Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  20:38

« Re: Re: Re: Re: Re: To byla tedy diskuze....

Už podruhý mám pocit, že reaguješ na špatné příspěvky. Já auta podle jejich tržní nebo pořizovací ceny nehodnotím vůbec. Auto je o individuálním vztahu jeho majitele k němu a jestli čteš opravdu moje příspěvky a skutečně nejseš "potrefená husa", tak sis musel všimnout jak mluvím o tvém XJ :-)

Já ti jenom říkám, že v příspěvku kde si uváděl, že nemáš důvod závidět a mezi řádky se trochu přehnaně odvolával na svůj vůz a vozy ostatních "fakekritiků" máš obsaženu zcela mylnou tezi, že díky svému autu nemáš důvod závidět. To bylo falešné! Přiznejme si, že závidíme všichni. Ti hloupí a klasičtí češi to, že si ho měl za co koupit a jiní z nás, že si mohl dovolit takhle navýsost nepraktické auto.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  20:10

« Yaroukh: Nejsme jako my

Že zrovna Tobě vadí urážky v diskuzi, když se vedle vzmůžeš jen na oblíbené ostravské slovo na p... :no:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  18:55

« Re: null

Dávám ti body za to, že i přes to máš auto "f tuningu" (který nesnáším) tak si to aspon inteligentně odůvodnil. Občas mě přijde že IQ těch nejdrsnějších tunerů se potácí nad bodem mrazu :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  18:43

« Re: Re: Re: Re: Idem

Nech ho ať se vykecá. ;-) Asi trpí nějakým mindrákem. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  18:42

« Re: servisy

Hmm, 90 km to je síla, to se snad nedá ani zdůvodnit.
    Já jsem měl jednou podobný zážitek s čištěním vstřikovačů - že je potřeba vyčistit vstřikovače (v ultrazvukové čističce). Já na to, kolik to stojí - pětistovku. Říkám si, proč ne, to by tak odpovídalo. Jenže ona to byla pětistovka bez DPH a za jeden jediný vstřikovač. Nakonec skoro 2300 s DPH. Za 2500 se přitom dá koupit nejlevnější amatérská ultrazvuková čistička, kterou můžete využít i na čištění celé řady věcí v domácnosti.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  18:40

« Re: Re: Re: Re: Re: Zabít málo

Mám pocit, že svou diskuzi máš zaneřáděnou nikoli kvůli svému autu, ale obsahu tvých příspěvků :-).
    Mě prostě přišlo jenom strašně zbytečné věnovat přes půl diskuze dohadovaní se o fake či ne fake. Toť vše. Vždyť proč lidi tu diskuzi čtou a co jim má přinést? Rozhodně ne tohle.

Myslím, že i proto je pod každou recenzí tlačítko pro nahlášení fake a tohle by se tak mělo řešit. A ne znehodnotit věcnou diskuzi.

Ale je fakt, že ses omluvil, tak to neber zle.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  18:11

« Re: Krásný stroj....

Neboj, Volvo mám pořád v dosahu a občas s ním ještě jezdím. Skvělý auto, jedno z nejlepší co podle mě existuje. Jinak - s fotkama se polepším, ale nebylo na ně to nej počasí a já si tu recenzi sliboval dlouho, tak jsem si udělal čas a vyběh to před barák vyfotit.

Bouchlé to nebylo, ani malinko, navíc třeba to zamlžený světlo co je vidět na fotkách je zhruba týden, dva nový. Takže asi tak :-).

Za 3 :-).

To je fakt HUSTA recenze, opravdu mě pobavila. Četl hodně recenzí M6 protože to bude asi moje příští auto tak se zajímám, ale tohle jsem ještě nečet. Napsat, že s M6 můžeš zapomenout na závodění s Passaty a Oktávkami mě dostalo pod stůl...

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  17:54

« Krásný stroj....

Sice bawory nemusím a za "zradu" volva bych dal nejradši 9, ale musím uznat že recenze je super a fotky taktéž ujdou. A ti zm*di co škrábou auta a lámou zrcátka by zasloužili vláčet za ávií ! >:-[]

Jenom ty světla mě zaráží - nebylo to ťuklý, nebo tak? Že to tak furt dělá, to je u auta nad 2 míče docela hukot 8-s

Každopádně gratulace k vozu a spokojenosti, když na to někdo má, proč ne >:D

Jo jinak asi další dobrá recenze na BMW je tady : :[odkaz]

Ale to už je trochu mimo >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  17:25

« Re: MÍCHÁTE JABLKA A HRUŠKY

Je to dlouha debata a nebudu k tomu dodavat svoje stanovisko. Ale dodam neco k tomu co jsi nakousnul. Kdo nekdy zazil treba odjezd autem z Monzy po velke cene F1, tak vi svy. Kazdy druhy je razem Schumacher a je jedno jestli ma Passat TDI nebo Ferrari. To ze jsou po celem dni na tribune vsichni unaveni a ze je provoz jako swine nikdo neresi. Asi priste podam zalobu na Bernieho, ze jsem utrpel psychickou ujmu (kdyz nic jinyho) a on jako organizator velke ceny by mel poradne solit. Moc me mrzi, ze nekteri maji ruce narvany v usich a nechteji slyset/cist argumenty (vsechny) tech ostatnich. Nic prece neni jen cerny nebo bily, nebo jo?
  • 00 Reagovat !

foto pepavasa

pepavasa 07.05.07  16:49

« Re: Re: Re: Re: Jsem asi místní primitiv...

Zatím tak nepůsobí, vede jen věcné diskuze, nepouští se do planých polemik. Ať nás Roger F. tahá za nos nebo né, dělá to s jistou noblesou. :-!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  16:39

« Re: mb

No, naštěstí jsou lidé, kteří si koupí auto kvůli tomu co umí a nejen kvůli tomu jak vypadá a kdo si před ním sedne na zadek :-).
    Tohle auto má pro mě větší charisma než některé "charismatické" rádoby sporťáky..
  • 00 Reagovat !

foto Winterwolf

Winterwolf 07.05.07  16:38

« Re: super tuzing

O tom jestli se hodí či nehodí nebudu polemizovat, mne se líbí a to je to co mi stačí :-! jinak fukci plní a to lepší přívod chladného vzduchu k motoru a brzdám. Prahy a zadní nárazník se mi líbí v základu a taky tak zůstanou!

Palubka ladí s interiérem a mne se to o5 líbí :-!

BTW: palubka v R25 je super ;-)

Volant není pro okrasu,ale proto že se dobře drží a fajn se s ním zatáčí :yes:

Rozpěra tam už byla ;-)

A podvozek je snížen sadou KONI (4*tlumiče , 2*pružiny, přetočeny torxy) a jestli je to tvrdší netuším měl jsem předtím Lagunu a s tou se srovnat nedá ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  15:54

« Re: Re: Re: Idem

Nemyslim, ze by som bol prave "vidlak", ale podla teba sudim teba, pravda?! Nastastie my "vidlaci" sa vieme aj zaregistrovat a nevypustame tu prazdne sockovske keci. :-!
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 07.05.07  15:09

« Re: posuvne zadni sedacky

Tak já s tím nemám zkušenosti a vůbec nevím jestli je to u Pandy možné
  • 00 Reagovat !

foto lordmystic

lordmystic 07.05.07  15:02

« Re: servisy

lulipin: svatá pravda, jsou to ukrutný šmejdi v servisech, mě také bez jediného slova vyměnili spousty věcí na autě aniž bych to chtěl či o tom vůbec věděl. Pak mi třeba řeknou že je třeba vyměnit těsnění někde v motoru a já co to stojí - a technik říká asi 70kč. Tak já že klidně. No ale už se nezmínil že to byla cena bez daně, a ta cena byla navíc ještě asi o 15kč vyšší a těch kroužků tam bylo asi osm či ještě víc... K tomu si mrchy naúčtovali zase práci a litr byl pryč... A takhle je to se vším! O tom že mi s autem během půl dne kdy jsem měl na výměnu vadný vstřik najeli kolem 90km ani nemluvím...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  14:59

« Silná stránka ...

je bezpochyb těch 5000 Nm >:-[] >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 07.05.07  14:50

« Re: Re: Výfuk

Ten výfuk jsem tam nechal dát, ale decentní, podobných rozměrů, nechtěl jsem narušit originalitu. Měl trošku hlubší zvuk...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  13:39

«

Hmmmm.... mít ho, dát do něj tak 50klacků tak mi asi u nás ve městě moc lidí neujede... Ani Kladenskej Boss s Chevy Impala SS ani jeho kamarád s Mustangem GT .................
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "nastran" [199.64.72.XXX] 07.05.07  13:22

« null

na VC Brna jsem každý rok, taky na FIA GT, DTM (pokud je v Brně), atd... A ROZHODNĚ se tyto akce a chování lidí, kteří na tyto akce jedou, nedají srovnávat s Gumball. To jste si vybral hodně špatný příklad. GB3000 bych přirovnal s píš k tomu, když jdou pražští a ostravští Ultras na fotbal, záměrně se poprát, a cestou na stadion občas zmlátí nějakého kolemjdoucího, jen tak pro pobavení.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.07  13:16

«

Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…