Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  13:15

« Re: Re: Re: Re: Škoda Tudor

nepřu se o technickou platformu . Ta musí být z principu jiná, tole není Passat, nebo Jetta.Doporučuji [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto Jirka

Jirka 08.05.07  12:55

« Re: Scroll stranky

Tohoto chování jsem si dosud nevšiml a prověřil jsem ho v M$IE, FF, Opeře a Safari - děje se tak jen ve FF. Nevím proč tomu tak je, ale FF se tak chová na celém našem webu - nejen ve fóru. Pokud na důvod příjdu, vyřeším ho, zatím však nevím o co jde.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  12:41

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem asi místní primitiv...

:yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "crack" [81.31.3.XXX] 08.05.07  12:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem asi místní primitiv...

konečně někdo řekl, jak to je :yes: a nebyl to anonym nebo někdo s "šunkou", takže nemohou použít své oblíbené argumenty... Díky, žes to řekl :yes:
  • 00 Reagovat !

foto Tommy100

Tommy100 08.05.07  12:36

« :-(

Možná si mnozí všimli že již delší dobu nepíši,to proto že nejsem s novým fórem spokojen,čekal jsem zkrátka víc...
    Jednu výhodu to ale má,najednou mám mnohem více času >:D
    ale když zapnu pc,tak vlastně nemám co dělat :-(

Navíc jsem si všiml,že se tady vůbec nediskutuje jako dříve,z mých "známých" tady již není skoro nikdo,také proto jsem se rozhodl,že je budu následovat s odchodem...
    Možná se časem vrátím,ale spíše již ne.....mějte se a zdravím,hlavně ty co znám(One-z,Sranki,martinV,Barri,tv,m4lco…
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  11:52

« otázka

když si tak prohlížím ten avantime,nemá střední sloupky a bezrámový okna dveří,jak to bylo s torzní tuhostí karoserie???kroutilo se to na hrbech moc? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "jenda" [83.240.1.XXX] 08.05.07  11:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: A5

Ale může a když zestárne, klidně a rád přejde třeba na quattro. ;-) Ustřelující zadek a "neklidný" podvozek hodně řidičů vymění za sterilní podvozek quattra se kterým si sice neužijí tolik zábavy, ale auto drží jak přilepené a bezpečnost je o poznání dále. Každý nechce být za volantem pořád ve střehu, ale chce si i třeba odpočinout ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  11:20

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem asi místní primitiv...

:-) Dík.

• 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  11:19

« Re: ste2

Ty tady lidem do mamrdů nadávat můžeš a já se nemůžu slušně vyjádřit proti tvým příspěvkům v rámci otevřené diskuze?

Nebo ti už docházejí argumenty? >:D
  • 00 Reagovat !

foto classi-c

classi-c 08.05.07  11:14

« Re: Spotreba

ta spotreba - je to udaj z palubneho pocitaca - teda to nie je uplne na vlas presne, ale orientacne s nejakou tou 0.05L - 0.1L odchylkou...mozem urobit fotku nejakeho tripu z palubneho pocitaca...ak chces...

Partner s HDi co sa spotreby tyka ak sa snazis, tak 6L problem nie je (nejazdil som, ale jeden clovek, co nam raz spravoval pocitace mal Partnera a stazoval sa, ze aku velku spotrebu ma :-]]]

na spotrebu je skvela kombinacia palubny pocitac (okamzita spotreba) a tempomat...na dialnici
  • 00 Reagovat !

foto eda-nezbeda

eda.nezbeda 08.05.07  11:13

« Re: V novém Mondeu už není 2,2 TDCi ????!!!!!!!

No jo, ale kdy?? S-max a Galaxy jsou uz na trhu rok a ted tu probehl novy cenik na S-max a silnejsi motory nikde! A to je to auto skoro o 150 kg tezsi! :'-( Ja si to moc dobre rozmyslim, jestli nevzit neco jinyho, silnejsiho.

Kdo vi od kdy by mohly byt v Mondeu silnejsi TDCi, at se nestydi a podeli se ;-)

to Dim: s tou baterkou a dverma to bylo az kdyz byl baterka v aute temer hin, tak se dvere samy hned oteviraly, to je samozrejme ale hned jasny, kdyz pak nejde nastartovat, ze :))
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "007" [84.21.118.XXX] 08.05.07  11:06

« Re: Re: Re: Re: Re: A5

srdcový řidič,který se narodil s volantem v ruce a chytl se pak volantu U BMW a párkrát s ním zatočil,nikdy nemůže přejít k autu s předním náhonem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…
  • 00 Reagovat !

foto jenik1

jenik1 08.05.07  11:03

« Re: posuvne zadni sedacky

Myslím, že Panda je na podobné experimenty malé auto
  • 00 Reagovat !

foto Robo-Parak

Robo Parak 08.05.07  10:52

« Oprava

Ahojte,

tak prikladam postrehy z poslednej opravy auta. Vymenili mi kotuce, auticko brzdi zase ako nove, vycistili skrtiacu klapku (malo by to pomoct rozbehu za studena) + celkova kontrola po 90000km. Cena ? 13000sk. Co je ale dolezite, motor je zevraj hlucnejsi a davaju to za vinu intervalom 30 000km. Zevraj je to prilis vela a ze treba chodit kazdych 15k. To ma trosku nasralo, ze peugeotaci koli marketingu si nechaju svojich zakaznikov kludne vylagrovat motory. :( V kazdom pripade som sa utvrdil, ze servis kam chodim je lepsi nez bezny autorizovany servis, kde robia 18rocni chalani bez vedomosti.
  • 00 Reagovat !

foto Sranki

Sranki 08.05.07  10:44

« Scroll stranky

V tomto novom fore mi otravuje zivot jedna vec, ktora v prechadzajucom nebola.
    Ked si nascrollujem stranku na urcity thread a vstupim do neho, po navrate spat na zoznam tem mi to skoci na zaciatok stranky. Takze musim zase schrollovat a hladat thread, ktory som naposledy cital.
    Nedalo by sa s tym nieco urobit? ;-\
    Pouzivam Firefox 2.0
  • 00 Reagovat !

foto Enthusiastic-driver

Enthusiastic.driver 08.05.07  10:33

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zabít málo

jo.. presne tak !!!!! :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "jenda" [83.240.1.XXX] 08.05.07  10:08

« Re: Re: Re: Re: Re: A5

Osobně bych se rozmýšlel nad S5, cena je dle mého neodolatelná. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.05.07  00:21

« ste2

Neber si mě do huby!!!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  00:17

« Re: Benzin

Ano, zkoušel, Shell v-power racing. Bez efektu na výkon či spotřebu (subjektivní pocit,spotřeba dle ukazatele).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  00:14

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jsem asi místní primitiv...

Kurňa Ste2 začínáš se mi názorama líbit chlape :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…