Ztracené příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Připomínky k MotorCafé
-
"-- skrytý --" 09.05.07 18:12
« Re: Re: nadherna sestka...
jj,jestli se chces pobavit tak koukni ke mne do diskuze,tam si prectes muj nazor na RFT.Diky za radu,kouknu jestli ji sezenu v mym rozmeru,protoze euforii uz nechci,jde dolu totiz euforicky rychle,obzvlast kdyz clovek trochu blbne,ale to jdou vsechny.... -
"-- skrytý --" 09.05.07 18:03
« Re: nadherna sestka...
Já jsem to psal už Deadwoodovi k jeho MB. Ať jsem měl jakýkoli auto, Pirelli byly vždy skvělý, ale vydržely bezkonkurenčně nejmíň. Proto jsem na ně jako na značku zanevřel. Letní jezdím Bridgestone RE050 Potenza a výdrž je téměř fantastická. Doporučuju vyzkoušet a nebudeš litovat. Navíc ta gume je skvělá sama o sobě.
Ale jak jsem psal, já bych radši rezervu a normální gumy. RFT jsou samy o sobě moc tvrdý, nikde je v tom rozměru nemaj a jsou nesmyslně drahý. -
neregistrovaný: "007" [84.21.118.XXX] 09.05.07 17:57
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A5
Už nikdy nesrovnávej čtyřkolu s dvoukolkou!!!!!!!Jasný??!!!Já také občas jedu ze BMW 7 a měl možnost i A8,ale mě se prostě BMW zdá více klidnější a přesto lépe ovladatelným.Skoušel jsem i po kostkach a velkých nerovnostech.U mě prostě BMW vítězí. Sorri ;-) -
"-- skrytý --" 09.05.07 17:54
« Re: Re: Re: Re: Re: Perly sviním
Když myslíš, že je to mojí kampaní.... Jako že rychle všichni přiběhli a dali ti nízkej rating.;-)
Tak se podívej jakej máš ode mě a jakej jsem ti do předchozí diskuze napsal, že ti dávám chlape. No nic. Klidně si tomu věř, alespoň máš teď na co to svést >:D -
"-- skrytý --" 09.05.07 17:52
« Re: Mercedes CLK 63 AMG Black Edition - konec mýtu
Jak dlouho si to psal? Tos musel přijít o hodně peněz, pokud se řídíš heslem Time is money!!! A že ti vůbec stojí za to, vyjadřovat se k tak hroznýmu autu >:-[] Nikdo ti necpe, že to je super kára, všechno má svý mouchy, ale jak vidno...pokud bys tohle auto dělal ty, nebyla by na něm ani chybička >:D -
"-- skrytý --" 09.05.07 17:51
« Re: Re: Re: Re: Perly sviním
Jen si rýpej, já nad tím mávám rukou :-! Rating Jaga jde dolů a dolů, tvoje kampaň proti mě je účinná, mi je to ovšem od této chvíle jedno :-! Vím, co mám v garáži, jsem na svoje auto pyšný. I kdyby měl Jag rating 5.00b, tak tady bude, nízkým hodnocením se nedeklasuje moje krásné auto, ale banda zpravidla závistivých bastardů (jak pravil Fabik)... -
"-- skrytý --" 09.05.07 17:41
« Re: Re: Re: Re: Perly sviním
Jaguar vzbuzuje zájem, ty dotazy v diskuzi jsou spontánní, zase nevím, o co ti jde - "reklamu" bych si dělal, kdybych narval odkaz na svůj web pod včechna auta na moje.auto - to jsem si nedovolil udělat ani v jednom případě. A ještě něco (teď se nechci nikoho dotknout): myslíš že se odsud budou rekrutovat moji zákazníci? Nebudou. Profil auta je tady zejména proto, abych sám za sebe prezentoval svoje auto, které (by) tady chybělo (tobě sice ne, ale jsou tady i lidi, kteří se na pravý Jag rádi podívají). To je asi tak vše co ti ještě řeknu, zapleveluješ teď mojí diskuzi, všímáš si? -
"-- skrytý --" 09.05.07 17:34
« Re: Re: Re: Perly sviním
Já se těmi názori uplně dusím chlape. Vážně. Nespím z nich, nemůžu jíst a mám z toho problémy neurotického charakteru. Proti tomu, že tam tu reklamu máš bych nic neměl, ale sorry - rýpnout do toho jak si využil smazání a znovu přidání auta jsem si prostě musel. Taková promyšlená podnikatelská aktivita se jen tak nevidí. >:D -
"-- skrytý --" 09.05.07 17:32
« Re: Re: Re: Perly sviním
Máš pocit, že se trefuju? Chlape. Já se tím po prohraném zápase s Ruskem docela bavím a o trefování to není. Na to Vás neznám ani jednoho.
Stačilo, kdybyste při pocitu, že je něco fake použili k tomu určené kouzelné tlačítko a nemíchali to do věcných diskuzí. No Nic. A klidně usínej s tím, že ta 6tka je fake, já to nějak přežiju.
Podívej se na tuhle diskuzi. Ta je o autě? Proboha...... Ježiš proč si nepřiznáš sám, že si tu dělá XJ reklamu. Kdyby to alespoň přiznal, tak neřeknu ani popel, ale on se ještě tak urputně brání >:D -
"-- skrytý --" 09.05.07 17:29
« Re: Re: Perly sviním
Znovu demagogie jak vyšitá, moje recenze je z 99,9% o autu, vystupuji tady jako hrdý majitel Jaguaru. Sám pan Bobal z auto.cz mi doporučil, ať se v recenzi zmíním o svých službách...Programově na mě útočíš, protože nemůžeš rozdýchat moje názory, za kterými si stojím :-! Vlastně mě už nebaví reagovat na tvé příspěvky, protože mě to unavuje, nebudeme si přece vzájemně plevelit diskuze...Recenzi u tvého BMW máš pěknou, máš ode mě 9b, tak co vlastně chceš? Zapal si svíčky a hoď se do klidu :-) -
"-- skrytý --" 09.05.07 16:53
« Re: Re: Pokus o smír
Chlapci, vy se v klidu sejďete, chytňete kolem ramen a buďte v pohodě. Poplácejte se po zádech, co naplat, že jste zbytku, který zajímají auta zkazili několik diskuzí.
A XJ, tobě chybí švihákův humor, byť jdoucí občas za hranice normální komunikace. A co si předved se znovuzařazením Jaga je fakt veselé/ubohé/všeříkající >:D >:D >:D