Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
neregistrovaný: "misoo" [89.173.4.XXX] 07.05.07 23:44
« Re: Re: Re: Re: Re: A5
to znie ako skusenost niekoho, kto sa uz "vyzavodil" a chce pri jazde uz iba relaxovat. ak by som to tak chcel, tak tiez bude daleko lepsia A6 ako M3 ;-) humbuk okolo M3 je preto, lebo je to referencia pre zazitok z jazdy. kazde auto je niecim vynimocne, ale M3 je vynimocna svojim balikom vlastnosti a to kazdym modelom vo svojej dobe :yes: je to akoby stale zil freddie mercury, urcite by bol humbuk ak by sa niekde chystal ich koncert :-) -
neregistrovaný: "M3" [88.102.224.XXX] 07.05.07 23:35
« Re: Re: Re: Re: A5
Ackoliv jsem od BMW ridil snad vsechno, co je v soucasny produkci a vlastnil i M3 E-46 a najezdil s ni pres 70 tis. km, tak ted nemuzu nechat dopustit na Audi. Mam A6 a A8 a lepsi auta jsem neridil. Dalsi bude urcite bud TT nebo A5 (nebo ze by S5?). Nechapu, proc se dela takovej humbuk kolem novy M3, ze bude mit osmivalec, kdyz S4 ho ma uz nejakej ten cas se stejnym vykonem v pohode, tak nevim, proc by melo byt vyjimecny, ze to BMW dokaze dodatecne taky ;-\ -
Jirka 07.05.07 23:27
« Re: na shledanou možná u konkurence
:-) … už vícekrát jsem psal, že se funkce budou objevovat postupně - např. doufám, že ještě před půlnocí pustíme zakládání nových diskusí.
Pokud jde o návštěvnost - MC bylo navštěvováno v poměru s jinými částmi webu minimálně - takže, pokud by šlo o to, že menší část uživatelů fóra ani jinam na náš server nechodila a zajímalo je právě jen MC a tito byli zároveň natolik znechuceni novou podobou a odešli, tak to na sledovanost nebude mít vliv. Pokud by odešli všichni bývalí uživatelé MC a mnozí z nich byli kromě MC i významnými "brouzdači" po "zbytku" našeho webu, pak bychom snížení návštěvnosti zaznamenali. Měsíční nárůst sledovanosti je vyšší číslo, než sledovanost MC. Abyste mne nepochopil špatně - určitě nebudu rád, když nás začnou bývalí uživatelé MC opouštět - bude mne/nás to opravdu mrzet - chci tím jen říct, že se snažíme pro Vás (naše čtenáře) dělat, co je v našich silách a možnostech, ale pokud to nestačí - nedá se nic dělat, popřeji Vám hodně zdaru a budu doufat, že snad některá z budoucích služeb Vás někdy zaujme.
Pokud jde o výraz "přítěže" - byl formulován ve vazbě na ekonomický přínos - protože na ten se zde někteří přispěvatelé odvolávali. -
misoo 07.05.07 22:52
« R19 cabrio
nasi mali kedysi R19, dokonca s rovnakym motorom. dost som sa na nej vyblbol, boli to moje soferske zaciatky, chudatko auto >:D cabrio som tusim este nevidel, to moc cenim !! :yes: ten tuning ide mimo mna, ale tu rozperu cenim, u starsieho cabria je to nevyhnutnost. davam za slusnych 7b za originalitu a spomienky ;-) -
"-- skrytý --" 07.05.07 22:43
« Re: Re: Re: Krásný stroj....
Ale i ta 6tka je hooodně bezpečná, to si piš. Já Volvem jezdím už jenom občas. Dal jsem ho kolegovi ve firmě a beru si ho jenom když bezpodmínečně potřebuju tak obrovský kufr nebo zahrádku :-).
A světýlko teďka omlátím - o tom žádná. Tedy jenom to poslední, ty předchozí byly těsně po garanci... :-( -
"-- skrytý --" 07.05.07 22:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To byla tedy diskuze....
V dobrém ti doporučuju aby ses nechal léčit, opravdu :-). Nebyl si to snad ty, kdo se nechápavě ptal éteru proč hlasuje pro takový fake a ne pro svůj pravý Jag? Své pochybnosti si mohl vyřešit i ku prospěchu ostatních diskrétně a elegantně a ne POSRAT tuhle diskuzi (tedy ty a švihák).
Soutěžíš a přiznej si to :-) -
"-- skrytý --" 07.05.07 22:28
« Re: Re: Krásný stroj....
Tak to bych jim omlátil světýlka o hlavičku >:D
Každopádně ať ti slouží ! Ale možná by nebylo od věci tomu pořídit i garáž, kdo se má pořád nervovat :-!
Ale v rámci bezpečnosti, s rodinkou jezdi radši V70kou. Tam se snad taky vlezete, ne? ;-) -
"-- skrytý --" 07.05.07 22:25
« Re: PROSTĚ MÁM PRAVDU A HOTOVO!
No alespoň je vidět problém v definici podmínek :-). Mluví se tady jak o majitelích vozů (často právnické osoby) tak o recenzích ostatních uživatelů (což nemusí být majitelé, ale třeba zaměstnanci nebo fyzické osoby jimž bylo auto svěřeno).
Jen si tak přemýšlím o kolik aut by tenhle projekt přišel, kdyby se museli stáhnout recenze všech aut, které patří firmám nebo je jejich uživatelé mají na leasing. No, ale třeba by tě to uspokojilo a tvoje Jago by mělo větší šanci :-))
Ale nic, jenom taková právničina. Už si tu lamentuj jak chceš.
Pro Rogera: těším se na jakékoli info o tomhle skvostu. Dobrou. -
"-- skrytý --" 07.05.07 22:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zabít málo
Tak teď jsem normálně spadnul smíchy pod stůl. >:D Ty fakt nečteš co píšu viď?
Jestli si ty příspěvky přečteš, tak jediný z čeho mám strach jsou uživatelé jako ty, uživatelé kteří pohřbí tuhle diskuzi a zamoří jí podezíráním z podvodu a zkoumáním původu vozů jiných lidí. POUŽIJ TLAČÍTKO FAKE A NENIČ TUHLE DISKUZI PROSÍM!!! Nech to vyřešit redakci!
Přesně ty jseš ten "soutěžní typ", který musí být první a byl bys první, kdo by po zavedení tebou anoncovaného systému požadoval zláštní kategorii pro své XJ!
Četl si snad někde v jediném mém příspěvku zde, že bych někde anoncoval svůj vůz, naháněl mu "body", neustále na něj upozorňoval a zdůvodňoval, přesněji obhajoval jeho koupi?
Četl? Ne! Narozdíl od tebe. Přiznej si, že právě ty a švihák tady soutěžíte. Mě je fakt jedno jestli moje auto skončí 1. nebo 100. Já si totiž umím přiznat, že čím větší míra individuality mého vozu, tím menší šance, že budu první a je mi to fuk, pokud mi to něco přináší. Sorry...
A už teď mě mrzí, že jsem se do téhle diskuze zapojil a příspěvky které měly poukázat na ubohost téhle fízlárny ubral místo pro Rogerovi reakce a znesnadnil mu jeho odpovídání.
Smekám před jeho grácií, která mu nedovolila na příspěvky Vašeho typu vůbec reagovat. Že jsem se radši nejel projet..... >:D -
"-- skrytý --" 07.05.07 22:10
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: To byla tedy diskuze....
TY TO UŽ PĚKNĚ MOTÁŠ - JÁ S LAMBEM NESOUTĚŽÍM, NIKOMU NIC NEZÁVIDÍM, POKUD JE PRAVÉ, TAK JE PRÁVEM NR.1. HODNOTIL JSEM JEJ ZA 10. UŽ MĚ UNAVUJEŠ, TAK NAPOSLED - MĚL JSEM DŮVODNÉ PODEZŘENÍ, ŽE SE JEDNÁ O FAKE KVŮLI PODIVNÝM FOTKÁM (2 AUT!!!), NEBUDU TO PSÁT STOKRÁT...KONČÍM S DISKUZÍ NA TOTO TÉMA. NEJSEM ŽÁDNÝ FÍZL, LAMBO BYLO JEDINÉ AUTO, U NĚHOŽ JSEM SI TAKOVÉ PODEZŘENÍ DOVOLIL VYSLOVIT - NEVĚDĚL JSEM, ŽE TO PONESEŠ TAKHLE ŠPATNĚ :-(