Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 07.05.07 12:23
« Re: Cool
No mas pravdu nestalo moc, ale musel jsem do nej jeste jednou tolik dat, o tom hi-fi uz taky uvazuju a nejspis to v lete taky zrealizuju, mas pravdu taky v tom, ze kdyz projedu mestem, tak nezustanu bez povsimnuti. Jo cena byla 63 000,- kdyby si do toho chtel jit, ja jsem mel stesti, ze bylo kazdou zimu garazovany, takze neni vubec sezrany, jen me ted ceka renovace interieru, nez si tam posadim nejakou kocku. >:D >:D :-) -
Jirka 07.05.07 11:27
« Re: Pan Jiří
Milý pane Valnoha, kdybyste stál o to získat o mé osobě nějaké informace, stačí kliknout na mé jméno - ostatně, stejně tak to funguje u kohokoliv zde. Mám pocit, že v této diskusi mají všichni přispěvatelé permanentně hodně nakvašenou náladu a nemají ani tak potřebu nahlásit své náměty a připomínky, ale jen si ulevit. Pokud jde o "vytáčení" - mě zase vytáčí, že lidé berou diskuse za natolik anonymní záležitost, že nějak zapomínají na slušné chování. Když k někomu příjdu na návštěvu, tak asi nebude nejlepší začít se navážet do hostitelů. Tedy, nevěřím tomu, že by to v reálné situaci kdokoliv ze zde přispívajících udělal. Ale tady to je pododná situace - nabízíme návštěvníkům/čtenářům služby, které pro ně vytváříme a rádi si od nich vyslechneme jejich názor. Pokud ale začnou útočit, pak se proti jejich chování ohradíme. Jsem přesvědčen, že žádný z mých příspěvků (vždy šlo o reakce) nebyl nekorektní.
Zpět k fóru - změna fóra byla nutná a v minulosti už proběhla vícekrát. Budeme rádi, když Vám budeme moci průběžně nabídnout více funkcionality než dnes. Tento vývoj je ale postupný - pokud bychom Vás nechali čekat až na stav, kdy bude tato služba podle nás zcela hotová, tak byste asi opravdu delší dobu přispívat nemohli. Takto máte možnost diskutovat stejně jako v předešlé verzi fóra. Zachovali jsme zcela strukturu fóra, přenesli jsme sem všechny Vaše diskuse a vyjma vzhledu, grafického upozornění na dosud nenavštívené příspěvky a SZ je zde vše zachováno. Pochopitelně jsou zde změny ve způsobu prezentace autorů příspěvků, která vychází z toho, že nejde o uživatele fóra, ale o uživatele serveru auto.cz jako takového. Proto je možno o kterémkoli přispěvateli zjistit veškeré údaje, jež si přeje o sobě zveřejnit, na jeho "kartě". Ta se zobrazí po kliknutí na jeho aktivní nick (popř. ikonu).
Funkce, které zde oproti minulé verzi dosud chybí se postupně objeví. Nejprve doplníme přehledy posledních příspěvků a aktivních uživatelů, potom je v plánu uvolnění fulltextového vyhledávače a poté by měly přibýt i SZ.
Pokud se mám vrátit k Vašim zmínkám o návštěvnosti - návštěvnost fóra se dlouhodobě pohybovala v rozmezí 1-5% návštěvnosti našeho serveru a pokud vím, tak jste nikdy nebyli obtěžováni komercí, takže shrnuto - diskusní fórum nebylo ničím jiným, než službou pro čtenáře dotovanou z jiných částí webu a ekonomicky vzato bylo provozu serveru přítěží. -
"-- skrytý --" 07.05.07 10:58
« Re: ad:Vstřikování
Sedmispáč:
Právě jsi se sám usvědčil. Poté, co jsi po mě opakoval "chytrolínek" a tudíž jsi to napsal správně, níže jsi se prozradil a napsal "...chtrolýnech..."
Pokud jsi schopen napsat něco takového, jsi 100% schpen jet natankovat do (J)ZD. To mi kamaráde nevymluvíš.
Mimochodem, značkové pumpy jsou mi ukradené. Já se snažím (zjevně neúspěšně) varovat lidi před jistými riziky, spojenými s tankováním u stanic s ne tou nejlepší pověstí. O nic jiného mi nešlo. Howgh. -
pepavasa 07.05.07 09:32
« Re: světlý vnitřek
No za ten zážitek, to stojí. Ten krásný prostor a pocit čistoty je příjemný. Říkáš, že se díváš do světlých interiérů cizých aut ..., to všechno jsou interiéry, které ty neopotřebováváš a neudržuješ :-) a neznáš jejich historii. Každopádně světlý interiér je pro slušné zacházení. Se zrcadlením v předním skle nemám problém, protože je extrémně skloněné, ty vidíš v čelním skle interiér?
P.S.
Potencionální nebezpečí: domácí mazlíček, dcerka, synek, vnouček, ... . ;-) -
Marko 07.05.07 09:28
« Re: Tři čtvrtě na dvě ráno...
Neviem ci sa da vytvorit skutocne "euroatlanticke" auto, tak aby bolo prijatelne aj pre Europu, aj pre USA. Na to aby sa vyraznejsie dokazali presadit tu, museli by vpodstate postavit auto podla europskych standardov. Problem je, ze Chrysler je relativne mala firma a stavat takto specificky model pre cudzi trh je pren asi financne neunosne./// Co sa tyka Crossfira, zdialem Tvoj nazor. Niektori hovoria, ze sa im pacil povodny concept-car, ale ja som tomu autu nerozumel uz od zaciatku. Ani designovo, ani tym, preco a ako vzniklo... Sebrig je katastrofa. To auto ma v sebe americke, azijske, aj europske prvky a spolu to vobec nefunguje. Vcera som ho u nas prvykrat videl na ulici, a je to fakt hroza. /// Dodge bude samostatny clanok (buduci tyzden) ;-) -
"-- skrytý --" 07.05.07 08:41
« Kategorie aut
Naprosto s tebou šviháku souhlasím s kategorizací jednotlivých vozidel a většina aut lze takto zařadit, ale Avantime zkrátka nejde. To je výjimečný vůz, i když jsem ho nikdy neřídil, neseděl v něm a na vlastní oči viděl také jen párkrát. A vybral sis krásnou barvu :yes:
Ten výfuk s dvojitou koncovkou tam byl standardně, nebo jsi dokupovával? Je božský :-) :yes: :yes:
Dávám 10 points. -
"-- skrytý --" 07.05.07 04:26
« Re: hodnoceni
Barva je otazka vkusu mne sa cierna vzdy pacila a na fotkach je auto spinave nakolko s nim aktivne jazdim :-)
Co sa tyka oplu nie je to uplne opel pretoze sa montoval vo fabrike Lotus cars vo velkej britanii z oplu ma jedine znaky, elektrony a motor a mozno dalsie malickosti ale aj keby nie ja osobne nemam predsudky voci ziadnej automobike takze mne to ze je to opel neprekaza :-) -
Pekelná Micinka 07.05.07 01:44
« Tři čtvrtě na dvě ráno...
Ale přečetl jsem to jedním vrzem. Kvalita článku jako vždy. :yes: Nevěděl jsem, že se Chrysler zmítal v problémech už od začátku. Domnívám se, že teď je drží od pádu na samé dno snad jen 300C a snad se jim povede i Voyager. Chtělo by to trochu víc odvahy a postavit "euroatlantické" auto, které by v US dokázalo zdatně konkurovat ve své třídě a v Evropě dokázalo ubrat část trhu např. Renaultu Espace. Crossfiru jsem taky nikdy nepřišel na chuť. Na těch fotkách nevypadá zle, ale nějak z něj naživo nic nevyzařuje. Sebring mě zklamal, ovšem to je asi mým pohledem na design, protože současné trendy, které se do něj také promítají mi nejsou úplně po chuti. Na dynamiku minulého modelu to nemá, "starý" Sebring Cabrio je občas vidět i tady a je to pěkný auto. A závěrem opět dotaz - jak je to s Dodge, resp. Viper? Kdy se chystá nový model? -
"-- skrytý --" 07.05.07 00:48
« Re: ad:Vstřikování
2 Petr T.: "chytrolínek" jseš spíš ty! nevím co tu pořád plácáš o JZD? tam si tankuj sám, tady se mluví o ČP stylu Globus, Makro, Hypernova - tam bych se nafty fakt nebál... ;-) tak si běž natočit k JZD a neplácej tu nesmysly! Na takovejch chtrolýnech jako ty, vydělávaj "Značkový" pumpy nejvíc! "placebo efekt" >:D -