Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
-
Tommy100 08.05.07 12:36
« :-(
Možná si mnozí všimli že již delší dobu nepíši,to proto že nejsem s novým fórem spokojen,čekal jsem zkrátka víc...
Jednu výhodu to ale má,najednou mám mnohem více času >:D
ale když zapnu pc,tak vlastně nemám co dělat :-(
Navíc jsem si všiml,že se tady vůbec nediskutuje jako dříve,z mých "známých" tady již není skoro nikdo,také proto jsem se rozhodl,že je budu následovat s odchodem...
Možná se časem vrátím,ale spíše již ne.....mějte se a zdravím,hlavně ty co znám(One-z,Sranki,martinV,Barri,tv,m4lco… -
neregistrovaný: "jenda" [83.240.1.XXX] 08.05.07 11:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: A5
Ale může a když zestárne, klidně a rád přejde třeba na quattro. ;-) Ustřelující zadek a "neklidný" podvozek hodně řidičů vymění za sterilní podvozek quattra se kterým si sice neužijí tolik zábavy, ale auto drží jak přilepené a bezpečnost je o poznání dále. Každý nechce být za volantem pořád ve střehu, ale chce si i třeba odpočinout ;-) -
classi-c 08.05.07 11:14
« Re: Spotreba
ta spotreba - je to udaj z palubneho pocitaca - teda to nie je uplne na vlas presne, ale orientacne s nejakou tou 0.05L - 0.1L odchylkou...mozem urobit fotku nejakeho tripu z palubneho pocitaca...ak chces...
Partner s HDi co sa spotreby tyka ak sa snazis, tak 6L problem nie je (nejazdil som, ale jeden clovek, co nam raz spravoval pocitace mal Partnera a stazoval sa, ze aku velku spotrebu ma :-]]]
na spotrebu je skvela kombinacia palubny pocitac (okamzita spotreba) a tempomat...na dialnici -
eda.nezbeda 08.05.07 11:13
« Re: V novém Mondeu už není 2,2 TDCi ????!!!!!!!
No jo, ale kdy?? S-max a Galaxy jsou uz na trhu rok a ted tu probehl novy cenik na S-max a silnejsi motory nikde! A to je to auto skoro o 150 kg tezsi! :'-( Ja si to moc dobre rozmyslim, jestli nevzit neco jinyho, silnejsiho.
Kdo vi od kdy by mohly byt v Mondeu silnejsi TDCi, at se nestydi a podeli se ;-)
to Dim: s tou baterkou a dverma to bylo az kdyz byl baterka v aute temer hin, tak se dvere samy hned oteviraly, to je samozrejme ale hned jasny, kdyz pak nejde nastartovat, ze :)) -
Robo Parak 08.05.07 10:52
« Oprava
Ahojte,
tak prikladam postrehy z poslednej opravy auta. Vymenili mi kotuce, auticko brzdi zase ako nove, vycistili skrtiacu klapku (malo by to pomoct rozbehu za studena) + celkova kontrola po 90000km. Cena ? 13000sk. Co je ale dolezite, motor je zevraj hlucnejsi a davaju to za vinu intervalom 30 000km. Zevraj je to prilis vela a ze treba chodit kazdych 15k. To ma trosku nasralo, ze peugeotaci koli marketingu si nechaju svojich zakaznikov kludne vylagrovat motory. :( V kazdom pripade som sa utvrdil, ze servis kam chodim je lepsi nez bezny autorizovany servis, kde robia 18rocni chalani bez vedomosti. -
Sranki 08.05.07 10:44
« Scroll stranky
V tomto novom fore mi otravuje zivot jedna vec, ktora v prechadzajucom nebola.
Ked si nascrollujem stranku na urcity thread a vstupim do neho, po navrate spat na zoznam tem mi to skoci na zaciatok stranky. Takze musim zase schrollovat a hladat thread, ktory som naposledy cital.
Nedalo by sa s tym nieco urobit? ;-\
Pouzivam Firefox 2.0