Ztracené příspěvky

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé

• 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.05.07  23:06

« První třída

No, tak tomu říkám paráda! Měl jsem dnes možnost vidět tvoje auto, a je to skutečně cestování první třídou. Jaguar umíš velice dobře ovládat, poslouchá tě na slovo... Rád někdy využiju tvoje služby, hned jak mi přiletí "větší" návštěva. Je to anglická klasika, která nestárne. Jag je velice pohodlný, obzvlášť tě chválím za naprostý pořádek ve tvém autě! ;-)
  • 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 08.05.07  22:49

« Re: Re: ste2

Mě a dojít argumenty? A na tebe? Zahoukej ještě! Huůů Huůů! >:D >:D >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  22:34

« Re: Re: Re: Re: Re: reakce z Gallarda 7.5. 21:42

Snažím se ceny držet v takové hladině, aby byly konkurenceschopné, jsem opravdu nejlevnější. Hádej co bych volil v pozici zákazníka - taxi nebo Jaguára? Děkuji za podporu ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  22:20

« Re: Re: Re: Re: reakce z Gallarda 7.5. 21:42

Ahoj, koukal jsem na ten web a ceny máš neuvěřitelně nízké.... To se Ti vyplatí? Už jsem chtěl napsat že se nechám svézt a koukám že asi nejsi z Phy... Nemít už jedno auto pro radost tak do XJ jdu, ty ceny na trhu jsou skoro směšné... ale to by už žena neskousla... Hodnotit tady nemůžu, ale jinak :yes: :yes: :yes:
  • 00 Reagovat !

foto GuitarsHero

GuitarsHero 08.05.07  22:18

« Re: body

Dik, a rovnako aj Tvoj Focus u mna :yes:
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  22:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Lambo je zpět

Víš jak to je,proti gustu žádný keci.Vybral si to sám a je to jeho rozhodnutí,ale nemusí to dávat tak hlasitě najevo,osobně bych teda za ty peníze vybral něco jiného,ale jak to vypadá tak ho to auto živí.Což by asi mohl těžko provozovat třeba s Octavii. >:-[]
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  22:12

« Re: Re: Re: Sherlog

No to tak uplně není pravda. Radio leze i z určitý hloubky ven, navíc oni mají zaznamenaný poslední okamžik než auto zmizelo, takže pak vědí, že mají hledat v podzemních garážích :-). Satelit samozřejmě ta garáž odepíše hned (proto tam mám obě).

A co se nějaké klece nebo hliníku týče, tak to taky není uplně jednoduché. A takových specializovaných part zase moc není. Vyprávěli mi jak soutěžili se svým novým partnerem jestli najdou jimi schované auto. Dali to do starého hangáru, obalili hliníkem a stejně to při přeletu jejich letadla jednou píplo a našli to :-). A taky tam pořád platí ten výše popsaný způsob dohledání poslední pozice. Jakmile se to ztratí, ví se kde a je poplach a odstínit to uplně není opravdu tak easy.

Ale zase si ni nenalhávejme - když to opravdu budou chtít ukrást, tak ti to ukradnou. Mě ukradli před barákem moje první auto (Fa136l :-)) a to jsem tam neměl startér :-).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  22:08

« Re: Re: MAXIMÁLKA

Je to dost slušný výkon na diesel s objemem 1.5DCI. Je jedno jak dlouhá je dálnice. S motorem 1.4TDI se vyšplháte max na 180km/h a budete rád že se Vám škoda Fabia nerozsype sám jsem byl svědkem když ten motor řval a vše vně vozu drnčilo ......... Opravdu strašidelný zážitek ...... Děkuji za info !!!! :-!
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  21:28

« Re: Audinamit

Přestaň tu laskavě pořád do kola říkat že BMW 10 GT bude lepší. Zaprvý nevím že by se něco takovýho chystalo a zadruhý mě to štve. Edit: sorry to bylo na toho Bendu. Někde se stala chyba. ;-\
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  21:27

« Re: Re: Re: Re: reakce z Gallarda 7.5. 21:42

Nic ve zlém, reagoval jsem na lidi, se kterými jsem již jinde diskutoval o podobných tématech, což samozřejmě nemusíš vědět. ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  21:24

« Re: Re: Re: reakce z Gallarda 7.5. 21:42

Reagoval jsem pouze na to, že své názory vyjadřuješ velmi často samotnými smajlíky a palci nahoru/dolů - asi jsem zvyklý na formulování myšlenek do vět. Tvoje příspěvky v diskuzi pod Gallardem vnímám jako servilní a podlézavé, jako bys neměl názor a jen přikyvoval názorům druhých (např. král demagogů Ste2) používáním smajlíků a palců...Na druhou stranu jsem jinde tvé příspěvky nečetl, tak možná ti trochu křivdím :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  21:14

« Re: Re: Re: Re: Krásný stroj....

Ad Ste2 (ať z toho nedělám "komínovou" reakci)

Tyhle slova pohladili mou volvistickou duši >:D

Ale teď vážně, kolik máš s tímhle najeto? Bylo by zajímavé kdybys dal vědět co odešlo po např. 200tis. a pak to porovnat s minulým strojem...

Předpokládám že nejsi typ "závodnický" a jezdíš +/- normálně :-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  21:09

« Re: Re: Re: Re: Lambo je zpět

Bere, ale akorát tím škodí svému autu, ač si zjevně myslí opak. Zbytečné, toto není soutěž o body. ;-\ Na druhou stranu beru jeho odvahu koupit si místo nové Fabky v základu ojetého Jaguara a plnit si sen. Jen by to chtělo nedělat z toho něco, čím to není...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  19:52

« Re: Re: Re: Re: treba setrit

Jistě. Naší policii by i ty slušely... ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  19:46

« Re: 4x4turbo sport

Nechápu :-) Už to turbo v titulku je mimo misku... Snažil jsem se popsat auto a ne svoje sebevědomí. O elektronice jsem moc nepsal, pokud máte na mysli zmínku o DRC, jde víceméně o mechanický systém spojení tlumičů přes centrální válec. Více se dozvíte napříkladu v lexikonu na webu Audi. Čili tento systém rozhodně vypnout nejde. O ESP jsem se nezmiňoval - a možná jsem měl, protože je to jeden z kladů auta. Je totiž naladěno sportovně, takže vám dovolí daleko více než ESP ve standardním autě. ESP vypnout pochopitelně jde (dokonce ve dvou krocích). Na místech kde je to relativně bezpečné a mám-li chuť, tak ho vypnu. Jezdit s trvale vypnutým ESP v běžném provozu je podle mého názoru zbytečná frajeřina.
    Jinak pokud se chci dozvědět co ve mně je, dělám to na okruhu v závodním autě a s patřičnou výbavou (rám, pětibodový pás, helma, hadry).
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.07  19:07

« Re: slohovka si za ,co?

z češtny za 4 ;-) :yes: neměli mě rádi :-) možná by se Vám líbila i moje recenze Mégana ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

neregistrovaný: "jenda" [83.240.1.XXX] 08.05.07  18:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A5 BMW10

Klid, vem si prášek a šupajdi do postele.
  • 00 Reagovat !

foto jack299

jack299 08.05.07  18:20

« Re: Dovoz nemecko

ahoj,foto dodám po 10.květnu.zaujal mě motor Yamaha ten obsah 1,2 litru a pěkný výkon 55kw.Hlavně žádný trapný tříválec.Ten výraz je naozaj smutný,ale nevnímám to,ze zádu je zase veselý výraz.Autu říkám že je to fabie(ojetá) za poloviční cenu.Kvalitní jízdní vlastnosti,tichý motor,přesné řazení,velmi přesné řízení s optimalním posilovačem.a náhr.díly jsou též o polovinu levnější např. zadní díl výfuku fabia 4400kč,fiesta 2100kč atd.Fabia se mi líbí,přál jsem si jí-ojetou,ale fiestu mám za polovinu ceny a udělá stejnou službu,pěknou jízdu,pohodu,radost.Nikdy mě nenapadlo že si ji pořídím,moc mě zaujala jezdí super,chtěl jsem fabii či Clio,Punto hlavně něco malého,šikovného do města na parkování,nákupy a někdy po dálnici,aby se to nebálo kopců.Kdyby mi nezrelo Uno 1,5 S.i.e. 55kw to bylo boží auto.jezdil jsme 180km/h Octavie(některé) za mnou,fakt super,ale byl jsem mladý a bláznivý: >:D
    Jinak batožinový priestor je takový kompromis ani malý ani velký.Mě stačí,kdyžtak sklopím sedadla což jde jedním tlačitkem lehce.Tak foto dodám,slibuji,a doporučuji Ford Fie-bia >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"anonym" [62.129.48.XXX] 08.05.07  18:07

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A5 BMW10

BMW 10 GT 21kola, 5,2m 510k
  • 00 Reagovat !

foto Winterwolf

Winterwolf 08.05.07  18:05

« Re: Re: Re: nemůžu si pomoci....

Zlobit se urcite nebudu :-) jsem otevřen jakémukoliv názoru či diskuzi. Na autě je vše udělané tak aby šlo do cca 4 hodin vrátit do původního stavu, jelikož většinu úprav dělám metodou pokus omyl... O xenonech silně uvažuji ale u mne je nutností sehnat světla s čirým překrytím a "nenásilně" je napasovat do R 19 v úvahu zatím přichází R Safrane Ph ll nebo z R Avantime ale to je úkol až na zimu :-!

PS Tvůj Scenic je moc hezký
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…