nim jazdi denodenne do roboty a spat. Kazde auto co som mal, dostalo to co pytalo a vzdy bolo vsetko funkcne... nevidim dovod, preco by to malo byt inak pri jaguarovi.

kto brzdi prehrava, k tomu len tolko. jednak niesom tuner, mam seriove auta a je to skor narazka na vsetkych pseudopretekarov, ktory vedia zalozit na rovine plny knedlik, ale akonahle pridu zakruty, akosi stracaju rychlost...
  • 00 Reagovat !

foto mitak

mitak 15.05.07  00:42

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 10b

No jo no, holt už jsem takový. Ale já bych byl rád, kdyby byly recenze typu. "Koupil jsem levnou plečku, byla levná, ale jezdí docela dobře, takže jsem s ní spokojen maximálně (za deset)" - dobrá, uživatel napíše proč hodnotí plečku za deset i když je to plečka (byla levná - napíše obě strany mince). Na druhou stranu se mi nelíbí recenze "Koupil jsem skvělé auto, jsem s ním maximálně spokojen" - přičemž je z fotek zřejmé, že je to vrak - jako například jeden z jaguárů XJ (1971), kde se majitel ohodnotil za deset bez vysvělení, slabé stránky popsal větou "Taky se nějaké najdou." a přiložil fotky auta, které se pár roků staré prodává za směšné peníze, ale on si koupil třicet šest let staré, motor a kastli to má zrezlé, do interiéru bych se bál sednout a lidi ho hodnotí známkou (teď) 8,80. Nechápu proč. Místo takového auta bych si radši koupil dvakrát mladší Felcku, i když bych se pak asi nemohl vytahovat, že mám "Jaga"

Podle mého:
    Absolutní hodnocení vlastního auta za deset =
    a) koupil jsem si nové auto, jsem nadšený a mám z něj radost jako prase (můj případ a evidentně i spousty dalších)
    b) jsem nekritický mamlas (tohle prosím neber osobně, s tebou je evidentně rozumná řeč), který si nedokáže přiznat nedostatky věcí, které zakoupil i když nestojí za mnoho
    c) možnost za cé neexistuje, protože neexistuje auto bez chyb, které by si fakt zasloužilo plné hodnocení

Absolutní hodnocení cizího auta za deset =
    existuje jen jediná možnost a to je: Je to opravdu auto které chci za každou cenu a recenze je napsaná, aspoň tak jak jsem já popsal Nissana.
  • 00 Reagovat !

foto mitak

mitak 15.05.07  00:18

To by asi všechno vyřešilo, to je fakt, zase bysme se ale nedozvěděli o zajímavých autech na první stránce.
  • 00 Reagovat !

foto mitak

mitak 15.05.07  00:16

Tak pročs to desítkou hodnotil ? Mně by docela zajímalo, kdybys radši napsal "dávám devět, proto auto xy má o něco lepší toto a támhle to, pojďme se o tom bavit...". Určitě by to ocenili i další lidi, kteří si auto teprve vybírají. Nekritické hodnocení jim na jistotě nepřidá, protože vždycky vypadá podezřele. Hledat přímou konkurenci k Pathfinderu je docela těžké, protože takových kombinací offroad/SUV moc není, i když v budoucí době se mu možná budou víc přibližovat dříve klasické ofroady (třeba Pajero). Kdybych uvažoval jinak a místo japonce si koupil třeba Merc.-Benz ML s offroad paketem, tak budu taky některé věci hodnotit líp a spotřebu kvůli většímu motoru zase hůř. Žádné auto není ideální a žádné si nikdy nezaslouží všechno dát za deset, i kdyby si to jeho šťastný majitel stokrát namlouval, jak je to přesně to co chce a jak mu to auto vyhovuje. Mám ten pocit, že moje hodnocení Nissanu je ještě příliš nekritické a některé hodnotící kategorie časem snížím, i když budu pořád stejně spokojený. Možná byla chyba psát receni tak brzo po koupi auta, kdy člověk ještě nestačí dostatečně vychladnout.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.05.07  00:14

« Pekne auto slaba recenzia

Pekne auto, bohužial použitelné len o víkendoch alebo na rozvoz svadobcanov./spotreba a vyssie prevadzkove naklady/
    Skus trosku rozvinut recenziu pretoze viac sa dozvedame o tebe nez o aute :'-( Auto vyzera byt zachovale a mozno by si zasluzilo viac pozornosti.

Sorry za otvorenost ale to motto a "dalsie informacie" co tam mas znie trosku zakoplexovane a som si isty ze "tvoja jazda" skonci ak v aute odide zasadne drahsi komponent kt. sa na vrakovisku uz nebude dat zohnat. Obycajne koncia taketo auta v bazaroch kde niekolko rokov vystoja jamu a predavaju sa skor za symbolicke ceny.

Dalej motto "kto brzdi prehrava" by som upravil na tuningove heslo "lepsie je byt mrtvy ako druhy..."
    V kazdom pripade dane hlasky nekoresponduju z uvadzanym vekom, 25 rokov.
    Auto hodnotim na 10 bodov.Recenziu ani fotky nehodnotim.
  • 00 Reagovat !

foto sparrow1

sparrow1 15.05.07  00:08

« Re: p3

A jaký máš firemní limit?Já mam v práci vždycky normu město takže až dostanu novou Fabku 1.4 tak ta má 8.7l/100km.Podle těch tvých hodnot máš asi naftak .Ale tuhle diskuzi jsem zakládal o benzínu. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…