Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
"-- skrytý --" 07.05.07 18:42
« Re: servisy
Hmm, 90 km to je síla, to se snad nedá ani zdůvodnit.
Já jsem měl jednou podobný zážitek s čištěním vstřikovačů - že je potřeba vyčistit vstřikovače (v ultrazvukové čističce). Já na to, kolik to stojí - pětistovku. Říkám si, proč ne, to by tak odpovídalo. Jenže ona to byla pětistovka bez DPH a za jeden jediný vstřikovač. Nakonec skoro 2300 s DPH. Za 2500 se přitom dá koupit nejlevnější amatérská ultrazvuková čistička, kterou můžete využít i na čištění celé řady věcí v domácnosti. -
"-- skrytý --" 07.05.07 18:40
« Re: Re: Re: Re: Re: Zabít málo
Mám pocit, že svou diskuzi máš zaneřáděnou nikoli kvůli svému autu, ale obsahu tvých příspěvků :-).
Mě prostě přišlo jenom strašně zbytečné věnovat přes půl diskuze dohadovaní se o fake či ne fake. Toť vše. Vždyť proč lidi tu diskuzi čtou a co jim má přinést? Rozhodně ne tohle.
Myslím, že i proto je pod každou recenzí tlačítko pro nahlášení fake a tohle by se tak mělo řešit. A ne znehodnotit věcnou diskuzi.
Ale je fakt, že ses omluvil, tak to neber zle. -
"-- skrytý --" 07.05.07 18:11
« Re: Krásný stroj....
Neboj, Volvo mám pořád v dosahu a občas s ním ještě jezdím. Skvělý auto, jedno z nejlepší co podle mě existuje. Jinak - s fotkama se polepším, ale nebylo na ně to nej počasí a já si tu recenzi sliboval dlouho, tak jsem si udělal čas a vyběh to před barák vyfotit.
Bouchlé to nebylo, ani malinko, navíc třeba to zamlžený světlo co je vidět na fotkách je zhruba týden, dva nový. Takže asi tak :-).
Za 3 :-).
To je fakt HUSTA recenze, opravdu mě pobavila. Četl hodně recenzí M6 protože to bude asi moje příští auto tak se zajímám, ale tohle jsem ještě nečet. Napsat, že s M6 můžeš zapomenout na závodění s Passaty a Oktávkami mě dostalo pod stůl...
"-- skrytý --" 07.05.07 17:54
« Krásný stroj....
Sice bawory nemusím a za "zradu" volva bych dal nejradši 9, ale musím uznat že recenze je super a fotky taktéž ujdou. A ti zm*di co škrábou auta a lámou zrcátka by zasloužili vláčet za ávií ! >:-[]
Jenom ty světla mě zaráží - nebylo to ťuklý, nebo tak? Že to tak furt dělá, to je u auta nad 2 míče docela hukot 8-s
Každopádně gratulace k vozu a spokojenosti, když na to někdo má, proč ne >:D
Jo jinak asi další dobrá recenze na BMW je tady : :[odkaz]
Ale to už je trochu mimo >:D -
"-- skrytý --" 07.05.07 17:25
« Re: MÍCHÁTE JABLKA A HRUŠKY
Je to dlouha debata a nebudu k tomu dodavat svoje stanovisko. Ale dodam neco k tomu co jsi nakousnul. Kdo nekdy zazil treba odjezd autem z Monzy po velke cene F1, tak vi svy. Kazdy druhy je razem Schumacher a je jedno jestli ma Passat TDI nebo Ferrari. To ze jsou po celem dni na tribune vsichni unaveni a ze je provoz jako swine nikdo neresi. Asi priste podam zalobu na Bernieho, ze jsem utrpel psychickou ujmu (kdyz nic jinyho) a on jako organizator velke ceny by mel poradne solit. Moc me mrzi, ze nekteri maji ruce narvany v usich a nechteji slyset/cist argumenty (vsechny) tech ostatnich. Nic prece neni jen cerny nebo bily, nebo jo? -
Winterwolf 07.05.07 16:38
« Re: super tuzing
O tom jestli se hodí či nehodí nebudu polemizovat, mne se líbí a to je to co mi stačí :-! jinak fukci plní a to lepší přívod chladného vzduchu k motoru a brzdám. Prahy a zadní nárazník se mi líbí v základu a taky tak zůstanou!
Palubka ladí s interiérem a mne se to o5 líbí :-!
BTW: palubka v R25 je super ;-)
Volant není pro okrasu,ale proto že se dobře drží a fajn se s ním zatáčí :yes:
Rozpěra tam už byla ;-)
A podvozek je snížen sadou KONI (4*tlumiče , 2*pružiny, přetočeny torxy) a jestli je to tvrdší netuším měl jsem předtím Lagunu a s tou se srovnat nedá ;-) -
lordmystic 07.05.07 15:02
« Re: servisy
lulipin: svatá pravda, jsou to ukrutný šmejdi v servisech, mě také bez jediného slova vyměnili spousty věcí na autě aniž bych to chtěl či o tom vůbec věděl. Pak mi třeba řeknou že je třeba vyměnit těsnění někde v motoru a já co to stojí - a technik říká asi 70kč. Tak já že klidně. No ale už se nezmínil že to byla cena bez daně, a ta cena byla navíc ještě asi o 15kč vyšší a těch kroužků tam bylo asi osm či ještě víc... K tomu si mrchy naúčtovali zase práci a litr byl pryč... A takhle je to se vším! O tom že mi s autem během půl dne kdy jsem měl na výměnu vadný vstřik najeli kolem 90km ani nemluvím... -
neregistrovaný: "nastran" [199.64.72.XXX] 07.05.07 13:22
« null
na VC Brna jsem každý rok, taky na FIA GT, DTM (pokud je v Brně), atd... A ROZHODNĚ se tyto akce a chování lidí, kteří na tyto akce jedou, nedají srovnávat s Gumball. To jste si vybral hodně špatný příklad. GB3000 bych přirovnal s píš k tomu, když jdou pražští a ostravští Ultras na fotbal, záměrně se poprát, a cestou na stadion občas zmlátí nějakého kolemjdoucího, jen tak pro pobavení.
Já ti jenom říkám, že v příspěvku kde si uváděl, že nemáš důvod závidět a mezi řádky se trochu přehnaně odvolával na svůj vůz a vozy ostatních "fakekritiků" máš obsaženu zcela mylnou tezi, že díky svému autu nemáš důvod závidět. To bylo falešné! Přiznejme si, že závidíme všichni. Ti hloupí a klasičtí češi to, že si ho měl za co koupit a jiní z nás, že si mohl dovolit takhle navýsost nepraktické auto.