Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 09.05.07 16:05
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lambo je zpět
To tady přece už jednou bylo... Přes noc mi trochu ubyly bodíky, ale počet hodnotících zůstal stejný, kdo to asi mohl být tentokrát? Kliknu na první auto a zásah (naštěstí, dál bych nehledal, nestojí mi to za to...). Tedy opakuji stejný postup jako v minulém případě, ubírám Ti po bodíku a čekám, jak rychle se chytneš. Chytl ses velmi rychle. ;-) Myslel jsem, že jsme si to už vyjasnili, máš ode mě 18 bodů, já od tebe 10, ne? S Lambem to opravdu nemá nic společného, příčina je jen v rozlišném pojetí hodnocení - já hodnotím recenzi, zatímco ty dáváš desítky a čekáš je nazpět. Můžem ale dojít ke kompromisu - dej ke svému RR recenzi, jakou si zaslouží a dostaneš plný počet. -
"-- skrytý --" 09.05.07 16:05
« Re: Pokus o smír
Já bych smír taky uvítal, v klidu jsem si teď pročetl recenzi jeho BMW a je dobrá. Už dlouho má ode mě dobrou známku, tak vlastně ani nevím, o co mu vlastně jde? Je fakt, že bych mohl být pěkně naštvaný za různé jeho výroky a překrucování (o mé ubohosti apod.), nicméně nad tím mávám rukou :-! Šviháku, píše nám, jak nás v diskuzi pod jeho 6kou nechce, a přitom sám dnes psal/útočil v diskuzi pod mým vozem. Asi máme čest s nevyrovnaným jedincem >:D -
"-- skrytý --" 09.05.07 14:30
« Dotaz
Chcem kúpiť nový RAV 4 a rád by som dal poradiť od ludí so skúsenosťami.Auto budem používať dá sa povedať denne na 20 až 100 km vzdialenosti asi tak v pomere 50:50.Otázka je čí kúpiť auto s naftovým ,alebo benzinovým motorom.Som laik a rád by som vedel čo je + a - oboch motorov čo sa týka poruchovosti,životnosti,náročnosti v údržbe atď. -
Hitachi 09.05.07 12:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lambo je zpět
já ho taky moc nemusím, nelíbí se mi jeho postoj k ostatním autům ať jde o body či nikoliv. Jeho názory typu: Pod 7 bodů si Jag nezaslouží nebo všem Fabiím dávám 6 jsou spíš směšné. Mně se to auto opravdu moc nelíbí, dal jsem mu to najevo, ale spíš si myslí, že mu ho závidím. Uvidíme, jak se bude projevovat v nové diskuzi. -
ironlionzion 09.05.07 10:17
« Re: KLID KLID KLID
Uvidíme, snad nemáš pravdu ;-) a nové Fiaty udělali pokrok nejenom ve vzhledu karoserií. Nadšeně jásat a pesimisticky kroutit hlavou nad kvalitou potažmo cejchem minulosti je ještě taky brzo. To se fakt uvidí teprve po kritických 3-5 letech od uvedení nové vlny počínaje Grande Puntem. Zatím nezbývá než přát Fiatu uzdravení a těšit se z toho co na trhu předvádí. Rozhodně jsou nové Fiaty plnotučnou chloubou mezi pestrou evropskou produkcí aut. -
"anonym" [81.19.47.XXX] 09.05.07 09:30
« Re: Re: Dovoz nemecko
Diki moc.Všetko záleží na aktuálnej ponuke v Nemecku.N ad fábiou som ani nerozmyslal.Mal by som potom problém v meste nájsť tú svoju medzi ostatnými rovnakými fábiami.Moje financie sú obmedzené takže GFiesta je horúci kandidát a práve s týmto motorom.Na malé auto sa mi skrátka Diesel nehodí.Ak ju kúpim tak určite foto dodám.Dik za info -
"-- skrytý --" 09.05.07 09:23
« Re: Re: Hrdě prohlašuji...
Jacku, ty malý I.D.I.O.T.E. vím že za to nemůžeš. Malou inteligencí tě vybavili rodiče,když tě naředili jogurtem. Značku svého vozu jsem zde nezmínil. Navíc jsem řekl, že mám POMĚRNĚ výkonný vůz. Chápu, že se ti zdá auto,na které ty nikdy nedosáhneš pouze jako prd. Ale svůj bezvýznamný názor si příště nech pro sebe ty malý prdíku. -
David Kos 09.05.07 01:01
« motor
Zdarec, nejsem sice zastánce 3-válců, ale podle toho, že jak jsi z něj nadšen, ti to přeju, aby ti to sní dlouho vydrželo. Já nevím jak ty, já mám sice 1.4 s 8-ventilovou hlavou tedy slabší mašinku jak tvoji, ale mě se zdá o malinko pružnější, než u HTP (měl jsem ji půjčenou od kámoše). No na to že je to jen 3-válec, jsem od něj čekal horší, takže mě to decela překvapilo. Duvěru u mě však tento motor nezískal. Co se týče rychlosti, pravda, krásně to zrychluje ale pak už to rychle ve vyšších rychlostech vadne. U mé motorizace to je (1.4 44kw) při 145km/h (max.157km/h). Tachometrových jsem dosáhl 185km/h, bez plastového špalíku pod plynovým pedálem dokonce 200km! Radši jsem ho dal pak zpátky, (spotřeba byla ale hrozná!). Což si myslím, že ten tvůj tříválec asi neudělá. Ale co? Stejně je podstatné jezdit pomaleji a opatrněji. Takže rychleji jezdit ani nemusíme víc jak 130km po dálnici. Já si to šinu 100km/h, to je takové pohodové tempo a spotřeba na minimu. Dávám ti 7b za tvoje nadšení, že máš autíčko za a spokojenost s tímto malým motůrkem. Škoda tvého popisu, zkus to malinko vylepšit, jsou tam drobné mouchy, co se týče např. roku výroby. :-) -
David Kos 09.05.07 00:03
« Bodování
Škoda, že nemáš obsáhlejší popis apod. :-( Ale Foto mě nějak uspokojí. ;-) Co se týče servosnímače, tak už u mé fabky začíná také zlobit, posilovač pracuje jak se mu zamane i při vyšších rychlostech, kdy nemá. 8-s Tobě ti dávám 6b. Hodně šťstných kilometrů! :-) S pozdravem DAVID. -
"-- skrytý --" 08.05.07 23:34
« Re: Re: Re: Re: Sherlog
susedovi z dvora a o mesiac ho nahodou nasli na bulharskych hraniciach bolo to v r..94 ani neviem ako nato prisli- samozrejme auto uz malo noveho nic netusiaceho majitela - kto vie co sa potom s takym autom robi pretoze on to auto aj tak uz nikdy doma nemal -
"-- skrytý --" 08.05.07 23:30
« Přímo na mísu
Ste2 demagogicky překroutil i moje myšlenky. "Demagogie - využívání zkreslených zjednodušených argumentů, působících zejména na city a předsudky, k ovlivňování jednotlivců a skupin" - jak trefné :-) Udělal ze mě neprávem závistivce, proti čemuž se hlasitě bráním.