Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.07  23:31

« Re: Re: Re: Re: Jaguar motors

Ber to z té lepší stránky, na to kolik jedniček jsi dostal, má XJ docela vysoký průměr. Body nejsou všechno, stejně by z principu neměly být za auto, ale za recenzi. :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.07  23:26

« :yes:

Výborně, věřil jsem Ti. Ať Ti to jezdí ;-) :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.07  23:00

« Re: Re: Re: Re: máme to nějak hubený

Máš to tak,nebudu ti to brát.Nahoru jdou,to máš pravdu,ale ještě je čeká dlouhá cesta.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.07  22:10

« Re: Re: Re: Re: hodnoceni 9b

To ani žádná speciální fabie nebyla. Byla to jenom mírně upravená 1,4ka se sportovním podvozkem, tlumičema, rámem a jiným výfukem. Jasně, že na startovní rovince nebo v táhlejších úsecích jsem měl navrh a dost, ale v první šikaně, ostré zatáčcce jsem neměl šanci.
    Ono totiž to pseudosekvenční řazení je "chytrý" a některý věci ti nedovolí, takže když šlápneš na brzdu, tak v podstatě za zatáčkou začínáš motor vytáčet odspoda, takže se pořád rozjíždíš a tam ztrácíš. Zatímco fabka to projede pod plynem, s vytočeným motorem. A taky to je o tom, že svý auto nepošleš na okruhu do extrému :-))
    Přeci jen tam hodně trpí všechno (brzdy, kotouče, ložiska, destičky) a o gumách nemluvím.....

Ale zase - na startovní rovince jsem já a kamarád s Porsche Boxter S byli už v první zatáčcce, když Fabie terpve přijížděla k ní a kluk s Mondeem sotva vyrazil ze starovacích bloků :-).

Ale chtít auto na okruh, koupím si BMW 130i nebo event. M3. To tam sedí víc....
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "Šumi" [212.80.64.XXX] 06.05.07  21:58

« Re: Re: Idem

Utíkejte vidláci jim určitě chyběj >:D
  • 00 Reagovat !

foto David-Kos

David Kos 06.05.07  21:09

« Re: Dotaz

Zdravíčko, potahy pod plast jsem nasadil tím způsobem, že jsem sejmul přední kryt plastu pod sedadlem, abych měl dobrý prostor pro uchycení zezpod. Krajní jsem nechal na svém místě a stačilo skrz plast a sedák prostrčit ty šnůrky. A pak už to šlo docela samo. Nejvíc práce mě dalo prostrčit ty krajní šňůrky k uchycení potahu, pravě viz výše uvedeného prostoru. Přiznám se, při nasazování potahů jsem se řádně zapotil a vyžaduje to velkou dávku pevných nervů. (Potah byl nasazen cca za 1hod u jedné sedačky a u druhé už to šlo lépe) Ještě musím dodat, přední kryt pod sedačku pokud možno opatrně vyjmout, jsou tam zobáčky, které jsou náchylné k odlomení, zvlášť když se nasazujou zpět!!!! Takže radši s nasazováním přiliš nepospíchej, páč už jinak držet nikdy nebudou. Na dotaz jak se demontují ovládání výšky sedadel, ti neodpovím, protože tato fabka jimi není vybavena a co se týče sklonu, taky nemám potuchy, neboť nebylo třeba demontáž provádět. Měj se, s pozdravem: DÁDULKA.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.07  21:05

« Re: milovník značky asi nejsi...

Šviháku, teď mi opravdu nerozumíš - právě proto, že jsem milovník značky a jejích tradičních hodnot, tak mě kreace typu X TYPE (kombi) opravdu zklamaly. Je to názor, za kterým si stojím.
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.05.07  20:56

« milovník značky asi nejsi...

Když jsem si vozil pozadí v Avantimu a ve Vel Satisu, nepomlouval jsem Clio a Twingo. XJ,nepomlouvej ani ty Xtype. Jaguar ví co dělá, a Xtype prodal celkem dost kusů, nemůže žít jen z vlajkových lodí...
  • 00 Reagovat !

foto

"anonym" [213.220.196.XXX] 06.05.07  20:56

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: 6 za 10

Když ťukneš na můj nick tak je tam. Díky
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.07  19:10

« Re: Re: Re: Re: MÍCHÁTE JABLKA A HRUŠKY

Máš samozřejmě pravdu, od A(lbánie) až do Z(Z). Stále doufám, že se naše země zařadí po bok zemí, se kterými máme společných 1000 let minulosti, a společnost potažmo naše politické vedení se takovým excesům postaví. Tam bychom měli směřovat, nikoliv po bok kavkazského "národa", který Osmani nešťastně v rámci své vnitrostátní politiky přesunuli do Evropy. Za poslední dvě věty pak zasloužíš :yes: :yes: - jsou naprosto výstižné.
  • 00 Reagovat !

foto

"anonym" [62.245.86.XXX] 06.05.07  18:59

« Re: Re: Re: Re: Re: 6 za 10

Nee. Je to pidi malej servis u rodinného baráku a jestli jsem to pochopil dobře, tak maji uzavřený okruh zákazníků. Já tam příští týden jedu, tak mi pošli mail zeptám se na tebe a když tak pošlu mobil.
  • 00 Reagovat !

foto medvidak

medvidak 06.05.07  18:54

« Re: Re: ass

...ktery vi jak se zachovat v krizove situaci a ma prvni pomoc v malicku...
  • 00 Reagovat !

foto mari

mari 06.05.07  18:42

« Re: Re: Re: Re: MÍCHÁTE JABLKA A HRUŠKY

malcolme, jak sám vidíš, kdo chce v GB3000 nevinnou "lifestylovou" jízdu, bude ji tam vidět pořád. Vždyť přece riskování a nehody jsou běžnou součástí života na silnicích, a takto alespoň uvidíš pořádné bouráky a celebrity na silnicích, což se ti jinak nepoštěstí... Naštěstí existují ještě země, ve kterých má zdravý rozum alespoň teoretickou převahu, a ty se k tomuto staví jednoznačně a razantně. A pak jsou země, které v zoufalství vlastní bídy a v zájmu zviditelnění otevřou prezidentský palác pro tak "cennou" návštěvu. Možná by nabídli k dobru i korunovační klenoty- kdyby je vůbec měli... Pro nás tady je tahle debata alespoň malým upozorněním toho, že bezohlednost a sprostota může být považována za avantgardu. A takové riskování se pak vyplácí: hrozí jen minimální (spíše směšné) tresty a všeobecné uznání je zaručeno...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.07  18:22

« Re: ass

:yes: Je to velký vzor a hrdina... 8-s
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.07  18:05

« Re: Idem

jdu s tebou :-! snad bych se tam jako strojař chytil. Aspoň na vrátnici! >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.07  17:36

« Re: Re: Re: Re: Re: W211 motor

Mno ono SL nemuzete srovnavat s E. Jel jsem v tom take, kdyz jsem byl Affalterbachu tak jsem si vyzkousel vsechna AMG ktera tam meli takze jsem mel docela dobry pojem o tom co kupuji.
    Jenom uz kvuli hmotnosti a take karoseri tyto auta porovnavat nemuzete. Ecko je sedan a SL je roadster. A 65 a 63 AMG jsou samozrejme evolucne vys. V dobe kdy jsem ho kupoval 63 a 65 jeste ani neexistovali a nyni se 55 do vetsiny aut uz take nevyrabi.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.07  16:42

« Re: Re: Re: Re: 6 za 10

Měl bys když tak kontakt nebo jméno toho servisu? (krotil?)
  • 00 Reagovat !

foto sparrow1

sparrow1 06.05.07  16:12

« Re:sranki

Pěkná fabka.Mě čeká už hodně brzo(teda doufám)tenhle motor taky tak sem zvědavej ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.07  15:24

« Re: Re: Re: MÍCHÁTE JABLKA A HRUŠKY

Ano, tuningový sraz spojený s ilegálním silničním závodem vnímám podobně jako GB. Nesouhlasím však s analogií GB - VC Brna. Zatímco účastníci GB ohrožují ostatní motoristy osobně a de facto už z podstaty věci, návštěvníci VC Brna, kteří případně způsobí nehodu (což se v poslední době tuším nestalo, pouze ucpali na několik hodin D1) a jsou analogií k davu, který u GB očumuje přijíždějící závodníky (klidně čtěte přijíždějící zúčastněné členy party). Samotní účastníci VC (závodníci) jistě v provozu nikoho neohrožují. Samozřejmě jsou i spojitosti, obě akce jsou pořádány za účelem zisku, ale to je myslím pro debatu nepodstatné. Morální i faktická podstata obou akcí je z mého úhlu pohledu jiná. Pořadatelé Gumballu prodávají zejména adrenalin z "ilegálního" závodu, samozřejmě ve spojení s exkluzivitou doprovodných akcí. Vzhledem k zúčastněným osobám je třeba "ilegalitu" doprovodit publicitou. Morální rozměr celého počínání je myslím zřejmý, snaha o zisk i za cenu případných "vedlejších" obětí, jak také dobře prokázali samotní pořadatelé GB svými postoji a zatloukáním po "nehodě" v Makedonii, které bylo zcela v souladu se zbabělým počínáním samotných viníků nehody.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.05.07  15:06

« Re: ad:Vstřikování

Na: Sedmispáč:
    Dieselservisy velice dobře žijí z takových chytrolínů, jako jsi Ty a Brázdič.
    Nikdo neříká, že se musí tankovat pouze u značkových čerpacích stanic, musí se ale tankovat dobrá nafta, a tu v (J)ZD rozhodně nemají, ani u řady stanic s podivnými názvy.
    Jsem zvědav, co budeš říkat po předložení účtu na 4 vstřikovače a 40000 Kč. Myslíš že tyto peníze s 1,4D4D ušetříš? A skutečně jsi si koupil diesela proto, aby jsi ušetřené peníze investovat do servisu?
    OK, tak třeba ano, pak ale prosím nenadávej jako to činí hromada hazardérů.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…